Şimdi Ara

Total War: ROME II / Emperor Edition (2013) [ANA KONU] (401. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.228
Cevap
44
Favori
340.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Attila'yı arşiv için alim o zaman,oynamak için bir total war indirecektim akk sıfırlanmışken Rome II'yi tekrar oynayım.
  • Romayla oynuyorum imperiumumsondan bi önceki seviye mi ne tam 30 tur iç savaşla uğraştım en sonunda güç bela bastırdım ve imparatorluğu kurdum ardından 10 tur sonra yeniden iç savaş çıktı e o zaman ben ne halt yemeye 30 tur uğraştım da bastırdım o isyanı şimdi ne yapmam gerekiyor bir de iki tur önceki savemden aldım iç savaş ihtimali çok yüksek diyor romaya ordu bastım yine yüksek hayır yine iç savaş çıkacaksa ben neden imparatorluğu kurdum lütfen yardımcı olun ben şu an oyunu bırakmış vaziyetteyim ayrıca oyudna kölelerin gücü devletlerde fazla saçma olmuş bi isyan çıkıyor gümüş rütbeli ağır piyadelerle şehir kuşatıyor adamlar benim bildiğim köleler düzensiz ordulara sahip olur
  • bu kadar güzel grafiklere müziklere atmosfere birliklerin gözünden savaşı izleyebileceğimiz aksiyon kamerası olan total war oyununu yapay zeka saçmalıkları ve diplomasiyle batırmışlar helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemresahbaz

Romayla oynuyorum imperiumumsondan bi önceki seviye mi ne tam 30 tur iç savaşla uğraştım en sonunda güç bela bastırdım ve imparatorluğu kurdum ardından 10 tur sonra yeniden iç savaş çıktı e o zaman ben ne halt yemeye 30 tur uğraştım da bastırdım o isyanı şimdi ne yapmam gerekiyor bir de iki tur önceki savemden aldım iç savaş ihtimali çok yüksek diyor romaya ordu bastım yine yüksek hayır yine iç savaş çıkacaksa ben neden imparatorluğu kurdum lütfen yardımcı olun ben şu an oyunu bırakmış vaziyetteyim ayrıca oyudna kölelerin gücü devletlerde fazla saçma olmuş bi isyan çıkıyor gümüş rütbeli ağır piyadelerle şehir kuşatıyor adamlar benim bildiğim köleler düzensiz ordulara sahip olur

İç savaş çıkma ihtimali sanırım tek parti rejimine dönmeye başlayınca yükseliyordu.Yani senin partinde ezici çoğunluğu almaması lazım,ordaki barda veya başka bir yerde açıklıyordu.Parti gücün çok zayıf olursada işler iyi gitmez,ara dengede tutucaksın.

Normal isyanlar çok zayıf başlar yavaş yavaş toparlanır,bunlardan değil köle isyanından bahsediyorsun sanırım.Bana hiç dert olmuyorlar nadir isyan oluyor ben oynarken çnk şartları engellemeye çalışıyorum.Köle sayısı vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sparta ile efsanevi de makedon ile yerepatra aynı anda savaş açıyor aramız iyi olmasına rağmen saçma gelmeye başladı
  • Arkadaşlar bu oyunu i7 4510u işlemci gt840m ekran kartı ve 8gb ram ile akıcı bi şekilde oynayabilir miyim dizüstü bilgisayarımda. Yoksa görüntü kalitesini azaltmam mı gerekir 1080pden

• FabrikatörTorunu kullanıcısına yanıt
    Kardeş muhtemelen kan da yoktur oyunda bunun nedeni doğru düzgün cracklanmamasındandır bana oyunu nereye attuğını söyleyebilir misin bi de ben de aynı problemi ço defa yaşadım agustus seferi ücretsiz olduğu için steam crackına gerek olmuyor ama diğerleri ücretli olduğu için gerek var sen oyunu c program files x86 konumuna at zaten başta ora yazar ve mhtemelen sen değiştirmişindir olmazsa internetten crackını bul
  • w_wallace kullanıcısına yanıt
    yardımın için teşekkür ederim fakat ne yazık ki normal isyan değil ben oyunun bailarından itibaren elime geçen her esiri katlettim bildiğin iç savaş çıktı senato yandaşları diye partim zayıftı sonra iç savaşı kazandım ve cumhuriyeti yıkıp imparatorluğa geçtim ama yine iç savaş çıktı bu nasıl iş
  • quote:

Kardeş muhtemelen kan da yoktur oyunda bunun nedeni doğru düzgün cracklanmamasındandır bana oyunu nereye attuğını söyleyebilir misin bi de ben de aynı problemi ço defa yaşadım agustus seferi ücretsiz olduğu için steam crackına gerek olmuyor ama diğerleri ücretli olduğu için gerek var sen oyunu c program files x86 konumuna at zaten başta ora yazar ve mhtemelen sen değiştirmişindir olmazsa internetten crackını bul

Zaten d den kaldırıp c ye yükledim oynamaya başladım. Ama şimdide savaşlarda ara sıra total war exe durduruldu hatası alıyorum bakalım inşallah onuda çözebiliriz.
  • FabrikatörTorunu kullanıcısına yanıt
    sistem gereksinimlerini karşılıyo mu makinen
  • quote:

Gtx750 ti ekran kartı 8 gb ram amd-fx6300 işlemci 500 wat psu sistemim var. Şu aralar bir sıkıntım yok grafik ayarlarını ortada birlik sayısını aşırı oynuyorum. Bu oyunda zaten grafiklere pek takılmamak gerekiyormuş yüksek ve orta olsada hiçbirşey değişmiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lslaughter

Nedeni Atillanın total war oyuncularını tamamen oyalamak için cıkartılmış bir oyun olması.Total warın geçmiş oyunlarını severek oynayan oyuncuların hiçbiri atillanın yüzüne bile bakmıyor malesef. Roma 2 yi 400 küsür saat oynadım Atillaya ise sadece 26 saat dayanabildim..

