Bildirim
Total war dili İspanyolca yardım!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
bulduren
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mesela Türkçe desteği olan bir oyunu 12 ay taksitle ayda 8 lira ödeyerek alabilir ve problem çekmezsin.Saçma sapan hatalarla karşılaşmayıp oyunu güncel oynayarak keyfine varırsın
Edit : Oyş ben rome 2 sandıydım MTW 2 ye korsan helaldir Sana tavsiyem gold edition gibi paketleri indirme.Ek paket ve asıl oyunu tek tek indirirsen daha yararlı olur.En azından sıkıntı çekmezsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 1 Ekim 2013; 11:26:15 > -
2006da çıkan oyunun neresini güncel oynayacaksın? Milleti orjinale teşvik edim derken bazen fena komik oluyorsunuz. Eğer patch desteği bitmiş multiplayer oyuncu sayısı az eski bir oyuna para harcamak istiyorsan buyur kardeşim ucuzda birşeydir ama bence gereği yok, çinde 20 sente mal olan dvdye niye gidip 20 lira vereceksin hele seganın son yaptığı sahtekarlıktan sonra hiç alma...
Sorununa gelirsek nerden indirdiysen notları iyi okumayıp ispanyolca versiyonunu indirmişsin diğer oyunlar dediğin sonradan çıkan Kingdoms ek paketi. Amerika, Kudüs civarı falan küçük haritalarda oynuyorsun büyük haritaları sevdiğim için açmadı beni o ek paket. Sana özelden link göndereceğim orada Medieval 2 ve patchleri, Kingdoms paketi ve patchleri var. İndirirken kingdomsı seçmezsen hayrına olur sonra sıkılırsan indirir denersin. Patchleri mutlaka indir yoksa saçma sapan buglardan başın ağrayabilir ve cracki yanlış hatırlamıyorsam 1.3 versiyonu içindi mutlaka indir crackide unutma.
Tek çözüm buda değil tabiki indirdiğinde ingilizce dil paketi bulunmuyor büyük ihtimal sadece ingilizce dil dosyalarını bir yerden bulup indirmen gerekiyor oda zor. Uğraştırır baya türkçesi bulunuyorsa indirip onu yüklemeyi deneyebilirsin ama büyük ihtimal ingilizce dosyaları değiştirmişlerdir yine sorun yaşaman çok olası. En iyisi baştan indirmek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 1 Ekim 2013; 11:03:26 >
-
medieval 2 total warın tr yaması mevcut indiir -
tr yamasını indirdim çok işime yaradı bilmediğim yerleri öğrendim ama tamamen türkçe değil yarısı ispanyolca yarısı türkçe idare ediyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X