< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (611. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba arkadaşlar evdeki makineyi baya bi eskittik yenisine bakıyoruz aradığımız özellik granit ve temizliği kolay bir model sadece tost yapmak için kullanacağız ayırdığım bütçe max 1k bunları göz önünde bulundurularak bir öneri sunarsanız çok sevinirim iyi forumlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
selam,
bilinen markalarda fazla seçenek yok ...
Arnica Tostit Maxi
Korkmaz Formula A310
Arzum AR2006 Panini
Korkmaz Tostella A316
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 23 Nisan 2023; 15:52:31 > -
Önerilerinizden "Korkmaz Tostella A316" modelini aldım. Cevap için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElViento -- 23 Nisan 2023; 22:40:50 > -
hayırlı olsun ...
-
Arkadaşlar f/p bir tost makinesi arıyorum.Dokumix tavsiye edersiniz?İnternette defolu gelenler mevcutmuş sorun yasarmiyim ?Bir de nette farklı modelleri var hangisini almalıyım? Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gönderilen bazı dökümix'lerin plakaları pütürlü oluyor, aslında tost açısından bir zararı yok ancak insan para verince temiz olmasını bekliyor ... modellerin hepsi aynı, aralarındaki tek fark renkleri ...
-
Arkadaşlar daha önce sage bgr250 almıştım fakat altı düz olduğu için ve paneller çıkmadığı için iade ettim. Şimdi de tefal supergrill xl aldım kutuyu açmadım ama menteşe bağlantıları ile ilgili burada olumsuz yorumlar okudum. Ne yapsam bilemedim. Umarım pişman olmam (:
menteşe bağlantılarının alışılmadık olduğunu yıllar önce yazmıştım, tostu çok ince sevenler için biraz sorun çıkarabilir ama makineyi kendi haline bırakıp üst kapağın kendi ağırlığıyla işi halletmesini bekleyenler için sorun olmaz ... ayrıca tefal supergrill xl iyi makinedir ...
-
Hocam merhaba
GRUNDIG CG 4046
GRUNDIG CG7981
Aralarındaki fark nedir acaba?
-
merhaba
3gen tip plakalı makine tavsiyesi alabilir miyim?
-
selam,
- delonghi sw12b.bk (üçgen plaka)
- delonghi sw12bc.s (üçgen plaka + waffle plaka)
-
selam,
aralarındaki en büyük fark tasarım farkı ... 7981'in gövdesi daha hoş, daha oturaklı, daha modern ve daha şık ...
bir de güç farkı var; 4046 modeli 2400, 7981 modeli 2000 watt, 4046 biraz daha hızlı ısınır ...
-
1000 liraya kadar olan bir marka model bulabilir misiniz?
-
Goldmaster GM-7452 Trimax ...
Sinbo SSM-2513-T ...
yada piyasayı gezip tek tek plakalarını kontrol etmek lazım ...
-
Merhabalar.6-7 senelik granit arzum panini plakaları soyuldu. plaka almak istediğimizde 550 TL gibi bir fiyat çıkıyor, makinayı yenilersen 1030 TL. Plaka mı almalı yoksa tekrar bir panini daha mı? 1 kaç ay önce rezistanst tamiri geçti.
-
Hocam selamlar.
Tavsiyeniz üzerine GRUNDIG CG7981 aldım ısınırken tık sesi geliyor ara ara bu normal mi? bi de ilk açtığımda koku cıktı yeni ürün oldugu icin midr
-
selam,
yeni üründe tıkırtı ve koku normaldir, hayırlı olsun güle güle kullanın ...
-
Merhabalar hocam geçen sene 3 adet dökümix aldım ailemdekilere sizin tavsiyeniz üzerine, memnunlar ancak şimdi kendi evime alacağım ama bu kez plakası çıkabilen döküm ve ağır bi makina arıyorum, mesela delonghi (sv12ac.s) modeli güzel 180 derece açılıyor, waffle plakası da var 2700 tl ye ama boyu küçük tam ekmek içine sığımıyor, aynı kalitede aynı özelliklerde olan başka bi makina var mı önerdiğiniz küçük olmayan?
selam,
aradığınız özelliklerde makineler var ancak plakaları demir-döküm değil (iyisinden alüminyum-döküm) ve de çok pahalı, demir-döküm plakalı olarak fayrinoks dökümix ve feris 3011 modelleri dışında sadece sanayi tip bulabilirsiniz ...
kaliteli alüminyum-döküm plakalı olarak;
- delonghi cgh-1012d (rezistansla bütünleşik çıkarılabilir plakalar, biri çizgili diğeri düz plaka),
- delonghi cgh-1020d (rezistansla bütünleşik çıkarılabilir plakalar, bir takım düz + bir takım çizgili plaka),
- delonghi cgh-1030d (rezistansla bütünleşik çıkarılabilir plakalar, bir takım düz + bir takım çizgili + bir takım waffle plakası),
- sage bgr-840 (rezistansla bütünleşik çıkarılabilir plakalar, üst plaka çizgili alt plaka düz),
- sage sgr-700 (çift taraflı çıkarılabilir seramik plakalar, bir tarafları çizgili diğer tarafları düz) ...
ayrıca; tam olarak aynı özelliklerde olmasa da tefal supergrill-xl modelini de inceleyebilirsiniz, plakaları büyüktür, ızgaraya da uygundur ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X