Şimdi Ara

Touchpad Kilitlenmiyor ! (fn+f9)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yardımda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

ASUS X550LC marka laptop kullanıyorum.
    İntel Core i5-4200U 1.6GHz
    8GB Ram
    NVIDIA GeForce 720M Ekran Kartı
    İşletim sistemim Windows 8.1 Single Language

Sistemimde ASUS'un sitesinden Windows 8.1 için güncel touchpad driverim var.Düzgün bir şekilde kurdum, touchpad çalışıyor fakat fn+f9 kısayol tuşlarını kullandığımda touchpad kilitlenmiyor.Eski sürümüne geri dönersem kilitleyebiliyorum fakat eski sürüm kurunca da bilgisayarda sıkıntılar ortaya çıkıyor. Ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mscohce -- 31 Aralık 2015; 0:51:20 >

• Merhaba dostum,
    Güncelleme ile kısayolu değişiyor olabilir. Farklı yöntem olarak arama kısmına programın ismini yazdıktan sonra açın veya aramada bulamazsınız yüklenen klasörüne gidin ordan programını açın ve ordan kapatabilirsiniz

Touchpad Kilitlenmiyor ! (fn+f9)
  • diğer eski sürümleri kurmayı deneyin bir de
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorumun için teşekkür ederim.

"Fare takılı iken dokunmatik ekranı kapatın" seçeneğini işaretlemiş olsam bile kapatmıyor.
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkürler.
    Konuda da bahsettiğim gibi eski sürümlerde istediğim gibi kapatabiliyorum fakat windows 8.1 için uyumsuz olduğundan sıkıntılar çıkıyor.Bu yüzden onları kuramıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mscohce

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim.

"Fare takılı iken dokunmatik ekranı kapatın" seçeneğini işaretlemiş olsam bile kapatmıyor.

Peki hocam eski sürümde çalışıyor demişsin öyle kalsa ne olur? Güncel olmazsada çok birşey kaybetmezsin gibi sonuçta touchpad. Ekran kartı gibi önemli değil
    Bilgisayarın kapanmama gibi sorunları ortaya çıkıyor.O yüzden güncel ve düzgün çalışan driver bulmam gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klavyede home tuşu
    17 yıl önce açıldı
    Toshiba Fn tuşu çalışmıyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fix update gelir eğer hataysa tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mscohce

Bilgisayarın kapanmama gibi sorunları ortaya çıkıyor.O yüzden güncel ve düzgün çalışan driver bulmam gerekiyor.

Touchpad driverinde onu yapmaz sanırım. O dediğin genelde Bluetooth,Nvidia,Sound driverlerinde oluyor
    Anladım.Deneyip sonuçları yazarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.