Şimdi Ara

Touch İd Birden Gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 7 aylık iphone 5s sahibiyim telefona çok titizlikle bakanlardanım bende. Telefonun Touch Id si birden kendi kendine gitti aktif edemiyorum. Bu telefonda Touch Id etkinleştirilemez uyarısı alıyorum. Telefonu sıfırladım. Restore ettim. Ama nafile bu problemi daha önce yaşayan oldu mu? Sizce nasıl bir yola başvurmalıyım ?

• Randevu alıp apple store'a götürün...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Randevu alıp apple store'a götürün...

• Bu sıkıntı bendede oldu bi kaç gün önce.
  • cehili C kullanıcısına yanıt
    Ekran değişti mi? Genellikle ekran değişimi yapılan telefonlarda görülüyor bu tip sorunlar.
    Garanti varsa hemen servise götürün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de geçen gün tuşu kilitledikten sonra parmaklarımı tanımadı, kapatıp açtım düzeldi.. 10.1.1 yüklü hala yüklemedim yeni sürümü jb çıkar umudu ile
  • hocam telefonu resetlemeyi bir dene birde tüm ayarları sıfırla belkı düzelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • downgrade yapacağım bakalım bugün olmazsa sıfırdan kurulum yaptım arkadaşlar ne yaptıysam olmadı bir türlü gelmiyor touch id ve birden bire gitti 10.2 güncelledikten sonra telefonu istanbula apple store götürme şansım yok çünkü manisada ikametgah ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Ekran değişti mi? Genellikle ekran değişimi yapılan telefonlarda görülüyor bu tip sorunlar.
    Garanti varsa hemen servise götürün.

hocam telefon tertemiz zerre değişiklik yok sıfır kendi aldığım telefon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.