Şimdi Ara

TOTY 2015 - FIFA 15 ULTIMATE TEAM - TAKİP BAŞLIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
17
Favori
17.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Takımım silindi, 3 milyon coin ve 2 milyon coinlik takim gittiğinden dolayi yorum yapsam da boş.

X Box taysan Amerikan desteği yaparız
  • Arkadaşlar reus hakkın da tam bir tahminlerinizi alabilirmiyim toty zamanı. 100 k bütçem var kadro kurucam.
  • çok yararlı konu olacağına eminim açılmasına sevindim
  • Bizim halihazirda whatsapp grubumuz var katilmak isterseniz av.korkut hocam vr diger arkadaslar buyrunuz bana ozelden cebinizi atmaniz yeterlidir siz avukatmisiniz bu arada bende adliyede katibim 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptopal99 -- 9 Ocak 2015; 18:39:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp olursa karışıklık olur hocam yarısı orda yarısı burda ... Burdan devam edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

Whatsapp olursa karışıklık olur hocam yarısı orda yarısı burda ... Burdan devam edelim

Ama whatsapta aninda bilgi paylasimi oluyor burdan zor olur gelirseniz eklerim gelmek isteyenleri

• oo konu açılmış bile süpper :))

platform farklılıkları sıkıntı olabilir ama piyasanın geneli göçeceğinden pek fark etmez kanısındayım :) bilgi almak isteyen arkadaşlar platform'uda belirtirseniz cevaplarınız daha hızlı gelir düşüncesindeyim, mesela PS4-PS3 aynı ticaret ekranına sahip o yüzden istediğiniz oyuncuyu istediğiniz kadar sorun cevaplarım, bu gecede bir müsaitim anlatamam :D konuyu takipteyim :))
  • av.korkut kullanıcısına yanıt
    aynen bende beklemeyi sevmem hiç o yüzden benimde kafamı en çok kurcalayan kısmı fiyatların en dibe vurdugu zamanı nasıl kestireceğimiz. ilk gün mü yoksa tüm oyuncuların paketlere konacagı gün mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi

oo konu açılmış bile süpper :))

platform farklılıkları sıkıntı olabilir ama piyasanın geneli göçeceğinden pek fark etmez kanısındayım :) bilgi almak isteyen arkadaşlar platform'uda belirtirseniz cevaplarınız daha hızlı gelir düşüncesindeyim, mesela PS4-PS3 aynı ticaret ekranına sahip o yüzden istediğiniz oyuncuyu istediğiniz kadar sorun cevaplarım, bu gecede bir müsaitim anlatamam :D konuyu takipteyim :))

Bale kaçı görür
  • Bugün açıklanan yılın karması uefanındı,fifa fifpro da ki oylamay kullanıyor. % 80 aynı olur tabi ama ven mesala ibra ve kroos un olmayacağını düşünüyorum. Messi ve ronaldo kesin olur tabi bence forvet hattını costa hakediyor kroosun yerini de toure. Kafama takılan bir soru var şimdi pazartesi yılın karması açıklanıcak oyunda,bunların hafta boyunca paketlerde olucağı yazıyor,ayrıca aynı gün kaleciler,çarşamba orta saha,cuma da forvetler yayınlanıcak diyor. Hepsi 48 saatliğine bunların şimdi ronaldo çıkması için cuma mı açmak gerekiyor yoksa bunlar ayrı pakette mi olucaktı kafam karıştı benim.. Bir de bale i satıp tekr alsam mı sizce toty zamanı ? Ea %5 ini de hesaba katarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk paketler ne zaman geliyordu arkadaşlar 12 sindemiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aTaKaNuA

abi bence almanya liginde bazı oyuncuların alternatifi yok. mesela alabadan başka iyi sol bek yok almanya ligi kuran herkes alabayı kadrosuna katmak istiyor o yüzden piyasasıda hep pahalı. o yüzden alabanın fiyatı dibe vurmuşken alınabilir ve karda getirir diye düşünüyorum. ya da lewa aynı şekilde olabilir.

deneylimli arkadaşlarda bu konu hakkında başka isimler verirse güzel olur ya da benim görüşüm yanlışsa uyarsınlar lütfen

