Şimdi Ara

Total War: ROME II / Emperor Edition (2013) [ANA KONU] (403. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.228
Cevap
44
Favori
340.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar shgoun 2 yi keşfettikten sonra total war serisini sevmeye başladım. Rome 2 yi geçen ki indirimlerden satın aldım.

Şimdi oyuna yabancı olduğum için , sizce başlangıç için oynaması ve genişlemesi en kolay rahat hangi ulus hangisi ? Oyuna alışmak için böyle başlamak istiyorum?
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    roma ile oynamak aslında kolay ancak yabancı olduğunuz için önerim sparta ile başlamanız. en azından önce yunan birliğini sağlayabilirsiniz. bazı devletler ile kolay dost olabilirsiniz.
    roma ile askeri olarak hızlı gelişebildiğiniz için çok güçlü olabiliyorsunuz ve ekonomik olarak diğer uluslara göre biraz daha avantajlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

roma ile oynamak aslında kolay ancak yabancı olduğunuz için önerim sparta ile başlamanız. en azından önce yunan birliğini sağlayabilirsiniz. bazı devletler ile kolay dost olabilirsiniz.
    roma ile askeri olarak hızlı gelişebildiğiniz için çok güçlü olabiliyorsunuz ve ekonomik olarak diğer uluslara göre biraz daha avantajlı

Sparta dlc mi ? Yoksa Ben mi göremedim. Bende emperor Edition var. Başka Bir eklenti yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    greek states eklentisindeydi sanırım..
  • quote:

greek states eklentisindeydi sanırım..

eklenti olmayanlardan önerir misin
    Kartaca veya pontus öneririm.
    kartaca roma ile şiddetli bir savaş içerisinde ancak denizlerde biraz güçlü olursun romayı yerinde tutabilirsin.
    pontus ben hiç denemedim ancak forumdaki arkadaşlar baya memnundu

mısır ile de oynayabilirsin konumu sebebiyle iyi ticari ilişkiler geliştirebilir yavaş yavaş ordunu güçlendirebilirsin

ancak ne olursa olsun sparta ek paketini al spartalılar ile savaşmak inanılmaz keyifliydi. 3 kere sparta ile sefer yapmış birisi olarak söylüyorum

ama yinede roma ile başlamak senin için daha mantıklı çok güçlü bir devlet olduğu için biraz rahat gelişip oyunu çözmen de daha çok yardımcı olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 14 Ocak 2016; 12:14:35 >
  • quote:

Sparta'da sparta hoplitleri, sparta kargıcıları, kahraman sparta ve kraliyet spartalılarında birim sınırı var. Ayrıca ticaret de yapamıyorsun.

Atina spartadan daha iyi. Ticaretten iyi para geliyor ve askerler de fena değil. Denizde de çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hippokrates

quote:

Sparta'da sparta hoplitleri, sparta kargıcıları, kahraman sparta ve kraliyet spartalılarında birim sınırı var. Ayrıca ticaret de yapamıyorsun.

Atina spartadan daha iyi. Ticaretten iyi para geliyor ve askerler de fena değil. Denizde de çok iyi.

limana sahip bir şehiri ele geçirdiğinde ticaret yapabiliyorsun sadece oyunun başında limanı yok.
    atinayı hiç oynamadım..
  • Şu ülke hamlelerini bekleme olayına bir çözüm bulunsaydı daha güzel bir oyun olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalaggh

Arkadaşlar selam,

Öncelikle starcraft 2 harici strateji oyunlarını pek oynamadım.tarihi konular, imparatorlar (özellikle hannibal!!) vs olması nedeniyle bu oyunu çok beğendim.ama turn base tarzı olduğu için anladığımı söylemek zor.benden bir önceki arkadaşın sorduğu soruların haricinde bu oyunu oynamayı nerden öğrenebilirim? "öğretebilecek" rehber veya video varmı? rehber video ile ilgili oyunun türkiye sitesinde baya bilgi var.ama ordada diyorki örnek veriyorum "önce şurda asker basın, şurda vergiyi azaltın vs vs" onları yapabilecek kadar bilsem zaten oyunu oynardım :) oyunun prologue kısmı bu öğrenim için yeterlimi? en azından orda öğrenebileceksek diğer rehber ve taktikleri anlayabilirim.

