Şimdi Ara

Total War: ROME II / Emperor Edition (2013) [ANA KONU] (400. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.228
Cevap
44
Favori
340.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O konuda bilgim yok. Attila yeni çıktığı için Rome 2'ye fazla para istememeleri lazım mantıken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

O konuda bilgim yok. Attila yeni çıktığı için Rome 2'ye fazla para istememeleri lazım mantıken.

geldi hocam şansıma haftasonu Attila'yı almıştım
  • Oyundaki optimizasyon sorunu çözülmüş ama almak için biraz daha bekleyeceğim. Atilla çıktığı için rome 2'ye daha dlc çıkmaz. İlerde tüm dlclerini kapsayan bir versiyon çıkarırlar. O zaman almak daha mantıklı geliyor bana yoksa ana oyunu ve dlcleri ayrı almak pahalı oluyor.
  • Affınıza sığınarak buraya yazıyorum. Arama yapmadım, başlık gelince karşıma sorayım istedim. Bir de sorulmuşsa da başlık içinde, 134 sayfayı tek tek okuyamadım kusuruma bakmayın.
    Oyunum orijinal lakin niye bilmiyorum, oyundan küt diye çıkıyor tur atlarken. Hata mesajı vs yok. Nedeni hakkında bilgisi, çözümü olan arkadaş(lar) varsa yardım etsin lütfen. O kadar yer fethettim şimdi sinirlerim alt üst oldu resmen devam edemiyorum diye :)
  • Oyun orjinal mı?
  • 8gb ram gt840m 2gb ekran kartıyla orta kalitede kasıyor ya
    Edit: Kasmayı sadece giriş bölümünde yaptı büyük seferde rahatlıkla oynuyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanPat -- 29 Nisan 2015; 19:22:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lost To Apathy

8gb ram gt840m 2gb ekran kartıyla orta kalitede kasıyor ya
    Edit: Kasmayı sadece giriş bölümünde yaptı büyük seferde rahatlıkla oynuyorum artık

Notebookla oynuyorsun sanırım. Performans için masaüstü zirvede her zaman.
  • Beyler Total War Rome 2 ve Attilla arasında kaldım.Siz hangisini almamı önerirsiniz?
  • Steam 1.4 GB güncelleme yapmaya başladı. Bu 17 patch 'mi acaba ?

Düzeltme: Forumlarda 17 patch olduğu yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 20 Ağustos 2015; 20:27:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Steam 1.4 GB güncelleme yapmaya başladı. Bu 17 patch 'mi acaba ?

Parali paketler mi hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Hayır otomatik kendi yükledi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Hayır otomatik kendi yükledi.

Ben parayla almistim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: elesshar

Affınıza sığınarak buraya yazıyorum. Arama yapmadım, başlık gelince karşıma sorayım istedim. Bir de sorulmuşsa da başlık içinde, 134 sayfayı tek tek okuyamadım kusuruma bakmayın.
    Oyunum orijinal lakin niye bilmiyorum, oyundan küt diye çıkıyor tur atlarken. Hata mesajı vs yok. Nedeni hakkında bilgisi, çözümü olan arkadaş(lar) varsa yardım etsin lütfen. O kadar yer fethettim şimdi sinirlerim alt üst oldu resmen devam edemiyorum diye :)

Güncel bilen birisi varsa yazsın yardım edelim arkadaşa
  • ilk mesaj düzenlendi, başlık değişti, steam linki eklendi.
  • Steam istatistiklerine bakınca bu oyun Attila'dan daha fazla oynanıyor neden acaba
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Daha ucuz ondan olabilir.

• bahtsızpistole kullanıcısına yanıt
    Rome 2,9 TL daha pahalı Attila'dan.İndirimlerde diğerine göre daha çok fiyatı düşüyor ama bu kadar fark yapacağını tahmin etmiyorum ilginç.
  • otal war Rome2 Emperor edition'da Büyük sefer ve İmparator Aqustus kampanlarını oynuyabiliyorken, Sezar galyada,Anibal kapılarda ve Spartanın gazabı kampanlarına tıkladığımda oyun çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Çözümünü bilen varmı.

Toplam oyunun boyutu 27 gb ve Prophet sürümünü indirdim içinde tüm dlclerin olduğu yazıyordu. Sürümde v2.2
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Nedeni Atillanın total war oyuncularını tamamen oyalamak için cıkartılmış bir oyun olması.Total warın geçmiş oyunlarını severek oynayan oyuncuların hiçbiri atillanın yüzüne bile bakmıyor malesef. Roma 2 yi 400 küsür saat oynadım Atillaya ise sadece 26 saat dayanabildim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Steam istatistiklerine bakınca bu oyun Attila'dan daha fazla oynanıyor neden acaba

%75 indirim yaptılar sürekli.Bende 22 TL gibi bi rakama almıştım.Attila'yı videolardan sonra düşünmedim bile.Hem o karanlık havasını sevmedim hemde pek bi değişiklik yok.Rome II yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.