Bildirim
Tour de France 2017
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Konuyu hareketlendireyim bari :)
Sky iyi başladı bi süpriz olmazsa Froome götürecek gibi görünüyor. Ordan bi gıcık olmuşken Saganın atılması iyice turdan soğuttu. Kittel de rakipsiz kaldı gibi. Bi Cavendish Kittel kapışması izleyeydik iyidi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi collosus -- 11 Temmuz 2017; 20:36:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: collosus
Konuyu hareketlendireyim bari :)
Sky iyi başladı bi süpriz olmazsa Froome götürecek gibi görünüyor. Ordan bi gıcık olmuşken Saganın atılması iyice turdan soğuttu. Kittel de rakipsiz kaldı gibi. Bi Cavendish Kittel kapışması izleyeydik iyidi.
Diğer takımlar da kanıksamış artık Sky'ın alacağını, o yüzden kasmıyorlar ikinciliğe oynuyorlar, pazar günkü froome domestikliği neydi hele öyle. Sagan'a ben de üzüldüm, Kittel'le Sagan ve Cavendish'in kapışmalarını görmeyi isterdim, çok keyifli olurdu. Kittel şimdi tekel old gerçekten
https://forum.donanimhaber.com/tour-de-france-2017--127312666-2#127568321
Bekleriz daha kalabalıktır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X