Şimdi Ara

Total War: ROME II / Emperor Edition (2013) [ANA KONU] (397. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.228
Cevap
44
Favori
340.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gmyo31

quote:

Orijinalden alıntı: Balian De Ibelin

MTW2 oynuyordum daha önceleri.Oyunu ve çoğu dlcsini aldım.Hangi devletle başlamak daha mantıklı ilk aşamada..Büyük sefer mi tercih edilmeli..

romayla basla hem askerleri guclu hemde kolay yerde baslıyorsun oyunu anlaman bakımından iyi olur

Arkadaş medival total war yazmış ama...Ben ülke seçerkekn öncelikle hangisi bana sempatik geliyorsa onu seçerim (güçlü ) :)
  • sirinbaba kullanıcısına yanıt
    roma olunca konu dogru diyon o zaman türklerle baslasın
  • Rome 2 için dedim.Sparta ile başladım..Bu arada detaylı bir rehber var mı oyun için.
  • Benim cevabımda sorun yok, arkadaşın yazdığını okuduğunda MTW2 oynamaya yeninden başlamış gibi bir anlatım var...

Laf sokma gayretinize hayran kaldığımı bilmenizi isterim.

Balian De Ibelin;İlk oyunu aldığımda bende Sparta ile başlamıştım...Lakin ünite çeşitliliği az.Bir süre sonra sıkıldım.Oyunda en geniş birim çeşitliliğine Roma ve Kartaca sahip...

Her Roma oyununda olduğu gibi oyunu kendi ansiklopedisi var,lakin total War Türkiye forumunda detaylı rehberleri bulabilirsin.İyi eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

videolar hep iyi hoş da... da işte. ben de ön sipariş yapmış biri olarak hala medieval 2 oynuyorum.

Hocam bu oyun bekleneni veremedi yada ben zevk alamadim benim tercihimde shogun 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun modsuz oynanmıyor arkadaşlar Legendary bile alsam önüme geleni silip süpürüyorm hiçbir zevk vermiyor.Oyun mantıksızlıklarla dolu.Küçücük bir barbar kabilesi koskoca Roma'yı silip süpürüyor Radious AI ve Guaranteed Major Faction modunu kurdum şimdi Normal'de bile zevk veriyor oyun.Aşağıdaki resimler Normal zorlukta oynarken.Persler 4 tane full orduyla saldırıyor.300 filmi gibi bir savaş oldu orada Ondan 3-4 turn önceside Seleucid saldırısı altında kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 18 Kasım 2014; 7:34:32 >
  • Total War: ROME II - Black Sea Colonies Culture Pack Trailer

• venomstr kullanıcısına yanıt
    hocam gereksiz bir paket hemde 15 tl degmez
  • Arkadaşlar dövüş dinamikleri tatmin etti mi sizi ? Ben daha başlamadım.
  • Merhaba arkadaşlar indirimlerden aldım oyunu. (22.25TL).
    Oyunu indiriyorum şuan ve önceden total war oyunlarını oynadım baya beraber oynamak isteyen varsa steam nickinii yazsın beraber oynayabilirim
  • Kral bir oyun olacak gibi. Bu oyun için 80 lira az bir para. Şubat 2015'te satışa başlanacakmış.

• s.a beyler oyun suan ne durumda oynanabilirlik bakimindan hani indirimde gelmişken almaya degermi yeni yamalarla oyun duzeldimi kararsizim suan malum surumunu indirip denemistim tur cok yavaş donuyor sistem agliyordu düzeldimi oyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARTALLAR YANLIZ UCA kullanıcısına yanıt
    Son çıkan emperor edition u indirip denedim. Çok düzelmiş gibi gelmedi performans. Yapay zeka baya iyileşmiş. Belki de ekran karti driver 'ından dolayı bende öyle olmuş olabilir zira stabil olan driverı değil beta olan son çıkan driver ı yüklemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    hocam tur süreleri filan baya iyilesmis tabi 4690k oynuyorum işlemciye cok yuk bindiriyor ama oyundan sogudum 65 tl yi bosuna verdik on siparisle bi daha oyun almam
  • o videolara aldanıp ne oyunlar aldık watch dogs rome 2 total war gibi gibi oyun cıksın oyle alın arkadaslar
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    Tur süreleri için haklısın iyileşmiş. Bende özellikle harita ekranında donmalar yapıyordu. Ama dediğim gibi ekran kartı driver'ını ayarlayamadığım için oldu büyük ihtimalle. Assassin's Creed için farklı driver kombinasyonları deniyordum. Hannibal-Augustus DLC'lerini oynamamıştım, tekrar yükleyip onları oynayayım. :)
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında hatalar olacaktır diye tahmin ediyorum, hatalar gün yüz yüzüne çıkarıp güncellemeler çıksın, daha sonra ilgilenirim.
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    sistemin ne hocam haswelle gecis yaptım ekran kartını adam gibi kullanamıyordu eski islemci ultra high ayarlarda 70-80 fps alıyor ama ciddi mana da oyununu duzelmesi bir seneyi buldu bn sahsım adına sogudum total war serisinin butun oyunları orjinal olarak var ama attilla almayacam ta ki duzgun olduguna kanaat getirene kadar
  • arkadaşlar birşeyi merak ediyorum. siz oynarken savaş moduna geçip bütün savaşları yönetiyor musunuz? yoksa direk otomatik olarak savaşı sonuçlandırıyor musunuz?

genel olarak ne şekilde oynuyorsunuz?
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    hocam kritik savasları ben yonetiyorum basabas sa da yine ben yonetiyorum
  • 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.