Şimdi Ara

Total War: Shogun 2 Multi Sorun!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2gün önce gittigidiyor'dan shogun2 limited edition aldım. Oyunu ve limited editon'u steam'e aktif edip indirip kurdum oyunu. Ama oyunun multi kısmında Avatar Conquest kısmını oyanayabilirken Multiplayer Campaign kısmını oynamıyorum çünkü hiç oyun bulmuyor. Bulsada 1-2 tane buluyor onlarada tam girerken windows'a atıyor. Steam'den baktım 2tane günncelleme çıkmış ama benim Pc hiçbirini yapmadı. Verisyounum sağ üst köşede v.1.0.0 build 3732 gibi birşey yazıyor. Oyunu bir kaç kere silip tekrar indirdim ama yine aynı sorun var. Şunuda belirteyim oyunu orjinal almadan internetten korsan olarak indirip 1-2 gün bakmıştım öyle. Acaba korsan oyunun dosyaları mı etkiliyordur bu durumu ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt. Ghost -- 3 Nisan 2011; 18:10:41 >

• bende de aynı, telaşlanma millet arkadaşlarıyla oynuyor sanırım sadece. bu arada ekle steam id: dob3rman94 oynarız arada
  • ekledim. İnternette birkaç görüntü gördüm milletin versiyon numarası daha farklıydı seninde mi v1.0.0 ? Bu arada yardım olursun Shogun'da yeniyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt. Ghost

ekledim. İnternette birkaç görüntü gördüm milletin versiyon numarası daha farklıydı seninde mi v1.0.0 ? Bu arada yardım olursun Shogun'da yeniyim

sınavlar sağolsun biz de fazla oynayamadık zaten ana konuya da bekleriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.