Şimdi Ara

Total War: ROME II / Emperor Edition (2013) [ANA KONU] (402. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.228
Cevap
44
Favori
340.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ünite büyüklükleri ne kadar ? iki full ordu savaş yaptığı zaman hiç kasmıyor mu ? benim pc nin özellikleri de seninki ile hemen hemen aynı yalnız benim 740m nvidia (750m de olabilir öyle bişi işte )

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: xxsmxx

oyun iyi olmasına iyi ama bunun grafiklerini ultrada hiç kasmadan çalıştırabilecek tek bir bilgisayar yok. bakın extreme demiyorum ultra. low da oynarken kastığını bile biliyorum

ben low pc de oynamıştım şimdi biraz daha iyi pc de oynadım ama tek fark turn süreleri. Low pc de oynarken daha fazla zevk almıştım böyle oyunların grafiklerinin pek önemi yok.

Mesela savaş sırasında ordular birbiriyle çarpışırken iç içe girip salak salak birbirlerine bakmalarına uyuz oluyorum. Medieval Total war da bile bu kadar kötü değildi 2006 oyunu olmasına rağmen.

Savaşta orduların birbirlerine bakmalarına uyuz oluyorsan savaşan askerlerin "attack in formation" gibi bir tuşu vardı, onu devre dışı bırak. Safları bozarak savaşa dalıyorlar. Belki dediğine çözüm olur.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Arkadaşlar reklam gibi oluyor biliyorum bunun için özür dilerim fakat bu çocuk gerçekten profesyonel ekipmanlarla (kamera,vb) Total war'ı oynuyor izlemek isteyenler için adres

http://www.twitch.tv/galdorshun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prochnow -- 22 Eylül 2015; 23:33:12 >
  • Total War: ROME II - Spartan Edition - Official Trailer

• Bu spartan edition ile yeni bir campaign pack mi geliyormuş sparta ile ilgili? Ana oyunu kapsıyor ama Attila'yı kapsamıyor anladığım kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Spartan Edition neymiş bende merak ettim,beleş mi olacak acaba

Edit:Sanırım Rome II olanlara ücretsiz eklenecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 9 Ekim 2015; 21:17:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Steam istatistiklerine bakınca bu oyun Attila'dan daha fazla oynanıyor neden acaba

Dlc gibi oyun çünkü. Üstüne çoğu kişi fazla kasıntı diyor oynamak cidden güçmüş. Ayrıca attila falan da yalan çoğu kişi hunların zayıflığından şikayetçi.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Bu Spartan Edition neymiş bende merak ettim,beleş mi olacak acaba

Edit:Sanırım Rome II olanlara ücretsiz eklenecekmiş.

Ücretsiz olursa süper olur
  • Yav,bende hiçbir total war oyunu Shogun 2 kadar zevk vermedi

• Arkadaşlar oyunda askerlerin birbirinin içine girmesinin çözümünü buldum galiba

En aşagıda düzen koru seçeneği vardı onu kaldırdım dövüşler medieval 2 deki gibi oldu aralarına mesafe koydular

Sparta.

Alt Sağdan 2. işaret gördüğünüz gibi aralarına mesafe koyarak birbirlerinin içine girmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 13 Ekim 2015; 16:43:08 >
  • Bayadir oynamıyordum.Sparta ile zevkten 4 köşe oldum.Oyunun en zevkli devleti. 10 tur olmadan Atina,ve Epiri yok ettim.

• Çıktığında oynayamadığım Hannibal at the Gates DLC'sini oynuyorum bir süredir ara ara. Bugün bir şehir aldım, uzun zamandır Total War'da bu kadar sürükleyici anlar yaşamamıştım. Anlatayım biraz uzun olabilir meraklısı okur herhalde. :)

Hannibal ile İspanya'yı fethederken Syracuse ve Roma birden Afrika'ya asker çıkardı. Müttefikim Massylilerin iki şehrini aldı ben yetişemeden. Afrika'da sadece bulunsun diye en ucuz askerlerden yarım bile olmayan bir ordu bırakmıştım. Onunla Syracuse'nin ele geçirdiği şehre yetişebildim. Paralı askerlerle orduyu tamamlayıp şehre saldırdım. Casusum da yoktu o bölgede denk mücadele olur herhalde demiştim ama rakip çok daha güçlü gözüktü otomatik savaş ekranında. Kazanmama ihtimal vermedi. Legendary zorlukta oynadığım için save'den load etme şansım da yoktu. Üstüne üstlük daha yeni şehri aldıkları için duvarları tamir edememişlerdir diye hesap etmiştim ama savaşa girince duvarlarda gedik çıkmadı. Paralı asker seçeneklerinde fazla piyade yoktu, ordunun yarısı atlı ve iki birim de fil var. Girdim savaşa mecburen bu şekilde. Duvarlara merdiven dayayıp açabilirsem bir şekilde kapıları açmam lazım yoksa hiç şansım yok. Merdivenden surlara çıktım ama kapıları oradan ele geçiremedim. Savunanlar ile saldıranlar birbirini tüketti. Atlılar ile kapıya dümdüz saldırdım mecburen. Uzun uğraşlar ve baya atlı kaybederek cümlekapısını ateşe verip açtım, içeri daldım fil ve atlılarla. Mal bilgisayar asıl ordusunu şehir meydanında tutuyormuş, benim 3-4 katım kadarlar, ve yarısı mızraklı. Filler ile bi dalayım, sonra atlıları ve bir avuç piyadeyi sonra sokarım diye hesap ediyordum. Filler ile saldırdım. 8 tane fil oradaki 1000 kişiye yakın kaliteli askeri haşat etti. Diğer askerlerimi savaşa sürmeme gerek bile kalmadı. Şehir içinde dar alan olduğu için filler delirse de savaş alanında kaçamadı. Ne var ne yok ezdi geçti. Bundan sonra şehirlere sadece fillerle saldırmayı deneyeceğim bakalım. Suru olanlara da mancınıkla gedik açıp filleri sokabilirim.

