Şimdi Ara

Total War 2Britanya Adası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben İngiltereyim o Birstanya adasının hepsin de hakimiyet sağladım orda az adam bulundursam yada hiç bulundurmasam başka ülkeler gemiyle çıkartma yapar mı ?
    **Bide ben yeniyim sorduğum sorudan da anlayacağınız üzere :) Bu presesleri evledirince evlendiği lord bizim tarafta oluyo demi ?
    **Ve İngi,ltereyle ilgili biraz strateji verin :D

• Oyunun zorluk derecesini yazarsan daha net bir cevap verebilirim ama ben Hard'da İskoçya ile kaç kere oynadım, hiç birinde çıkarma olmadı.
    Oyunun yapay zekası gereği çıkarma olacağını düşünmüyorum, zira düşmanların seninle Orta Avrupa'da çarpışacak, yine de tedbiri elden bırakmamak için çok küçük garnizonlar bırak şehirde, böyle olası isyanların da önüne geçebilirsin.

Avrupa'da ilk önce Rebel şehirleri almaya bak, çoğunu hızlıca kapmalısın. Ve unutma, aynı anda bir kaç devletle savaşma! Bu çok önemli, inanılmaz yıpratır seni 2 hatta 3,4 cephe. Ben ilk olarak Fransa'yla savaş sonra, diğerlerine geç derim.
    Hainliklere çok dikkat et , İtalya üzerinde Milan ile savaşırken arkadan Portekiz vurabiliyor.

Ayrıca bundan sonra sorun olursa burada sorabilirsin, çok daha hızlı yanıt alırsın;

http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/tm.htm

• Eyvallah saolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Total War: Warhammer 3 Duyuruldu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.