Şimdi Ara

Toyota Auris mi yoksa Honda Jazz mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
19.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende auris diyorum.. jazz dan daha geniş ve agresif görüntüsü var
  • Toyota adı yeter
  • gidin 2 araçlada test sürüşü yapın. 35 milyar para veriyorsunuz 1 gununuzu bu işe ayırabilirsiniz sanırım. tercihinizi zaten kendınız verirsiniz. aurisin içi bana berbat geliyor(ozelikle orta konsolun okadar kullanışsız ve cirkin olmasi ve o el freni....).hergun binicegim bir aracın gozume okadar kotu gorunmesine dayanamazdım ben( siz beyenebilirsiniz tabiki herkez ayni şeylerden hoşlanmaz). daha once corollamiz vardi smdi cıvıc kullaniyorum aralarında kesinlikle ve cok buyuk farkla civic derim. ancak burda sozkonusu jazz. ayrica fiyatlari ayni oldugu için karsılastirilabilir tabikide. lineada c sınıfı ama bakıyorsun hiç c sınıfına benzemiyor era veya city den farkı yok arabanın. ayni şey jazz içinde geçerli. b olarak geçiyor ancak gorunen daha farklı gidin test sürüşü yapın. ozaman hiçbirimize sormanıza gerek kalmıycak. kimsenin sozlerine kulak asmayın b sınıfına okadar para verilirmi diyenleri vs zaten hiç duymayin. sonuçta satarkende ona gore satıcaksınız kaldı ki jazz in 2. elinden haberleri yok bu insanlarin galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: teaman1977
    Agirlik demek guven demek, ayrica Auris'in carpma testlerindeki 5 yildizi ile birlestirirsen karsilastirilamayacak bir Auris ustunlugu olusuyor.

Jazz Euro NCap

Auris Euro NCap

yukarda jazz ve auris'in test sonuclari var sizin degiminiz ile 'karsilastirilamayacak ' olan yer neresidir? ben anlayamadim

quote:

Dusunsene sehirlerarasi yolda yanindan 90km hizla arac ters istikamette gelirken sen de 90-100km/hr hizde ilerlerken, kamyondan gelecek ruzgarla olusan sallanmanin Jazz'i nasil etki edecegini dusunuver.
    japonlar bunu nasil dusunemedi acep,belki japonyada kamyon yoktur? yada kamyonlarin 90'a cikmasi orda yasaktir adamlar fark etmemistir

hadi 150 ile giderken deseniz acaba diye dusunecegimde 90-100 i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumusr -- 9 Aralık 2009; 9:49:45 >

• Bence jazz daha mantıklı. Auris'in tipinin kötü olması ve ileride satarken jazz'a göre daha uğraştırıcı satılması Auris'in dezavantajları. Ancak seçeneklerde corolla olsa direk onu alın derdim çünkü değer kaybı az.
  • Şu, aileye göre araba tavsiye etme sevdası da moda oldu :) 2 kişi için Auris olsa ne fark eder, Jazz olsa ne fark eder... Çocuk gelirse ona yetecek kadar yer var iki araçta da.
  • evli olduğuna göre auris demiş bir kaç kişi ama arada nasıl bir ilişki kurdunuz onu anlamadım.

evli olunca jazz olmaz mı..
    ya da başka bir ifade ile bekar aracı mıdır jazz.

jazz a bindiniz mi?
    içinin genişliği hakkında bir fikriniz var mı?
  • ben jazz kolik bir arkadaşımın jazz ını kullandım. araç 2006 model yani önceki kasa. araç gayet geniş, güzel de bir araç. o arkadaşım da fanatiği olduğu için yenisi çıkınca hemen gidip inceledi. bana söylediğini değiştirmeden aktarayım. yenilememi gerektirecek birşey göremedim dedi. hatta benimkinin içi daha ferah dedi. yani biraz küçüldüğünü söyledi iç mekanın.

benim fikrime göre iki aracın da iç mekanı sıkmayacak derece de yeterli, yani şu daha geniş bu daha geniş demeye gerek yok. jazzın 1.4 motoru piyasadaki en az yakan motorlardan, ekonomik ve gücü de yeterli kasasına göre. aurisin 1.6 sı piyasadaki en iyi 1.6 motor bence, ve gücüne göre bence az yakıyor ama jazzla kıyaslarsak fazla olacaktır. yüksek hızlarda (120 ve sonrası) segment farkını mutlaka hissedersiniz. auris biraz daha fazla güven verir kullanım açısından. güvenlik konusuna değinmeme gerek yok sanırım. 9 hava yastığı standart auriste. jazz a 30000-32000 deseydin düşün paran cebinde de kalabilir derdim ama 35000 lira ve 37000 e dizel auris alabiliyorken bence git dizel bir auris al hem donanımıyla hem de yakıt ekonomisiyle rahat edersin. saygılar..

• selam ben 2004 jazz elite kullandım 2007 auris comfort dizele ise sadece önüne bindim yani kullanmadım. jazz aslında tam b sınıfı değil b-c arası bir araç arka diz mesefesi diğer b sınıfı araçlara göre uzun 2.eli çok iyi bu kullandığım aracı arkadaş almıştı 20 bine almışlardı yani jazz kendini kanıtlamış bir araç olmasına karşın auris hala kendini kanıtlayabilmiş değil. sonuç olarak b sınıfına 35bin verilirmi düşünmek lazım.
  • Aslında biz Jazz-Auris diye birbirimizi yemeyelim. Arkadaş her iki araca da gidip baksın. Eğer araca binecek ve tavsiyesini alabileceği başak biri de varsa onunla gitsin.

İki aracın da içine binsini her yerini mıncıklasın. Sonra da her iki araç ile test sürüşüne çıksın.

Sonuç olarak hangisini istiyorsa onu alsın.
  • quote:

Aslında biz Jazz-Auris diye birbirimizi yemeyelim. Arkadaş her iki araca da gidip baksın. Eğer araca binecek ve tavsiyesini alabileceği başka biri de varsa onunla gitsin.

İki aracın da içine binsini her yerini mıncıklasın. Sonra da her iki araç ile test sürüşüne çıksın.

Sonuç olarak hangisini istiyorsa onu alsın.
  • başlığı açan kişi hiç mesaj atmamış
  • Arkadaşlar bugün Honda Jazz Fun düz vites için kapora vermiş bulunuyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinvin

Arkadaşlar bugün Honda Jazz Fun düz vites için kapora vermiş bulunuyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler

şimdiden hayirli olsun çok guzel seçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinvin

Arkadaşlar bugün Honda Jazz Fun düz vites için kapora vermiş bulunuyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler

Hayirli olsun hocam gule gule kazasiz belasiz kullan arasinda kaldigin iki aracda cok guzeldi gonlune yatani secmissindir umarim
  • hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 13 Aralık 2009; 12:39:35 >
  • ben de aurisin daha tercih nedeni olacagını düsünüyorum
    illede jazz ise de otomatik....
  • Hayirli olsun. Guzel secim
  • Seçim yapıldığına göre hayırlısı ile kullanmanızı diliyorum.
  • Toyota Urban Cruiser'ı incelediniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.