Şimdi Ara

TouchPad hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acer 5536 notebook'um var 2 gündür touchpad zıplamaya basladı.
    Ekranda saga sola hareket ettırırken yukarı asagı hareket etmeye basladı yani tutarsızlastı.
    dun format attım surucusunu guncelledım ama hala sorun devam edıyor.
    Sorun donanımsal ola bılır mı?

• Aynı laptoptan ve aynı sorundan bende de var.

Touchped çok zor işliyor. Format attıktan sonra olmuştu bu olay ve hala devam ediyor
  • Slm arkadaşlar, ben acer ethos 5943g 5464g64 laptop kullanıcısıyım. bilgisayarı alalı bir ay oldu. bu bahsettiğiniz sorunu bende henüz yaşadım. sorun suanda yok ancak, bilgisayarı açıp belirli bir süre kablosuz mouse ile kullandıktan sonra touchpad'i kullanmaya kalkıştığımda ya çalışmıyor yada imleci bir yerlere sürüklemek isterken imlec benden bagımsız başka yönlere hareket ediyor. bilgisayarda oturumu kapatıp açtığımda sorundan kurtulamadım ama bilgisayarı yeniden başlattığımda sorun ortadan kalktı. bunun nedeni nedi halâ anlamış değilim. Bu konuda sorun yaşayanlarda paylaşımda bulunursa çok sevinirim.
  • merhaba arkadaşlar benimde aspire 5536 ım var. touchpadi ilk aldığımda düzgün çalışıyordu fakat bir kere format attırdım. ok tuşlarından aşşağı iniyor ama yukarı çıkmıyor.. bide touchpadin üzerinde siyah bir leke oluştu gayet büyük... var mı aynı durumdan muzdarip olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.