Şimdi Ara

Touch Pad sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim dizüstü toshiba markası bir pcm var aynı laptoptan ablamında var ama ikimizin touchpad ayarları biraz değişik benim bazen mousem olmuyor ve oyunlar oynarken touchpadden oynamak zorunda kalıyorum touchpadda oynarken mesela ''shift'' tuşuna bastım touchpadimde fare işaretcisini oynatamıyorum yani 1-2 saniyeliğine kilitleniyor ve sonra oynuyor ama ablamınki farklı onda hangi tuşa basarsan bas touch pad kilitlenmiyor bunun bi ayarı mutlaka vardır bilen varsa cevap yazabilirmi şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: cmracr55

Merhaba arkadaşlar benim dizüstü toshiba markası bir pcm var aynı laptoptan ablamında var ama ikimizin touchpad ayarları biraz değişik benim bazen mousem olmuyor ve oyunlar oynarken touchpadden oynamak zorunda kalıyorum touchpadda oynarken mesela ''shift'' tuşuna bastım touchpadimde fare işaretcisini oynatamıyorum yani 1-2 saniyeliğine kilitleniyor ve sonra oynuyor ama ablamınki farklı onda hangi tuşa basarsan bas touch pad kilitlenmiyor bunun bi ayarı mutlaka vardır bilen varsa cevap yazabilirmi şimdiden teşekkürler...

touchpadi güncelle hocam yoksa mekanik bir arıza olucağını zannetmiyorum ama güncellemeden sonra düzelmezse ozamn teknik servise sor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Ipod Nano 6.Nesil Ana Tuş Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.