Hocam selamlar, konuyu ve birkaç mesajı okudum ama yine de sizin tavsiyenizi almak istiyorum. Bir makine almak istiyorum, max bütçe 2-3k diyebiliriz. Bizim için en önemlisi sağlıklı ve kolay temizlenebilen bir cihaz olması önemli. Bu konuda hangi modelleri tavsiye edebilirsiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (612. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
selam,
şunlar arasından seçim yapabilirsiniz;
- Grundig CG 7981
- Arçelik TM 9946
- Homend Grilliant 1340
- Arzum AR2056 Tostçu XL
-
Çok teşekkürler hocam. Son olarak bunlardan bir tık daha küçük makine tavsiyelerinizi alabilir miyim? Mağazaya gittiğimizde fiziksel olarak görünce belki daha küçük modelleri tercih edebiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
küçük model derken 2 tostluk midi makineleri kastetmediğinizi düşünerek; çok büyük fark olmasa da grundig cg-4046 veya arçelik tm-6046 bir tık daha küçük sayılır (ikisi aynı makine, grundig biraz daha ucuz) ...
-
Hocam bütçeyi söylemeyi unuttum, 2bin 3bin arası düşünmüştüm, peki Arçelik TM 6046 modeli hakkında fikriniz nedir? Bunun siparişini verdim
tm-6046 iyidir, onun kardeşi olan grundig cg-4046 biraz daha ucuzdur ... şimdiden hayırlı olsun ...
-
Mrb, konu sahibine msj attım fakat belki girmeyebilir diye buraya da yazıp kullanıcısı varsa yorum rica edecektim.Korkmaz a328-05 tostkollik 1800 TL aldım fakat plakalar tam oturmuyor ve makinaya yine bastırmak gerekiyor.Acaba iade edesem 2000 e kadar bundan daha iyi diye onerebilexeginiz bir marka model varmı?Ayrıca sadece 1 kez tost yaptık acaba güzel makinemidir yani pek bilemedim kullananlar yorumlar mısınız ? Tesk
selam,
ilk sayfada yıllar öncesinden korkmaz plakaları hakkındaki bu durumu açıklamıştım, korkmaz geçen yıllar içinde tost makinelerinde bir gelişme ve ilerleme sağlamadı, a308/a309 serisine takılıp kaldı ...
2000 civarı bütçe için size önerim;
- Grundig CG 7981
- Grundig CG 4046
-
Cvoladiginiz için çok teşekkür ederim.Aslinda eğer plakalar zamanla yerinden düşmeyecek ve yıllarca bu şekilde kullanabikeceksem iade etmek istemiyorum, ayrıca bir kez tost yaptık ama tost sonucundan da pek anlayamadım dediğim gibi yine bastırmak gerekti.yani daha iyisini kullanmadığım için mukayese edemiyorum.Peki diğer markalari kullanmış olarak sizlere sorsam tostu sizce guzelmi? Ben domatesde koyduğum için pek çıtır olmadı ama peyniri eritti.
korkmaz'ın plakaları iyidir ancak kalın olduklarından biraz geç ısınırlar, maalesef plakalar zamanla daha fazla gevşeyecektir ... kullanmaya devam edebilirsiniz ancak çıtır tost seviyorsanız sizi fazla memnun etmeyebilir, imkan varken değiştirmek daha mantıklı görünüyor ...
yazdığım grundig'ler veya daha ucuz seçenek olarak arnica tostit maxi düşünülebilir ...
ciddi alternatif; tost konusunda ideal makine dökümix'tir, tost hastaları için ilaç gibidir ancak plakaları sabit olduğundan temizliği zahmetlidir ...
