Şimdi Ara

Total War: ROME II / Emperor Edition (2013) [ANA KONU] (396. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.228
Cevap
44
Favori
340.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar steam rome 2 emperor oyununa sahibim fakat online oynayamıyorum, bütün odalarda sürüm uyumsuzluğu var yazıyor, ne demek bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnksy92

Arkadaşlar steam rome 2 emperor oyununa sahibim fakat online oynayamıyorum, bütün odalarda sürüm uyumsuzluğu var yazıyor, ne demek bu ?

Güncellemeleri kapatmış olabilirsin veya bir modu açık bırakmışsındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Arkadaşlar oyundaki chatten "takıma" nasıl yazıyoruz bilen var mı ? hep görüyorum hala bulamadım nasıl olduğunu..

arkadaşlar buna bi cevap veren yok mu ? hala yazamıyorum takıma..
  • Yeni çıkan Atilla Dlc olarak mı gelicek yoksa Rome 2 grafiklerini kullanan farklı bir oyun olarak mı piyasaya çıkıcak.2 oyun arasında bu kadar az zaman farkının olması düşündürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Yeni çıkan Atilla Dlc olarak mı gelicek yoksa Rome 2 grafiklerini kullanan farklı bir oyun olarak mı piyasaya çıkıcak.2 oyun arasında bu kadar az zaman farkının olması düşündürüyor.

CA Atilla'ın başlı başına bir oyun olduğunu söylüyor.Lakin benim gözlemim Empire Total War dan sonra Napoleon Total War geldi,Shogun 2 den sonra Fall Of Samurai geldi.Bu oyunlar başlı başına bir oyun gibi gözüksede bir önceki oyunların aslında sorunsuz! devam oyunu bniteliğinde idi.Şimdi CA Atilla oyunu ile birlikte Rome 2 'de yapmış oldukları hata ve eksikleri kapatan bir oyun yapıyor.

Tabi CA 'ya göre yeni bir oyun bana göre maalesef bir ek paket....ve CA 'ın dlc mantığından nefret ettiğimden bu oyunu almayacağım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirinbaba

quote:

Yeni çıkan Atilla Dlc olarak mı gelicek yoksa Rome 2 grafiklerini kullanan farklı bir oyun olarak mı piyasaya çıkıcak.2 oyun arasında bu kadar az zaman farkının olması düşündürüyor.

CA Atilla'ın başlı başına bir oyun olduğunu söylüyor.Lakin benim gözlemim Empire Total War dan sonra Napoleon Total War geldi,Shogun 2 den sonra Fall Of Samurai geldi.Bu oyunlar başlı başına bir oyun gibi gözüksede bir önceki oyunların aslında sorunsuz! devam oyunu bniteliğinde idi.Şimdi CA Atilla oyunu ile birlikte Rome 2 'de yapmış oldukları hata ve eksikleri kapatan bir oyun yapıyor.

Tabi CA 'ya göre yeni bir oyun bana göre maalesef bir ek paket....ve CA 'ın dlc mantığından nefret ettiğimden bu oyunu almayacağım....

Tahmin ettiğim gibi oldu ve firma bunu alışkanlık haline getirdi.Hem Dlc'den kitliyor hemde hiçbir farklılık getirmeden yeni oyun kitliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sirinbaba

quote:

Tahmin ettiğim gibi oldu ve firma bunu alışkanlık haline getirdi.Hem Dlc'den kitliyor hemde hiçbir farklılık getirmeden yeni oyun kitliyor.

Bu konuyu açarken büyük umutlarım vardı ama kapitalizimin gölgesinde Rome 2.Oyunda olması gereken oyun grafiklerini bile para ile satan bknz: blood and gore /STEAM de 6 TL olan bu paket hangi akla hizmet sen satıyorsun.

2002 yılında tanıştığım total war serisi yıllar geçtikçe kötüleşmiştir.Buda ayrı bir başarıdır.
  • Atilladan harika vir video. Ben çok beğendim güzel bir yapım olacak gibi.

• Bu saatten sonra videolara bakarak inanmayın derim Total War oyunlarına.Rome 2 den bilen bilir gösterilen ve aslında olanı
    Filmden fırlamış gibi muhteşem ötesi grafikler gösterdiler oyun çıkınca paint gibi bir harita ve walking dead'dan fırlamış gibi yaratıklar vardı asker diye.1 yıl sonra toparlandı oda hala onların gösterdiği videolardaki gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 7 Kasım 2014; 19:19:50 >
  • Olur mu öyle şey adamlar çok güzel bir ek paket yapmışlar!!??
  • abi oyuna atlamayın hemen bizim gibi 65 tl verip on siparisle aldım hatta sezar ve hannibal dlc sini de adlı yuzune baktıgım yok resmen total war serisinden soguttular.
  • videolar hep iyi hoş da... da işte. ben de ön sipariş yapmış biri olarak hala medieval 2 oynuyorum.
  • Arkdaşlar bu oyun Civiliztion serileri gibi Sadece Single player - Rastgele bir oyun ulusturup savası kazanmak gibimi.
    Yoksa Oyunda Bir story mode Campaign varmı?
    Birde elfler cüceler Underworld yaratkları vs gibi fantastik unsurlar varmıdır?
  • Hocam konuya güzel başladın ama sonra fantaslikleştin :) :)

Total war serilerinde camping modu var .Bu modda iken tarihin belli dönemlerinden gerçekten yer almış ve dönemdeki cografya üzerine kurulumuş devletler var.O devletlerin kaderini sen belirliyorsun ....Oyunda fantastik bir unsur yok ...Ama bilinen dünyayı feth edebilirsin
  • karasis65 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar yanlış yazdım kusura bakmayın.
  • oyunun Türkçe çıktığını öğrendiğimde bende koşarak gittim aldım ve sorunsuz şekilde oynadım ancak Yunan Devletlerini de ekleyip oynamak istediğimde meşhur donma sorunları ile karşılaştım. Savaş alanlarında hiç bir sorun ile karşılaşmaz iken harita üzerinde inanılmaz donmalar ve siyah gölgelenmeler oluyor. Aynı oyunu daha önce oynadığımda böyle bir sorun olmamıştı. Konu hakkında yardımcı olabilecek birilerini arıyorum
  • Beyler oyunda yaklaşık bir haftadır mp atamıyorum. Bağlantı kesildi hatası veriyor. Oyun önbelleğini doğrula felanda dedim ama nafile. Sorunu nedir acaba? (Daughters of Mars DLC sini alınca böyle yapmaya başladı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: noir06

Beyler oyunda yaklaşık bir haftadır mp atamıyorum. Bağlantı kesildi hatası veriyor. Oyun önbelleğini doğrula felanda dedim ama nafile. Sorunu nedir acaba? (Daughters of Mars DLC sini alınca böyle yapmaya başladı)

Mod kullanıyorsanız iptal edin...Onun haricinde yeniden yükleyebilirsiniz.
  • MTW2 oynuyordum daha önceleri.Oyunu ve çoğu dlcsini aldım.Hangi devletle başlamak daha mantıklı ilk aşamada..Büyük sefer mi tercih edilmeli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balian De Ibelin

MTW2 oynuyordum daha önceleri.Oyunu ve çoğu dlcsini aldım.Hangi devletle başlamak daha mantıklı ilk aşamada..Büyük sefer mi tercih edilmeli..

romayla basla hem askerleri guclu hemde kolay yerde baslıyorsun oyunu anlaman bakımından iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.