Alabayi kullandinmi bilmiyorum ama oyle kartin hakkini gercekten vermiyor. Kadro yapanlarin cogu beklere ve kalecilerine cok coins yatirmiyor genelde forvet ve kanat oyuncularina yatirim yapiliyor oynamak icin. Alaba yerine reus tercih ederim piyasanin su an itibariyle en ölü oldugu anda 129k yi gordu eger 80-90 k civari bir fiyati yakalarsa toty zamaninda o zaman kart basina 70k kar olur normal fiyato olan 150k ya satilirsa. Mesela tevez 1 ay once hunter kartlisini 50k ya almistim ve bugun 20k ya cok rahat bulunuyor if messi ibra vr ronaldo yuzunden kendini toparlayamadi ustelikte oynadigi lig yuzunden degeri tekrar bir artis gostermedi ama an itibariyle reus kendi rakamina gore 20 k lik dususu gordu ayrica bale'ye 720k basan oyuncular var.gecen hafta 345e giden neymar bugun 320k civari. Bunlar elden cikarabilmek icin ufak ufak kirilmis fiyatlar. Tabi gorusum neymarin 230-250 k civari bir fiyata gerileyecegi yonunde demek istedigim Toty de oyuncu secimini daha cok oynadigi klup ve lige gore secmenizi tavsiye ederim. reus ve tevez konusunda aciklamak istedigim toty sonrasi gercek degerine en kisa surede ulasabilecek ve kendi pozisyoununda alternatifi olmayacak isimler secmeniz olacaktir. Kimse kafasinda bir italya fransa turkiye yada brezilya kadrosu yapmak istemez boyle bir firsatta o yuzden oncelik bbva bpl ve bundesliga olmali. Bpl de alternatif cok oyuncu oldugundan dolayi saglam oynamaniz gerekir. Ama bbva ve bundesligada sunu cikarimde sunu koyayim diyebilecegin alternatif sayisi az bpl'e gore. Ben kendi sahsi gorusumu sorarsaniz bu toty icin, ucuz yollu if godin carvajal isco lacazette griezman almaya calisacam ztn bu isimler benim halihazirdaki kadroma kimya yonunden uyum saglayacak isimler. Subattan sonra yukselme olursa piyango ama olmazsa toty zamanindako dususten faydalandigim icin az kar ile satacam. Ama sunu soyluyorum arkadaslara bu toty mutlaka tecrube edin tots zamani yapabileceginiz alternatif secenekleriniz daha cok olur..

• ghimco kullanıcısına yanıt
    geçende yazdığım gibi gold kartlarda hangi gün bilemem ama %40 düşüş olacak,

bale şuan 750K piyasanın bu ufak yükselişi paket açılımının durmasıdır. normalde baz sabit fiyatı 710-730K'dır. %40 düş. 450K'yı görür. ama bu demek değildir ki saatlerce 450K'dan bir sürü bale göreceğiz yani :) bu dip rakam 5 dakika olabilir, kısa bir süre alımlık tutarların seyredeceği rakam 490-520K arasıdır :)
  • Whatsapp grubu olabilir hocam. Mantıklı fikir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi

geçende yazdığım gibi gold kartlarda hangi gün bilemem ama %40 düşüş olacak,

bale şuan 750K piyasanın bu ufak yükselişi paket açılımının durmasıdır. normalde baz sabit fiyatı 710-730K'dır. %40 düş. 450K'yı görür. ama bu demek değildir ki saatlerce 450K'dan bir sürü bale göreceğiz yani :) bu dip rakam 5 dakika olabilir, kısa bir süre alımlık tutarların seyredeceği rakam 490-520K arasıdır :)

Bahtiyar hocam o anlık düşüş benim için çok önemli Tahminlerine göre ilk gün mü olur yoksa tüm oyuncuların paketten geleceği gün mü ?

• Takipteyiz =) Whatsapp grubu iyi olur fakat kısa süreli oluyor genelde , 1 hafta görmez bence grubun dağılması
  • Kafam çok karışık beyler, 106 k büyük bir miktar değil evet ama toty için de güzel kadro kurulabilir. brezilya kurucam ama almanya da istiyorum reuslu falan.

Lewa kaça kadar düşer tahminen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptopal99

Bizim halihazirda whatsapp grubumuz var katilmak isterseniz av.korkut hocam vr diger arkadaslar buyrunuz bana ozelden cebinizi atmaniz yeterlidir siz avukatmisiniz bu arada bende adliyede katibim 😃

evet, avukatım... hangi şehirdesiniz?
  • Bu arada;

Aguero sakatlanıp sezonu kapattı sanırım...

Yani TOTY, TOTS, upgrade ya da yeni IF gelmeyecek... Piyasadaki IF si değerlenecektir diye tahmin ediyorum... Doğru mudur?
  • Şuan dışarda olduğum için çok detaylı yazamıcan,benden cok daha bilgili arkadaşlar ekleme yaparlarsa sevinirim,hatırladıgım kadarıyla toty acıklandıgı gün önce defanslar açıklanıyor onla ilgili packler sonra ortasahalar sonra forvetler sonra da komple tüm takımı içeren packler geliyor diye biliyorum,fiyatların minimuma inceği aralık az cok tahmin edildiği gibi forvetlerin ve tüm oyuncuların oldugu süre zarfıdır,elinizdeki pahalı oyuncuları kontrol edip elden cıkarın yarı yarıya varan fiyatlarla geri alırsınız paket furyası sırasında

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.