Şimdi Ara

TOTY 2015 - FIFA 15 ULTIMATE TEAM - TAKİP BAŞLIĞI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
17
Favori
17.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: av.korkut

quote:

Orijinalden alıntı: laptopal99

Bizim halihazirda whatsapp grubumuz var katilmak isterseniz av.korkut hocam vr diger arkadaslar buyrunuz bana ozelden cebinizi atmaniz yeterlidir siz avukatmisiniz bu arada bende adliyede katibim 😃

evet, avukatım... hangi şehirdesiniz?

Corum isterseniz whatsapp grubumuz var buyrun arkadaslarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Takımım silindi, 3 milyon coin ve 2 milyon coinlik takim gittiğinden dolayi yorum yapsam da boş.

Bu çok kötü bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi

geçende yazdığım gibi gold kartlarda hangi gün bilemem ama %40 düşüş olacak,

bale şuan 750K piyasanın bu ufak yükselişi paket açılımının durmasıdır. normalde baz sabit fiyatı 710-730K'dır. %40 düş. 450K'yı görür. ama bu demek değildir ki saatlerce 450K'dan bir sürü bale göreceğiz yani :) bu dip rakam 5 dakika olabilir, kısa bir süre alımlık tutarların seyredeceği rakam 490-520K arasıdır :)

Haftasonu aksami aslinda potansiyel indirim zamanini temsil ediyor :) ayrica live transferi de her zama kontrol etmek lazim. Inisler yukselisleri her zaman oradan takip ediyorum. 3m u gectiginde hemen markete hucum edip fiyatlari bi kovacana etmek lazim. Ama bu sene 4m' u rahat bulur dusuncesindeyim. Sen ne dersin bu ise

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aTaKaNuA

abi bence almanya liginde bazı oyuncuların alternatifi yok. mesela alabadan başka iyi sol bek yok almanya ligi kuran herkes alabayı kadrosuna katmak istiyor o yüzden piyasasıda hep pahalı. o yüzden alabanın fiyatı dibe vurmuşken alınabilir ve karda getirir diye düşünüyorum. ya da lewa aynı şekilde olabilir.

deneylimli arkadaşlarda bu konu hakkında başka isimler verirse güzel olur ya da benim görüşüm yanlışsa uyarsınlar lütfen

aynı fikirdeyim... ama mesele gerçekten piyasa böyle mi işliyor...

Pahalı kategorisinde;

Dani Alves, Sergo Ramos, Robben, Suarez, Alaba, İniesta, Modric, Gotze, Lewa, Neuer, Courtiouis, Aguero, Di Maria, Hazard, Reus, Tevez, Vidal, Toure, Ramires, Armero, Abbate, SIF Griezmann, Bale

Ucuz kategorisinde;

Piszcheck, Walker, Adrian Ramos, Aubameyang, Cuadrado, Clichy, Oscar, Weidenfeller, Mangala, Koscielny, onuoha, Benatia, Marchisio, İbarbo, Willian

bunlar gibi adamlar kendi liglerinde herkesin kadrosuna katmak isteyeceği adamlar...

Mesela İbra dan atak beklemiyorum nedense... Ligue 1 para etmez gibime geliyor...

Bunlara mı yatırım yapmak lazım o gece? Yoksa paran varsa Ronaldo'yu alıp beklemek mi lazım örneğin... Bir de fiyatın en dipte olduğu anı nasıl kestireceğiz?

Hangi kartlar bir kaç ay sonra hangi kartlar bir hafta içinde kar ettirir, önemli konulardan biri de bu... Neticede oyun oynuyoruz, 2 ay bekleyemem yani takım kurup oyun oynamak için

burada fiyatı belirleyen bir etken yok, paketten çıkma sayısı, alıcının gözden çıkardığı para, alternatifsizlik, hybrid kadrolarla uyumlukluk, oyuncunun gerçek hayattaki fan sayısı ve birkaç neden daha. yoksa alaba nın alternatifi rodriguez ama piszcek in alternatifi greuzkeutz. toty de kime yatırım yaparsan yap kar yaparsın ama özel oyunculara; (fiyatları yeterince düşerse tabii), yani robben agüero neuer hazard neymar bale ronaldo ribery gibi her zaman paketten az çıkan ve çok değerli oyunculara yatırım yaparsan çok daha fazla kar yaparsınız. tabii benim gibi birden kar yapmak istiyorsanız. ayrıca sif clichy ve if gerrard da satılacağı fiyattan çok daha fazla değerlenecek. ayrıca filipe luis in 2-3k lara düşeceğini düşünüyorum, tekrar 10-12 k ya çıkacaktır bence. 6-7-8 k ya giden birçok oyuncu 1-2 k ya satılacaktır. eğer transfer listenizde yer olursa bunları depolamakta da fayda var. şimdi bakın 7-8-10 k lık oyunculara, not edin isimlerini o günlerde düşenleri toplayın.

