Şimdi Ara

Toyota Chr / Megane kararsızlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

aslında benim hikayem de şu..

iyi bir italyandan almana geçen birisi olarak..

kesinlikle ne japon ne fransız alman açık ara ama arkadaşımızın tercih listesinde alman yok ama düşünsün derim..

• Mur4tklc M kullanıcısına yanıt

Üst limit 2.5 milyon değil, 2.29 milyon tl. Muhtemelen mart ayında chr -üst paket- limit dışı olur.

Kardeşimde 2024 Model CHR var, küçük bir ilçede kullanıyor ama ilginç şekilde yakıt tüketimi değişken. Bazen 5 lt oluyor aynı yolda bazen 9 lt oluyor diyor. Uzun yolda da 4-5,5 lt arası tüketimi varmış.

Sağını solunu inceledim, benim hoşuma gitti. Kaliteli hissettiren bir araç. Dış tasarımı göreceli, seveni sevmeyeni illa ki olur.

Sayılabilecek tüm eksilerine rağmen bu mukayesede şahsen her türlü chr tercih ederdim. Gerekirse 1 alt 2 alt paketi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 14 Şubat 2025; 13:39:27 >
  • 10 yıl garantinin parasını ALJ 10 defa servise girince çıkarıyor zaten bence 10 yıl garanti gereksiz. 5 yıl garantili araç kullandım. Doğru düzgün hizmet sağlanmıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Garanti kapsamı çok dar

• chr a binersen , megan ı beğenmezsin,

ama chr ın vergisini ödediğindede meganı ararsın.

• C-HR ön yolcu koltuğuna binmeden sakın almayın. Çok kötü, hiç rahat edemiyorsunuz. Onun dışında gayet güzel bir araç. Yakıtı dert etmiyorsanız Megane benzinli olanı alın.

• Megane ile chr farklı araçlar mesela bende 1.3 otomatik megan var 900-1m arasında iyi araç fazlası haram .
    Chr ise biraz kasvetli iç mekana sahip hem sürücü hem arkadaki yolcu sıkışık bir şekilde anlamadım bana öyle geldi yada

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.