selam, mesajı görür görmez hemen yazayım dedim, ne olur ne olmaz Schafer sipariş verirsiniz diye korktum açıkçası ... baştan söyleyeyim Schafer aldıktan bir hafta sonra konuya girip "ben bir hata ettim siz yapmayın" diyeceğinizden eminim, o makineyi kesinlikle tavsiye etmem ... size önerebileceğim çıkarılabilir plakalı makine Arnica Tostit Maxi modelidir, fiyatı 1600 civarı ... dökümix en f/p makinedir, şansınıza arızalı/defolu ürün gelmedikten sonra sizi tost bakımından en çok memnun edecek makine odur ... tek sıkıntısı sabit plaka olmasıdır yani temizliği biraz zahmetlidir ama yine de parasını hakeder ... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 20 Ağustos 2023; 14:58:19 > |
***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (617. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çok teşekkür ederim hızlı dönüşünüz için , konuytu epey kurcaladım her yönüyle en f-p dökümix imiş. Tostit maxi ye baktım çok şık ve güzel ancak bu bütçeler bile beni zorluyor. Hatta 350 liraya awox almamaya zor tutuyorum kendimi. Dökümix alacağım nasipse sadece daha iyi taksit seçenekli web sitesi arıyorum. Faiz - kredi bulaşmıyorum , bari bol taksit ile enflasyonda azcık kar edeyim istiyorum.
-
Bu arada 15 yıldır sıkıntılı , teflonu çizik şekilde kullandığım tost makinesini buldum birebir aynı sadece ismi değişik
trendyol.com
DORA J130 Elektrikli Izgaralı Tost Makinası Tost Ve Izgara Makinası 1800 W Kırmızı Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/dora/j130-elektrikli-izgarali-tost-makinasi-tost-ve-izgara-makinasi-1800-w-kirmizi-p-36814993?boutiqueId=61&merchantId=152162 -
bence de en mantıklı seçim Dökümix olur, ucuz makinelerin bile 500-600 lira olduğu bu ekonomi ortamında dökümix için %50 fiyat farkı bence makul ...
dökümix doğru tercih ama diğer mesele düzgün bir ürün gönderilmesidir, bazen sorunlu-defolu ürün gönderiyorlar ve uğraşmak zorunda kalıyorsunuz ... inşallah işiniz rast gider ...
-
Allah razı olsun hocam. Sipariş verdim 87x12 : 1044 tl ye sipariş verdim.defoku ürün çok mu yollanıyor ? Satıcının kurnazlığı mı yoksa kargocuların basiretsizliği mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun ...
teşhirde kalan, iade gelen, depoda veya kargo sırasında yere düşürülen, vb. nedenlerle hasar görmüş ürünleri gönderip şanslarını deniyorlar ...
dökümix diğerlerine nazaran hayli ağır makine, diğerlerinin kutusu durumu kurtarabilir ama ağır makine yere düşünce hasar görür ...
bazen de üretimden kaynaklı hafif plaka defolu ürünler olabiliyor, bunların aslında bir zararı olmuyor sadece kusurlar göze batıyor ...
haydi hayırlısı, inşallah dertsiz bir alış-veriş olur ...
-
-
bunlar olağan durumlar, kesinlikle sorun değil ... ilk sayfadaki "ilk kullanım" ve sonrasındaki "temizlik" kısımlarını okuyun, ilk kullanım sürecini uygulayın, çalışmasında herhangi bir sorun yoksa hayırlı olsun güle güle kullanın ...
-
-
...
siz memnun olunca ben mutlu oluyorum, yıllarca sorunsuz keyifle kullanmanız dileğiyle ... Allah'a emanet olun ...
-
Hocam merhaba, ben de çok yorum okudum bu şekilde, n11 den dün sipariş verdim. Açıkçası takıntılı biriyim leke hata falan hoşuma gitmez :( bu durumu yaşamamak adına ne yapabilirim? Yada öyle bir ürün gelirse iade etmeden değişim sağlıyorlar mı?
selam,
dökümix plakalarında pas lekesi, çapak, vb. kusurlar çokça görülür, bu kusurlar dökümün üretiminden kaynaklıdır ve dökümix'i üreten firma bu hususta çok itinalı değil ... büyük ihtimal üretim maliyetlerinin artmaması ve fiyatını uygun tutma amacıyla böyledir, çünkü daha itinalı üretim fiyatı artırır ...
satıcıya değişim için talepte bulunduğunuzda bu durumu değişim için geçerli bir neden olarak görmeyebilir, iade edip başka yerden sipariş verebilir yada bir mağazadan görerek satın alabilirsiniz ...
-
Donuk bir urunu direk sicak yuzeye birakmak saglikli bir islem degil. Bence makineyi tost amacli kullanmaniz daha iyi olur. Bu sekipde plakasi cikarilamayan makinelerde gril yaaptiktan hemen sonra temizlik yapmak cok onemli. Kimyasal kullanimini en aza indidrgeyecek kirlenme esasi ile kullanilmali.
hocam selam,
sizin tavsiyeniz üzerine Arnica Tostit Maxi siparişi verdim. Birkaç haftadır piyasadaki modelleri inceliyordum, Arzum ve Arnica modellerini hep es geçtim. Siz tavsiye edince incelemeden direk aldım :) Umarım memnun kalırız.
-
selam,
güveniniz için teşekkür ederim, umarım mahçup olmam ...
Arnica Tostit Maxi benim 2 favorimden biridir (birincisi dökümix) ... sipariş verdiğiniz yer size arızalı/defolu ürün göndermedikçe memnun kalacağınızı düşünüyorum, sorunsuz bir alış-veriş dilerim, ürün gelince haberimiz olsun hayırlı olsun diyelim ...
-
Hocam makineyi dün test ettim. İlk izlenim olarak çok güzel duruyor. İlginiz ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.
-
Merhabalar herkese;
Yeni bir tost makinesi alacağız aradığımız özellikler;
1) Fiyatı fazla olmayacak (1500tl civarında) çünkü her gün tost yapan insanlar değiliz haftada 1-2 kez ancak
2) Izgaraları çıkarabilen olacak
3) Fazla yer kaplamayan biraz narin bir ürün, zarif gözüksün istiyoruz.
4) 4 tost kapasitesi yeterli
Baktığımız modeller;
1) George Foreman Family Fitness = 1350tl
2) Arnica Tostit Maxi Granit (Tavsiyeleriniz üzere) = 1430tl
3) Arzum AR2005 = 1350tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlmostFly -- 6 Eylül 2023; 12:3:48 > -
Herkese merhaba,
Genel olarak yorumlara baktım ve birkaç model üzerinde duruyorum en fazla 4.000 TL' ye kadar bir bütçemiz var. Düşündüğüm modeller:
1. Homend Grilliant 1342H 3 in 1 Inox Gövde Çift Taraflı XL Döküm Plaka Tost ve Izgara Makinesi
2. Arçelik Tm 6046 C Resital Tost Makinesi TM 6046
Bunlar haricinde önerebileceğiniz modeller var ise belirtirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın ...
-
selam,
hiç tereddütsüz tavsiyem;
2) Arnica Tostit Maxi Granit ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X