Aynen fazla bi sey katmiyor zaten oynanisa Rome 2 ek,paket guncellemerle duzeltidi sorunlar,Roma 2de bir tek şu sıkıntı vardı ada devleti bile 20k asker basiyordu,ulan ben Roma ile o kadar asker basamiyom.Atillada guclu devlet yok neredeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: FabrikatörTorunu

quote:

Gtx750 ti ekran kartı 8 gb ram amd-fx6300 işlemci 500 wat psu sistemim var. Şu aralar bir sıkıntım yok grafik ayarlarını ortada birlik sayısını aşırı oynuyorum. Bu oyunda zaten grafiklere pek takılmamak gerekiyormuş yüksek ve orta olsada hiçbirşey değişmiyor :)

şimdi şöyle total war attilada bende de oyundan atıyordu arada benim ekran kartım gtx850m 2gb sebebini biraz araştırınca sürücümün güncel olmadığını fark ettim ve güncelledim sorun çözüldü
  • bu oyunu en son 2013 eylül ekim gibi oynamıştım.

Galya ile oynayıp bütün avrupayı(almanya ve Türkiye hariç) almıştım ve zevkim kaçmıştı. O zaman full lowda oynuyodum sizce biraz daha iyi pc de oynasam mı oyunu. Değer mi sizce? 120 TL deyecek bi oyuna benzemiyo mecbur internetten indiricem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bu oyunu en son 2013 eylül ekim gibi oynamıştım.

Galya ile oynayıp bütün avrupayı(almanya ve Türkiye hariç) almıştım ve zevkim kaçmıştı. O zaman full lowda oynuyodum sizce biraz daha iyi pc de oynasam mı oyunu. Değer mi sizce? 120 TL deyecek bi oyuna benzemiyo mecbur internetten indiricem?

Ben de ilk çıktığında oyun sorunlu iken ve vasat bir Laptopta oynadım, fethettim. Üç ay önce oyunu ultrada oynatacak pc aldım ama oyunu çalıştıramadım, exe.ye tıkladığımda hiçbir cevap vermiyor. Windows 7 kurup denesem olacak belki ona da üşeniyorum. Sırf şu oyunu kaliteli şekilde oynayabilmek için Windows 7 kuracağım bu aralar. Cevabına gelirsek değer tabi ki. Attila'yı kur hatta.

• 120 lira verilmez zatwn. 30 dan fazla verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bu oyunu en son 2013 eylül ekim gibi oynamıştım.

Ben de ilk çıktığında oyun sorunlu iken ve vasat bir Laptopta oynadım, fethettim. Üç ay önce oyunu ultrada oynatacak pc aldım ama oyunu çalıştıramadım, exe.ye tıkladığımda hiçbir cevap vermiyor. Windows 7 kurup denesem olacak belki ona da üşeniyorum. Sırf şu oyunu kaliteli şekilde oynayabilmek için Windows 7 kuracağım bu aralar. Cevabına gelirsek değer tabi ki. Attila'yı kur hatta.

oynadım biraz gene zevk vermedi en büyük problem askerlerin kıyafet renklerinden kaynaklanıyo bi türlü zevk alamıyorum.

Medieval total warda her ülke ayrı renklere sahipti ve askerler o renk elbise giyiyordu zevkli oluyodu bunda herkes aynı renk kıyafet giymiş sinir bozucu oluyo. Savaşı yeniyo musun ne oluyo anlamıyorum.
  • oyun iyi olmasına iyi ama bunun grafiklerini ultrada hiç kasmadan çalıştırabilecek tek bir bilgisayar yok. bakın extreme demiyorum ultra. low da oynarken kastığını bile biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxsmxx

oyun iyi olmasına iyi ama bunun grafiklerini ultrada hiç kasmadan çalıştırabilecek tek bir bilgisayar yok. bakın extreme demiyorum ultra. low da oynarken kastığını bile biliyorum

ben low pc de oynamıştım şimdi biraz daha iyi pc de oynadım ama tek fark turn süreleri. Low pc de oynarken daha fazla zevk almıştım böyle oyunların grafiklerinin pek önemi yok.

Mesela savaş sırasında ordular birbiriyle çarpışırken iç içe girip salak salak birbirlerine bakmalarına uyuz oluyorum. Medieval Total war da bile bu kadar kötü değildi 2006 oyunu olmasına rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxsmxx

oyun iyi olmasına iyi ama bunun grafiklerini ultrada hiç kasmadan çalıştırabilecek tek bir bilgisayar yok. bakın extreme demiyorum ultra. low da oynarken kastığını bile biliyorum

eğer attilayı diyosan doğrudur ama rome 2 için ultrada çaılışıyor benimki gayet rahat özellikleri de pcmin 2 gb 850m gtx 8 gb ram 3.3 ghz işlemci hızı
  • 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.