Şimdi Ara

TOTY 2015 - FIFA 15 ULTIMATE TEAM - TAKİP BAŞLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
17
Favori
17.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  TOTY 2015 - FIFA 15 ULTIMATE TEAM - TAKİP BAŞLIĞI

Bu hafta açıklanacak ve FUT Packlere girecek Team Of The Year oyuncular ve bunların piyasaya girmesiyle transfer piyasasının alacağı yeni hal hakkındaki görüşleri paylaşmak ve TOTY haftasında yapılacak tranding (ticaret) hakkında hızlı bilgi paylaşımı sağlamak için bu başlık açılmıştır.

Ana Konunun karmaşıklığı sebebiyle birçok değerli bilgi kaybolup gitmektedir. TOTY zamanı, elindeki coinsleri değerlendirmek isteyen fakat bu konuda tecrübesi olmayan arkadaşların bu konuda daha tecrübeli olan üyeler tarafından anlık olarak yönlendirilmesi bu başlığın temel amacıdır.

Hangi oyuncunun fiyatı ne kadar düştü, hangi oyuncuya yatırım yapmak lazım, ne zaman satın alıp ne zaman satmak gerekir, kimler uzun vadeli yatırım kimler kısa vadede kar ettirir gibi konularda anlık olarak yardımlaşalım ve hepimiz için karlı bir TOTY haftası geçirelim.

• yararlı olması dileğiyle
  • Hayırlısı olsun. Seviyeli insanlar yazsın lütfen. Temennimiz herkesin faydalanacağı bir konu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

yararlı olması dileğiyle
    Bahtiyar hocam bekliyoruz

@Muhibbi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

Bahtiyar hocam bekliyoruz

@Muhibbi

Aynen o yazsin biz okuyalim
  • Hayırlı olsun hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamleli Stoper

Hayırlı olsun hocam..
    http://www.futhead.com/15/squads/15648201/

bumu simdi yilin takimia uefa bunlari acikladi bunlar ise kros ne alaka abi yaya toure varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamleli Stoper

Hayırlı olsun hocam..
    Çok yararlı bir konu olucak.Hayırlı olsun tüm foruma.

Respect to av.korkut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

http://www.futhead.com/15/squads/15648201/

bumu simdi yilin takimia uefa bunlari acikladi bunlar ise kros ne alaka abi yaya toure varken

bu takım olmucak oyunda. oyuna gelcek olan fifanın oylaması
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Hocam onları açıklamadı.Ordaki oyuncuların düşüncesi onlar 12 ocakta açıklanmaya başlanıcak.
  • hayırlı olsun inşallah deneyimli kişilerinde sayesiyle en iyi şekilde geçiririz bu dönemi
  • Hadi bakalim beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Corleone

hayırlı olsun inşallah deneyimli kişilerinde sayesiyle en iyi şekilde geçiririz bu dönemi
    Sağolun...

Asıl amacım şu;

Mesela diyorlar ya ayın 12 si akşam saat 21:00-23:00 arası şu olacak falan diye... İşte o zaman diliminde bizim gibi hiçbirşey bilmeyenler apışıp kalacak...

İşte asıl o anda burada bize şu şöyle, şu böyle, şunu alın, şunu almayın diyecek birileri lazım...

Tabi o diyecek birileri de o anda oyuncu almakla meşgul olursa yandık
  • Hayirli olsun umarim faydali olur tum forumculara bu konu. Cunku onumuzdeki 2 hafta boyunca ana gundem konumuz bu olacak :))
  • Whatsapp grubu yapsak diyorum burada oyun ve oyuncularla hasir nesir olup ticaretten anlayan ayrica toty ve tots gecirmis kisileri toplasak ufak bir grup acmaya ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboruc

Whatsapp grubu yapsak diyorum burada oyun ve oyuncularla hasir nesir olup ticaretten anlayan ayrica toty ve tots gecirmis kisileri toplasak ufak bir grup acmaya ne dersiniz

bana uyar ama herkes telefonunu paylaşmak ister mi?

ya da sadece paylaşanlarla kurulacak...

o gece apışıp kalmayalım da, ister whatsapp olsun ister bilmem ne nane
  • av.korkut kullanıcısına yanıt
    abi bence almanya liginde bazı oyuncuların alternatifi yok. mesela alabadan başka iyi sol bek yok almanya ligi kuran herkes alabayı kadrosuna katmak istiyor o yüzden piyasasıda hep pahalı. o yüzden alabanın fiyatı dibe vurmuşken alınabilir ve karda getirir diye düşünüyorum. ya da lewa aynı şekilde olabilir.

deneylimli arkadaşlarda bu konu hakkında başka isimler verirse güzel olur ya da benim görüşüm yanlışsa uyarsınlar lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Corleone

abi bence almanya liginde bazı oyuncuların alternatifi yok. mesela alabadan başka iyi sol bek yok almanya ligi kuran herkes alabayı kadrosuna katmak istiyor o yüzden piyasasıda hep pahalı. o yüzden alabanın fiyatı dibe vurmuşken alınabilir ve karda getirir diye düşünüyorum. ya da lewa aynı şekilde olabilir.

deneylimli arkadaşlarda bu konu hakkında başka isimler verirse güzel olur ya da benim görüşüm yanlışsa uyarsınlar lütfen
    Takımım silindi, 3 milyon coin ve 2 milyon coinlik takim gittiğinden dolayi yorum yapsam da boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Takımım silindi, 3 milyon coin ve 2 milyon coinlik takim gittiğinden dolayi yorum yapsam da boş.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun çok güzle başlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: aTaKaNuA

aynı fikirdeyim... ama mesele gerçekten piyasa böyle mi işliyor...

Pahalı kategorisinde;

Dani Alves, Sergo Ramos, Robben, Suarez, Alaba, İniesta, Modric, Gotze, Lewa, Neuer, Courtiouis, Aguero, Di Maria, Hazard, Reus, Tevez, Vidal, Toure, Ramires, Armero, Abbate, SIF Griezmann, Bale

Ucuz kategorisinde;

Piszcheck, Walker, Adrian Ramos, Aubameyang, Cuadrado, Clichy, Oscar, Weidenfeller, Mangala, Koscielny, onuoha, Benatia, Marchisio, İbarbo, Willian

bunlar gibi adamlar kendi liglerinde herkesin kadrosuna katmak isteyeceği adamlar...

Mesela İbra dan atak beklemiyorum nedense... Ligue 1 para etmez gibime geliyor...

Bunlara mı yatırım yapmak lazım o gece? Yoksa paran varsa Ronaldo'yu alıp beklemek mi lazım örneğin... Bir de fiyatın en dipte olduğu anı nasıl kestireceğiz?

Hangi kartlar bir kaç ay sonra hangi kartlar bir hafta içinde kar ettirir, önemli konulardan biri de bu... Neticede oyun oynuyoruz, 2 ay bekleyemem yani takım kurup oyun oynamak için

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.