Arkadaşla bugün bir sorun başladı ve format dahil kurtulamadım..bazen ekranın en alt kısmı olan explorerda bazende ekranın tamamında tıklama etkin olmuyor..canı isterse tıklıyor canı istemezse tıklamıyor..harici bir mouse ile denedim ondada aynı sorun oluyor..virüsten kaynaklandığını düşündüm eset nod32 ve combofix ile tarattım sorun yok..advantage system care ile düzeltme yaptım yine düzelmedi..format attım yine sorun devam etmekte..yardımlarınızı bekliyorum.
cpu ve ram kullanımına bakarmısınız ? sürekli açık kalsın arkada explorer aç bir kaç tane müzik aç felan bak bakalım nasıl seyrediyor. olmadı format atarız olmadı bios update deneriz.olmassa donanımsal kesin.
Virüs taraması yaptır diye girdim fakat yapmışsın kardeşim. İnşallah çözersin . .
cpu kullanımı normal..driverler güncel birtek bios update nasıl yapılır onu bilmiyorum...kilitlenip basmadığı zaman ctrl+alt+delete yapıyorum ve birşeye tıklamadan esc ile çıkıyorum düzeliyor fakat 5 dk sonra tekrar sorun başlıyor...değişik bir sorun çözemedim gitti