aslında benim hikayem de şu.. iyi bir italyandan almana geçen birisi olarak.. kesinlikle ne japon ne fransız alman açık ara ama arkadaşımızın tercih listesinde alman yok ama düşünsün derim.. |
Bildirim
aslında benim hikayem de şu.. iyi bir italyandan almana geçen birisi olarak.. kesinlikle ne japon ne fransız alman açık ara ama arkadaşımızın tercih listesinde alman yok ama düşünsün derim.. |
Üst limit 2.5 milyon değil, 2.29 milyon tl. Muhtemelen mart ayında chr -üst paket- limit dışı olur. Kardeşimde 2024 Model CHR var, küçük bir ilçede kullanıyor ama ilginç şekilde yakıt tüketimi değişken. Bazen 5 lt oluyor aynı yolda bazen 9 lt oluyor diyor. Uzun yolda da 4-5,5 lt arası tüketimi varmış. Sağını solunu inceledim, benim hoşuma gitti. Kaliteli hissettiren bir araç. Dış tasarımı göreceli, seveni sevmeyeni illa ki olur. Sayılabilecek tüm eksilerine rağmen bu mukayesede şahsen her türlü chr tercih ederdim. Gerekirse 1 alt 2 alt paketi olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 14 Şubat 2025; 13:39:27 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Garanti kapsamı çok dar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
chr a binersen , megan ı beğenmezsin, ama chr ın vergisini ödediğindede meganı ararsın. |