selam, - arçelik tm-9946 ile muadili olan grundig cg-7981 tasarım olarak güzel ancak performansı herkesi memnun etmemiş ... - onları iade edip yine aynı gruptan sizin de beğendiğiniz arçelik tm-6046/grundig cg-4046 ikilisinden birini aldılar ve memnun kaldılar ... - tefal gourmet minute fena değil ancak plaka kaplamasının erken solduğu şikayetleri yazıldı burada, onun yerine daha ucuz ve işini gayet iyi yapan arnica tostit maxi tavsiye ederim ... - arzum 2044 ile 2025 aynı sayılır, bu ikisi zaten arnica ile aynı ... 2001 de fena sayılmaz, ama almışken arzum ar-2056-xl tercih etmek daha mantıklı olur lakin biraz pahalı olabilir ... sonuç; ya benim f/p olarak sürekli favorim olan sabit döküm plakalı fayrinoks dökümix veya çıkarılabilir plakalı arnica tostit maxi, yada zaten aklınıza yatmış olan arçelik tm-6046/grundig cg-4046 ikilinden birini tercih edin ... |
***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (616. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba,
Cevabınız için teşekkür ederim. Açıkcası Dökümix güzel görünüyor, kendim için almayı da düşünüyorum ama bunu annemlere alacağım. O yüzden kullanımı daha kolay, o kadar ağır olmayan bir model düşünüyorum. Bizimkiler döküm makine kullanmadılar daha önce, temizliğinde ve bakımında sıkıntı yaşayabilirler. Kullanımı ve temizliği daha pratik bir ürün olursa daha iyi olur.
Arzum ar-2056-xl de güzel gözüküyor ama fiyatı 5k civarı.
Arnica tostit maxi fiyatı da uygun aslında ama daha önce arnica ürün kullanmadım, o yüzden de emin olamadım ondan. Arzum modellerinin malzeme olarak da birebir aynısı mı oluyor kalite olarak ve servis sıkıntısı olur mu acaba? Anladığım kadarıyla saydığım diğer arzum ürünler yerine bunu tercih ediyorsunuz.
grundig cg-4046 da stok durumu yüzünden mi bilmiyorum ama birkaç satıcıda var ve arçelik tm-6046 ile aynı fiyata satılıyor internette gördüğüm kadarıyla.
-
Arnica tostit maxi ile arzum ar-2025 neredeyse aynıdır, "bence" arnica'nın plakaları daha iyi, kalite ve servis olarak arzum'dan farklı olacağını sanmıyorum, ancak sizin gönlünüz arzum'dan yana ise onu tercih edebilirsiniz ...
normalde grundig hep daha ucuz olurdu ama artık piyasa çok oynak, ayrıca hangisine talep fazlalaşırsa ve stoğu azalırsa onun fiyatı artıyor, fiyat aynıysa arçelik tercih edilir ... artık fiyatları takip edemiyoruz ...
-
Cevaplarınız için çok sağolun, mağazada bir bakıp arnica veya arçelikle devam etmeye karar verdim hocam o zaman. Son olarak sizce arnica'nın 2 katı verip arçelik almaya değer mi?
-
aralarında 2 kat fiyat kadar fark yok ... arçelik 2400 arnica ise 2000 watt, arçelik biraz daha hızlı ısınır ...
bence arnica daha oturaklı stabil bir gövdeye sahip ...
lakin şunu da göz ardı etmeyelim; aklınız hep arçelik'te kalacaksa veya sonradan "acaba onu mu alsaydım" demeden önce mağazalarda ikisini de iyice inceleyin öyle karar verin ...
-
Hocam peki bahsettiğiniz arnica tostit maxi modelinin inox yazanı var, çelik renginde ve diğerlerinden biraz daha pahalı. Malzeme olarak bir farkı var mı yoksa renkle mi ilgili acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her şey aynı sadece renk farklı ...
-
Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama Homend Grilliant 1342H diye bir makine gördüm, fiyatı da indirime girmiş arnica ve arzum makinelerin biraz üzerinde. Diğerlerinden daha ağır bir makine ve gövdesi de sağlam gibi gözüküyor ama bu markayı da kullanmadım daha önce. Eski sayfalarda farklı modellerini de önerilerinize yazmışsınız. Ne diyorsunuz, bu makineyi de önerir misiniz?
-
homend 1342 iyi makinedir ancak anladığım kadarıyla siz servis konusuna önem veriyorsunuz, homend'in bildiğimiz anlamda servisleri yoktur, bir arıza olduğunda ürünü kargoya verip göndermeniz gerekiyor ...
diğerlerinden çok fiyat farkı yoksa alınabilir ancak servis meselesini göz önüne almalısınız ...
-
Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam, dediğiniz gibi servis konusuna önem veriyorum çünkü annemler servis lazım olduğu zaman zorlanmadan verebilsinler istiyorum. O yüzden ilk aklımda olan arçelik 6064 almaya karar verdim. Aslında tüm makineler birbirine benziyor ve amaç da sadece tost yapmak olunca öyle çok fonksiyonlu makinelere gerek kalmıyor bence ama bizimkilerin içi rahat etsin diye daha çok bildikleri bir marka tercih ettim. Yoksa Tostit maxi de güzel bir makieneye benziyordu, plakaları da arzumlardan daha sağlam gibi geldi elime alınca.
Kendime de dökümix alıyorum, plaka malzemesi konusunda gerçekten fark yaratan sadece dökümix gibi gözüküyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar, herkese selamlar. 1500-2000 arasında bir tost makinesi önerisi isteyebilir miyim?
selam,
sabit döküm plakalı fayrinoks dökümix ...
veya
çıkarılabilir plakalı arnica tostit maxi ...
-
Korkmaz a328-05 modeli nasıldır hocam?
Korkmaz a328-05 fena değildir ancak;
- bazılarının plakaları oynaktır tıkırtı yapar,
- bazılarının üst kapak kol bağlantıları gevşemeye başlar,
ek olarak;
- kullanıcılardan ekmeği çok iyi kızartamadığı şikayetleri yazıldı ...
-
Hocam merhaba tost makinesi ile ilgili bir sorum var cevap verirseniz çok sevinirim. Sorum şu ; Grundig TM 4246 ile Grundig Cg 4046 aynı ürün gibi ben anlamadım ne farkı var fiyat farkında var size link bırakıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar. Tost makinası ihtiyacımız oldu. Dedim bi foruma bakayım ben. İyiki de bakmışım.
Dökümix siparişini verdim. Döküm olması biraz temizlik bakımından zor gözüksede sağlık açısından bakınca katlanılır gibi geliyor.
Dökümix tavsiyeleri için teşekkürler. Kullanımdan sonra mutlaka yorumumu ekleyeceğim buraya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba tost makinesi ile ilgili bir sorum var cevap verirseniz çok sevinirim. Sorum şu ; Grundig TM 4246 ile Grundig Cg 4046 aynı ürün gibi ben anlamadım ne farkı var fiyat farkında var size link bırakıyorum.https://www.grundig.com.tr/urun-karsilastirma/8819061600/8914521600
selam,
"bence" en doğru tercihi yapmışsınız, hayırlı olsun ...
-
selam,
ürün açıklamalarında görünen tek fark plaka kaplaması, birinde quantqoat diğerinde armor kaplama varmış ... amaç farklı bir modelmiş gibi göstermek ...
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X