Şimdi Ara

Total War : Empire Save Dosyasını Oyun Görmüyor YARDIM PLS!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler dün total war empire oynadım kaydettim sonra bilgisayarı power tuşundan kapattım.

bu gün yine açtım sefere devam yerine tıklanmıyor yani save dosyası silinmiş gibi ama appdatada save dosyam duruyor yani save dosyasını oyun görmüyor çok fazlada ugraştım oyuna epey iydim yaklaşık bi 300.000 altınım var çok süperde asker var yani inşallah düzeltiriz yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• 300 bin baya iyiymiş.

oyun korsan mı?
  • Hayır, Orjinal Cd'den yükledim.
  • Dralix kullanıcısına yanıt
    sefere devam demeden, yükleme seçeneğini kullanmayı dene. Eğer o da olmuyorsa o zaman save dosyasının uzantısını kontrol et. Bazen dosya uzantısı gitmiş olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanus

sefere devam demeden, yükleme seçeneğini kullanmayı dene. Eğer o da olmuyorsa o zaman save dosyasının uzantısını kontrol et. Bazen dosya uzantısı gitmiş olabiliyor.

baktım iki seçeneğide denedim dostum, sorun hala devam etti. Yeni oyuna başladım bu oyunda sürekli yedek save alıyordum aynı sorunu çıkardı 3-4 tur öncesinden yedekledigim saveden devam ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dralix -- 13 Haziran 2014; 16:34:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.