• ghimco kullanıcısına yanıt
    dostum burada kullanıcı çokluğu önemli işte. yani en çok hangi gün paketlere asılınır, hangi gün paket açan kişi çok olur bunu kestirmek lazım. bunuda bilen zaten ultimate team oynamaz çok iyi tahmin yeteneğinden dolayı borsa oynar :D

ama kendimce yorumum şudur, en çok paket açan bölge avrupa bunu hepimiz biliyoruz, avrupada ki insanlar bu tip aktiviteleri çok sever bizim gibi zamansız açmazlar paketleri dostum :D yani anlamadığım bir şey var ama sürekli takip ettiğim için biliyorum perşembe günleri ve geceleri gerçekten çok kırılmalar oluyor müthiş düşük oluyor kartlar.

şimdi eylem planı diyoruzda şunuda iyi hesaplamak lazım, yalnız değiliz, bekleyen çok grup var.

sabitleyiciler çok tehlikeli, hadi başlıyoruz dedikleri an hızla süpürüyorlar. ve anında istedikleri fiyata gold oyuncu bile olsa çekebiliyorlar. ben en çok bunlardan korkuyorum, yani düşüncem planımda onlardan önce davranmak. Bu sabitleyicilerin işe başladığını anlayabiliyorum favori kartlardan biri anormal yükselişe geçtimi takip edin diğerleride sırasıyla geçiyor. en güzel yanı autobuy sistemi kapalı oluyor bu toty döneminde çünkü en düşük rakamı onlarda kestiremiyorlar.

yapılacak en güzel toplama eylemi yine perşembe gecesi gibi görünüyor, çünkü en çok o gece oyuncu olduğu kesin, ve forvetlerin paketlere konulacağı akşam oluyor. cuma derseniz geç kalabiliriz, sabitleyiciler çoktan süpürmüş olabilirler piyasayı :)

• av.korkut kullanıcısına yanıt
    doğru agüero sıkı takipte ama kolay kolay etkilenmez onu toplayanlar topladı dostum, tabikide düşmesini gönülden isterim :)) benimde gönlüm var o siyah kartta :))
  • quote:

dostum burada kullanıcı çokluğu önemli işte. yani en çok hangi gün paketlere asılınır, hangi gün paket açan kişi çok olur bunu kestirmek lazım. bunuda bilen zaten ultimate team oynamaz çok iyi tahmin yeteneğinden dolayı borsa oynar :D

ama kendimce yorumum şudur, en çok paket açan bölge avrupa bunu hepimiz biliyoruz, avrupada ki insanlar bu tip aktiviteleri çok sever bizim gibi zamansız açmazlar paketleri dostum :D yani anlamadığım bir şey var ama sürekli takip ettiğim için biliyorum perşembe günleri ve geceleri gerçekten çok kırılmalar oluyor müthiş düşük oluyor kartlar.

şimdi eylem planı diyoruzda şunuda iyi hesaplamak lazım, yalnız değiliz, bekleyen çok grup var.

sabitleyiciler çok tehlikeli, hadi başlıyoruz dedikleri an hızla süpürüyorlar. ve anında istedikleri fiyata gold oyuncu bile olsa çekebiliyorlar. ben en çok bunlardan korkuyorum, yani düşüncem planımda onlardan önce davranmak. Bu sabitleyicilerin işe başladığını anlayabiliyorum favori kartlardan biri anormal yükselişe geçtimi takip edin diğerleride sırasıyla geçiyor. en güzel yanı autobuy sistemi kapalı oluyor bu toty döneminde çünkü en düşük rakamı onlarda kestiremiyorlar.

yapılacak en güzel toplama eylemi yine perşembe gecesi gibi görünüyor, çünkü en çok o gece oyuncu olduğu kesin, ve forvetlerin paketlere konulacağı akşam oluyor. cuma derseniz geç kalabiliriz, sabitleyiciler çoktan süpürmüş olabilirler piyasayı :)

O zaman anlık takipte kalıp , buradan birbirimizi ateşleyeceğiz Yalnız şu Autobuyerların kısa süre de olsa kapalı olması çok ayrı bi güzellik olur . Çok teşekkür ederim bu detaylı cevaplar için , devamını bekliyoruz

• evet bende marketteki satışta olan kart sayısına bakarak toplama yapıyorum :)) müthiş bir göstergedir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi -- 9 Ocak 2015; 19:24:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wınchester

Kafam çok karışık beyler, 106 k büyük bir miktar değil evet ama toty için de güzel kadro kurulabilir. brezilya kurucam ama almanya da istiyorum reuslu falan.

Lewa kaça kadar düşer tahminen ?