Starcraft ı sevmemin sebebi satranca benzemesiydi.ama daha çok micro-macro kontrole dayanıyor.Turnbase oyunlar ise hamle yapıp karşı tarafın hamlesini beklemek olduğu için satranca daha yakın.Kısaca turnbase oyunları nasıl öğrenebilirim diye sorayım.buna göre oyunu orjinal olarak temin edicem zaten:) yardımcı olabilecek birileri vardır umarım.

youtube'da türkçe total war videoları var onlara bakabilirsin. oyun türkçe olduğu için prologue kısmındanda öğrenebilirsin
  • Gerçektende büyük bir DLC gibi oyun optimizasyon sıkıntıları mevcut bilgisayarımda rome 2 sıkıntısız attilada kasma var oyunda biraz daha detay mevcut ama mtw 2 nin verdiği zevki hiçbir oyunu vermiyor CA'nın. Hunları alırsan zayıf kalıyosun almayınca düşman olursan s*k*p atıyorlar.Yani bir tuhaf
  • Arkadaşlar britanya ile baya bir ilerledim ama şimdi öyle bir yerde takılıyor ki oyun anlamadım. Tur atlat diyorum sıkıntı olmuyor. 2. kez tur atlat deyince oyundan atıyor sebepsiz yere ? Aynı şekilde save de yapamıyorum yine oyundan atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 17 Ocak 2016; 23:20:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hutch x

quote:

Orijinalden alıntı: stalaggh

Arkadaşlar selam,

Öncelikle starcraft 2 harici strateji oyunlarını pek oynamadım.tarihi konular, imparatorlar (özellikle hannibal!!) vs olması nedeniyle bu oyunu çok beğendim.ama turn base tarzı olduğu için anladığımı söylemek zor.benden bir önceki arkadaşın sorduğu soruların haricinde bu oyunu oynamayı nerden öğrenebilirim? "öğretebilecek" rehber veya video varmı? rehber video ile ilgili oyunun türkiye sitesinde baya bilgi var.ama ordada diyorki örnek veriyorum "önce şurda asker basın, şurda vergiyi azaltın vs vs" onları yapabilecek kadar bilsem zaten oyunu oynardım :) oyunun prologue kısmı bu öğrenim için yeterlimi? en azından orda öğrenebileceksek diğer rehber ve taktikleri anlayabilirim.

Starcraft ı sevmemin sebebi satranca benzemesiydi.ama daha çok micro-macro kontrole dayanıyor.Turnbase oyunlar ise hamle yapıp karşı tarafın hamlesini beklemek olduğu için satranca daha yakın.Kısaca turnbase oyunları nasıl öğrenebilirim diye sorayım.buna göre oyunu orjinal olarak temin edicem zaten:) yardımcı olabilecek birileri vardır umarım.

youtube'da türkçe total war videoları var onlara bakabilirsin. oyun türkçe olduğu için prologue kısmındanda öğrenebilirsin

cevabın için teşekkürler.evet youtube da baya açıklamalı videoları keşfettim bende.ama keşfetmez olaydım.resmen uykusuz işe gidip geliyorum.birde oyundaki devletler şerefsizlik yapıyor :D eğleniyormuyum sinirmi oluyorum anlamadım.böyle giderse tamamen kaldırcam oyunu makinadan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Willem -- 17 Ocak 2016; 23:32:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Arkadaşlar britanya ile baya bir ilerledim ama şimdi öyle bir yerde takılıyor ki oyun anlamadım. Tur atlat diyorum sıkıntı olmuyor. 2. kez tur atlat deyince oyundan atıyor sebepsiz yere ? Aynı şekilde save de yapamıyorum yine oyundan atıyor.

• Cloud sistemi olduğu halde kayıtlı oyunum gitmiş baya uğraşmıştım
  • bunu mu alsam attila mı alsam çok arada kaldım ya pc sistemide düşük attila'da optimizasyon sorunu var falan diyorlar.Hangisi daha kolay ilk kez strateji oynacağım
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Attila'da oyun mekanikleri biraz daha gelişmiş. Ama Rome'un campaignleri daha güzel bence. Attila'nın DLC'lerini denemedim. Rome'u oynamadıysan Rome'u al bence. Steam'de ikisi de 20şer lira şu anda indirimde.
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de rome 2 almak istiyorum ama oyunun kapağında emperor edition yazıyor ama alırken total war rome 2 yazıyor. Şimdi oyunu alırsam dlc leri birlikte mi gelecek yoksa sadece oyunun kendisi mi gelecek ?
  • SultanHakim S kullanıcısına yanıt
    Emperor Edition DLC'leriyle birlikte en son çıkan hali diye biliyorum ama dediğin gibi Steam'de sepete ekleyince Rome 2 TW olarak ekliyor. Sadece Augustus DLC'si ücretsiz gözüküyor. Bir kaşırıklık var gibi Steam'de.
  • Arkadaşlar Bu oyunu evde ki 2 pc ye de aldık. Oyun sürümleri de aynı olduğu halde karşılıklı oynayamıyoruz. Kurduğumuz oyunu görüyoruz ama oyun sürümü farklı diyor giremiyoruz nedenn?

İkiside steam ikisinin de sürümleri aynı?

• 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.