Velhasıl kelam fillerin bu kadar etkili olabileceğini bilmiyordum. 8 filden sadece birisi öldü 1000 kişiye karşı.
  • Oyyn kolay mı bana mı öyle geldi.Sparta ile rahat 50 turda rahat 13-14 şehir alıyorsun.Gerçi Kartaca ile İspanyayi terk etmişti.Ülkeden ülkeye değişyor galiba

• en son ne zaman indirim yaptılar. yakında indirime girme şansı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

en son ne zaman indirim yaptılar. yakında indirime girme şansı var mı ?

Yılbaşı indirimlerinde girer mutlaka.
  • Şu Civilizatin oyununa 3 boyutlu Total war'daki gibi savaş dinamikleri getirilse Total War'ın tahtını çok pis sallar ama bunu yapmak çok zor,öncelikli olarak oyunun tek bir zaman diliminde geçmesi gerekiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Şu Civilizatin oyununa 3 boyutlu Total war'daki gibi savaş dinamikleri getirilse Total War'ın tahtını çok pis sallar ama bunu yapmak çok zor,öncelikli olarak oyunun tek bir zaman diliminde geçmesi gerekiyor..

Sid meirs imzalı farklı bir projede olsa olur hocam....
  • Arkadaşlar oyun ilk çıktığında %75 indirimle steam'den almıştım ama 2 yıldır gerek bilgisayarımın iyi olmaması, gerek sınava hazırlanmam sebebiyle oynayamıyordum.
    Sınavı kazanıp Ege de bilgisayar müh okumaya başladım ve 2 ay önce 16 gb ramli 4 gb nvidia 960m ekran kartlı bir Lenovo Gamebook aldım. 1 hafta önce de rome 2 yi indirdim ve arada oynamaya çalışıyorum ama başaramadığım ve anlamadığım noktalar var. Öneri yapmak istediğiniz konular var ise beklerim. Mesela
    Hangi devletle oynamalıyım?
    Entrika sistemi nasıl işliyor?
    Askerlerimi savaş alanında yönetmek için işimi kolaylaştırıcı seçenekler neler ?

Daha önce rome 1 oynamıştım ilk çıktığında ama çok üst düzeyde değildim. Sanırım ctrl ye basılarak askerlerin nereye gittiği görülüyordu rome 2 de onu bulamadım.
  • Arkadaşlar selam,

Öncelikle starcraft 2 harici strateji oyunlarını pek oynamadım.tarihi konular, imparatorlar (özellikle hannibal!!) vs olması nedeniyle bu oyunu çok beğendim.ama turn base tarzı olduğu için anladığımı söylemek zor.benden bir önceki arkadaşın sorduğu soruların haricinde bu oyunu oynamayı nerden öğrenebilirim? "öğretebilecek" rehber veya video varmı? rehber video ile ilgili oyunun türkiye sitesinde baya bilgi var.ama ordada diyorki örnek veriyorum "önce şurda asker basın, şurda vergiyi azaltın vs vs" onları yapabilecek kadar bilsem zaten oyunu oynardım :) oyunun prologue kısmı bu öğrenim için yeterlimi? en azından orda öğrenebileceksek diğer rehber ve taktikleri anlayabilirim.

Starcraft ı sevmemin sebebi satranca benzemesiydi.ama daha çok micro-macro kontrole dayanıyor.Turnbase oyunlar ise hamle yapıp karşı tarafın hamlesini beklemek olduğu için satranca daha yakın.Kısaca turnbase oyunları nasıl öğrenebilirim diye sorayım.buna göre oyunu orjinal olarak temin edicem zaten:) yardımcı olabilecek birileri vardır umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Willem -- 7 Ocak 2016; 18:26:22 >
  • Beyler makedon ve yunan phalanxlara karşı nasıl birşey önerirsiniz? Arkalarından atla bile girsem dağıtamıyorum bir türlü o mızrakları.
  • 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.