Platform PC
  • bir de fiyatların yükselme durumunda şöyle bir şey var. 2 k ya aldığınız bir oyuncuyu 1 hafta geçmesine rağmen 5 k larda diyelim bu artacaktır ama hızlanması o kartın piyasadaki sirkülasyonuna bağlı. sen 5 e satarsın 5 e alan da kar etmek için 7 den koyar 1-2 gün sonra fiyat aralığı 7 civarına çıkar. eğer piyasada yeterince sirkülasyon olmazsa fiyatların artışı gecikir 2 gün yerine 1 hafta 10 günde fiyatı 5 ten 7 ye çıkar. bu sürede elde de tutabilirsiniz ya da sattığınız paraya başka bir oyuncu alıp ticaret yapar ve zaman geçirirsiniz.

trade de oyuncu satmak isterken ne yapasanız yapın acele olsun diye en ucuz fiyatı koymayın. çünkü en ucuzları satıldığında yine sıra sizin kartınıza da gelecektir. biz millet olarak çok aceleciyiz ve bu yüzden çok zarar ediyoruz çoğu zaman.
  • Bu arada ortalama 1000 e aldığım 50 kadar chiellini kartını 3500 gibi bir fiyata sattım bugün toty zamanı da aynısı yapılabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

doğru agüero sıkı takipte ama kolay kolay etkilenmez onu toplayanlar topladı dostum, tabikide düşmesini gönülden isterim :)) benimde gönlüm var o siyah kartta :))

Yani ben şunu soruyorum;

şu an IF Aguero kartı 2 M civarında X Box ta... O gece bu kart 1,2 falan görür mü? Bu fiyattan alsak, hiçbir alternatifi olmadığı için kısa sürede eski fiyatını bulur diye düşünüyorum... Yani 50 tane Reus alacağıma 4 tane IF Aguero alsam, daha mantıklı olmaz mı? hatta ben TOTY işleri de bitince artık alternatifi ve umudu olmayan IF Aguero kartının çok daha fazla yükseleceğini düşünüyorum... Haksız mıyım?
    anladım üstad ps4'te bu kart toplandı 1200'lerde seyrederken birden 1600 sonra 1900 sonra 2400'e çıktı en son şuan yani 2900'lerde.

xbox'ta toplanmadıysa ki toplanmıştır kesin. eğer 1200'lerde görürsen sakın kaçırma. dediğin gibi geleceği kapalı kartın. birde şu var 50 tane alacak coins varsa 60-70 milyon'dan bahsediyorsun demektir, korkunç iyi coins yani toty ileri bile düşünebilirsin ne reus'u agüerosu :) 1,5 tan kapat 3,5'tan sat :)
  • Beyler benim sorumda su st ronaldonun fiyati kaca duser elimde 10m 600k var 7-8e dusermi sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: laptopal99

Beyler benim sorumda su st ronaldonun fiyati kaca duser elimde 10m 600k var 7-8e dusermi sizce

üstad çok zor, o kart resmen sınırlı sayıda üretilen ferrari gibi yani :)

10 milyona görürsen kap sakın kaçırma :) 2 hafta sonra 15 milyona satarsın :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Takımım silindi, 3 milyon coin ve 2 milyon coinlik takim gittiğinden dolayi yorum yapsam da boş.

X Box taysan Amerikan desteği yaparız

Platform: PC
    güzel konu olmuş , eline sağlık :)
  • Herkes fiyatlarin ne zaman dusecegini dusunuyor ama ben bi cok forumcularin yuregine su serpecek soyut bir kaynak buldum tabi gecen senelere gore arastirdim. Genelde fifa son pazar gunu 100k packleri piyasaya suruyor ama onemli olan limitlimi surelimi 2 ilemi sinirli bu cok onemli. Eger piyasaya 25000 tane girse eminim 10 dk icinde bitecektir iste bu anda pack acmak yada millete cikan degerli oyunculari hemen satip tekrar pack acmak isteyenlerin satisa koydugu ucuz oyunculari almak size kalmis ama ben genede boyle.bir durum icin 200k koseye saklayin derim sansinizi deneyin cikmaz demeyin :) zaten eliniz otomatik oraya kayacak hic dert etmeyin
     TOTY 2015 - FIFA 15 ULTIMATE TEAM - TAKİP BAŞLIĞI

• Hala yardım bekliyorum..

İlk defa bi toty zamanı geçiricem, amacım kâr yapmak falan değil. Düzgün bi kadro kurabilmek..
  • quote:

geçende yazdığım gibi gold kartlarda hangi gün bilemem ama %40 düşüş olacak,

bale şuan 750K piyasanın bu ufak yükselişi paket açılımının durmasıdır. normalde baz sabit fiyatı 710-730K'dır. %40 düş. 450K'yı görür. ama bu demek değildir ki saatlerce 450K'dan bir sürü bale göreceğiz yani :) bu dip rakam 5 dakika olabilir, kısa bir süre alımlık tutarların seyredeceği rakam 490-520K arasıdır :)

bale 450k düşsün ben bu oyunu bırakırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.