Şimdi Ara

Total War: ROME II / Emperor Edition (2013) [ANA KONU] (399. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.228
Cevap
44
Favori
340.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o sıkıntılar bende vardı anakartı güncelledim ne kasma kaldı ne yavaşlama uçtu gitti oyun msı gt94 bir şey anakartım
    kasılma yaşayanlara tavsiyem anakartı güncelleyin
  • arkadaşlar oyun piyasaındaki sistemi en çok zorlayacak oyundan bahsediyorsunuz burada lütfen ona göre yorumlayın optimizasyon olayını. Bende sıkıntı yok takır takır oynuyorum ultra + ultra da. Fx6300 işlemci asus 7950 ekran kartı 384 +3gb ekran kartı 8gb ram bla bla.
  • oyun cıkalı bir bucuk sene oldu herhalde, optimizasyonu daha yeni astılar 15 patch bir o kadar ufak ufak yama oyun bir sene de anca toparladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalilAltun

arkadaşlar oyun piyasaındaki sistemi en çok zorlayacak oyundan bahsediyorsunuz burada lütfen ona göre yorumlayın optimizasyon olayını. Bende sıkıntı yok takır takır oynuyorum ultra + ultra da. Fx6300 işlemci asus 7950 ekran kartı 384 +3gb ekran kartı 8gb ram bla bla.

yüksek ayarlarda 6870 ekran kartıyla sorunsuz oynuyordum r9 280 ile değiştirdim su anda ultra ayarlarda 45 fps alıyorum kı sorunsuz oynamak ıcın yeterlı o da
  • "Ordu tertibinde çok fazla zaman harcayan bir oyuncu olarak, hazır olduğunuzu belirtemezsiniz ''

büyük ordular seçeneğini seçtiğim zaman özel mühaberede bu çıkıyor savaşı başlatamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • Beyler bu sefer düzenle deyip camping tarzi oynadıgımız yerde(oyun turkce) roma sectim başladım bi hata yaptım baştan baslıyım dedim gecen sefer ilk turnde sparta ve atina ile savunma ittifakı onerdim kabul edilmişti arka arakya 5-6kere denedim şimdi gorusme dusuk cıkıyor ilk denedigimde hatta 1500 para +savunma ittifakı almıstım adamlardan smdi parasız dusuk yazıyor direk kabul etmiyorlar nedeni nedir denemek mi lazım
  • Total War: Warhammer şu sızıntı ile bir nevi doğrulanmış oldu. Fantaziye geçiş yapıyorlar. (mobil oyun kısmını görmezden geliyorum)

http://www.gamespot.com/articles/total-war-warhammer-leaked-ahead-of-announcement/1100-6424632/
  • Bu oyunda Türkçe dil desteği var mı arkadaşlar? Malum sürümleri edinince Türkçe oynayabilir miyim? Emperor Edition mesela Türkçe midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldthief333

Oyunu dün aldım ancak savaş alanında crash veriyor oyun. rastgele bir zamanda ilk dakikasında da olabiliyor savaş bitiminde . Benimle aynı sorunu yaşayan yada çaresini bilen yok mu acaba ?

Bende de olmaya başladı. Ben ilk çıktığı zamanlarda almıştım. Şimdiye kadar rahat rahat savaş alanında oynardım. Dizüstü bilgisayarım olduğu için, çok fazla özellik açık değil. Acaba sıfırdan mı oyuna başlasak?
  • tombombadil_07 kullanıcısına yanıt
    oyun çıkaracaklarına gidip önceki hatalara baksalar keşke. medieval 2 oynuyorum kat kat daha iyi
  • quote:

oyun çıkaracaklarına gidip önceki hatalara baksalar keşke. medieval 2 oynuyorum kat kat daha iyi

Bugün güncelleme yaptı ve sağ salim meydan savaşı yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tombombadil_07

quote:

Bugün güncelleme yaptı ve sağ salim meydan savaşı yaptım.

sizdede savaş ortasında durup ekran kartında problem var diye bir sebepten atıyosa bendede çözülmüş olabilir
  • Coldthief333 kullanıcısına yanıt
    Bende uyarı vermeden atıyordu. Canı sıkılıpta evden çıkan insan gibi
  • Total War ile 15 Yıl

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Total War ile 15 Yıl

Video harika olmuş. Yanlız oyundan alınmış videolar da konulsaymış keşke, zira oyunda böyle sinematik şov yaşanmıyor.
  • Rome 2 Total War ile Emperor arasında ne fark var arkadaşlar ?
  • Rome 2 çıktıktan 1 yıl sonra o güne kadar çıkan tüm güncellemeleri ve dlc'leri içerecek şekilde Rome 2'yi tekrar çıkardılar. Adına da Emperor Edition dediler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Rome 2 çıktıktan 1 yıl sonra o güne kadar çıkan tüm güncellemeleri ve dlc'leri içerecek şekilde Rome 2'yi tekrar çıkardılar. Adına da Emperor Edition dediler.

Peki sorunlar cozuldu mu ? Parasina deger mi yani , ayrica diger dlcleri de almayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Rome 2 çıktıktan 1 yıl sonra o güne kadar çıkan tüm güncellemeleri ve dlc'leri içerecek şekilde Rome 2'yi tekrar çıkardılar. Adına da Emperor Edition dediler.

Peki sorunlar cozuldu mu ? Parasina deger mi yani , ayrica diger dlcleri de almayi dusunuyorum

Büyük oranda çözülmüş. Alınabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Büyük oranda çözülmüş. Alınabilir.

Son bir sorum ; Sizce yakın zamandan birr indirim olur mu ?
  • 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.