-
Delonghi 1020 / 1030 almayı düşünüyorum 1030 galiba piyasada yok 1020 indirim dönemini bekliyeceğim
-
@bayberty teşekkür ederim, her msj yeni bir soru oluşturdu bende sizi yoruyorum kusura bakmayın.Makineyi aslında bim online dan aldım, idae sorunsuz olacakmi bilmiyorum ve kutunun içinde makinenin sağında ve solunda olan koruma desteklerini attım.Zamanla daha gevşeyen plakaları sıkılatma yolu varmıdır?Bir yakınımda Arnica var eski model ama gayet güzel tost yapıyor ben sizde korkmazi daha kalitelidir diye aldım ama eski model Arnicaya kavusmadi.Kizim colyakli olduğu için çıkartılabilen plakaları istiyorum.Aslinda iade etmek mantıklı ama sorunsuz edebilirmiyim bilmiyorum
iade ile uğraşmayı ben de sevmem, zaten a-328 kötü bir model değildir moralinizi bozmayın ...
bende de bir dönem Korkmaz vardı, size yardımcı olmaya çalışayım;
plakaları tutan metal çentikler vardır, plakaları çıkarıp boştayken o çentikleri fazla zorlamadan biraz bastırınca yada dikkatlice pense ile düzeltince plakalar daha stabil oluyor ... plakaları çıkarıp çentikleri inceleyin eğer olabilir gibi görünüyorsa aklınıza yatarsa deneyin, olmuyorsa sakın zorlamayın ...
kol bağlantılarını tutan arka tarafta vidalar var diye hatırlıyorum, onları da gevşedikçe yine fazla zorlamadan sıkarsınız ...
ayrıca;
ilk sayfadaki "ilk kullanım" ve "tost sonrası temizlik" kısımlarını okunuz mu bilmiyorum, ona da bir göz atarsanız iyi olur ...
hayırlı olsun, güle güle kullanın ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 30 Mayıs 2023; 0:51:32 >
-
Hocam bu grundig makineden memnun kalmadık iade ettik.
Delonghi 6000 tlye satılıyor ama outlet.
Cihazda hasar vs yokmuş alınır mı sizce
-
grundig'den neden memnun kalmadığınızı yazsaydınız faydalı olurdu ...
delonghi'yi görerek alabiliyorsanız tamam ancak internetten siparişle almak riskli, outlet ürün olduğundan iade şartları farklı olabilir ...
-
Kilit mekanizması iyi calısmıyor.
2000w diyor ama kaşarı falan eritmiyor 7 yıllık fakir makinemiz kadar ısıtmıyordu. Acaba bize gelen ürün mü sorunluydu bilemedim.
Mediamarkt'a sordum netten alırsanız 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz dedi. Buradaki mağazada yokmus
-
outlet ürünle ilgili açıklamaları dikkatle okumak ve emin olmadan sipariş vermemek lazım ...
-
selamlar, aşağıdaki 3 model arasında kaldım siz olsanız hangisini tavsiye edersiniz? Nesi diğerlerine göre iyidir?
grounding cg7981
Bosch TCG4215
Arçelik tm6046
arçelikin önerdiğiniz 9946 modelini görüntüden ötürü eledik maalesef.
selam,
bosch/siemens ve philips'in benzer makineleri var, bunlar fonksiyonel ürünler, ekstra özellik olan fırın tepsisi ile mini fırın gibi kullanmayı düşünenler için iyi bir seçim olabilir ancak tost için pek iyi sayılmazlar ... açıkçası ben tost için bosch tavsiye etmem ancak bahsettiğim ekstra özelliği için tercih edilebilir ...
arç. tm6046 ile gru. cg4046 aynı makine, bu modelin artısı 2400 watt olması, daha hızlı ısınma sağlar ...
arç. tm9946 ile gru. cg7981 aynı, sadece rengi farklı ...
mağazada inceleyip aklınıza ve gönlünüze yatanı tercih etmek en mantıklısı ...
-
Hocam merhaba. Mesajlarınızı görünce Arçelik TM 6046 modelini almayı düşündüm. Fiyatı şu an kampanyalı 2700 TL sanırım.
Yaygın servis ağını da göz önüne alırsak bu ürün almaya değer mi, yoksa şunu da değerlendir dediğiniz başka bir model var mı?
Bu model hakkında detaylı görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X