herkese iyi günler arkadaslar .. 2007 model ToyotaCorolla D4D 1.4 motor araç özellikleriyle ful sayılır düz vites KM : 16000 Ama son kasası değil yani eski kasadan 2003 yılındaki cikan kasanın az makyajlı hali bej renginde araba arkadaslar araba için sizler ne dersiniz sizin yorumlarınızıda bekliyorum .. Fiyat olarak 25000 Bin tl diyor sahibi görüslerinizi almak için sabırsızlanıyorum :)
Sağlam ve sorunsuz bir araba diye biliyorum ancak fiyat konusunda yorum yapamam.
aracın donanımı sol ise bence fiyat gayet normal.
babamda aynısı var motor ve yol sesi yalıtımı yeni kasalarına göre daha iyi,kullanımı ve yol tutuşu iyi,fiyatıda gayet iyi temizse alabilirsin bence
araç sol mu bilmiyorum ama far yıkama geri vites sensörü gibi diger corollalarda bulunmayan şeyler mevcut sol olup olmadıgını ögrenmem lazım
onlar sonradan ilave edilebilirde klima dıgıtalse soldür manuelse terradır.
babamda 2003 benzinli var..mükemmel bir araba..yeni kasadan bence daha kaliteli...fiyatı biraz daha düşerler bu devirde biraz kas..
2007 Dizel Corollalarda Sol yok arkadaşlar. Terra var, bitime yakın Plus Line diye (tam ismini hatırlamıyorum) diye bişey çıkardılar. Ama ondada çelik jant var, otomatik klima yok.
Araç temizse, boyananı, arızası, kusuru vs. yoksa 25 Bin tam fiyatı. Servisten sorun, sanayiye gösterin. Motorunu bizzat sabah ilk çalıştırmada çalıştırın, boğulma, titreme, rölantisinin geç oturması gibi kusuru yoksa araç temizdir bana kalırsa. Yola çıkarın, 120+ hızlarda deneyin, titreme, salınma yoksa, ustalarda temiz diyorsa alın gitsin. O fiyata alabileceğiniz en sorunsuz ve temiz araçlardan biridir.
yeni kasa benzinli bir corolla alacaksın mazotludan uzak duracaksın yolların canına okuyacaksın servise 10binden 10bine uğrayacaksın
quote:
Orjinalden alıntı: midnight18
hala düsünmedeyim focus mu corolla mı diye :S
bu işin birde satışı var toyota herzaman daha iyi fiyata satılır değer kaybetmez fordun filo arabası oldugunu düşünürsek.
bende focus, golf, civic, corolla dörtlüsünden çıkıp corolla aldım. tabi bu senin maaddi/manevi durumuna bağlı.
Corolla her zaman Corolla'dır, değerini korur
focus.. alırsan değerini kaybeder .. ama corolla 10 yıl sonra yine corolla
yeni kasa benzinli corolla alacağına, avensis alsın...daha iyi değil mi? aşağı yukarı aynı fiyat, ,benzin tüketimleri aynı...
quote:
Orjinalden alıntı: newerdais
yeni kasa benzinli bir corolla alacaksın mazotludan uzak duracaksın yolların canına okuyacaksın servise 10binden 10bine uğrayacaksın
Ya corolla nasıl bir arabadır arkadaş ya 1992-1993 modelleri 12-13bin tl arasında. O fiyata neredeyse 2009 model arabalar var. Son kasası mükemmel büyük ve sağlam duruyor. Bu arada yeni kasaları eskisinden daha az yakıyor onuda belirtiyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme