Şimdi Ara

Toyota Corolla 1,33 comfort

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toyota Corolla 1,33 comfort alıyorum.İnşallah 3-5 gün içinde elimde olcak.35.000 tl ye anlaştık.17.000 peşin 18.000 tl si kredi kullanıldı.Ön incelememde aracın fiyat/donanım olarak tatmin edici olduğunu söyleyebilirim.Aracı kullandıktan sonra araçla ilgili düşüncelerimi sizlerle paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkayriza -- 5 Aralık 2010; 11:08:58 >

• hayırlı olsun güle güle binin
  • balıkesir toyota bayinde bana 34.500 fiyat vermişlerdi.
  • bizde araba almak üzereyiz kia ceed 1.6 dizel motion la auris i düşündük ama ceed alacaz gibi.ikiside güzel araba ancak ceed daha iyi gibi geldi bize
  • hayırlı olsun
  • bu yaz tatil amacli Türkiyeye geldim, ve gercekten
    civic ile beraber yollarda en cok gördügüm modellerden biriydi...

Almanyaya sadece özel distr. tarafindan getiriliyor.

http://www.autoscout24.de/NewMarketDetails.aspx?id=bim1lc1a2o1t

araciniz hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muavinkonsolos -- 2 Aralık 2010; 23:41:39 >
  • Aracımı bugün teslim aldım.90 km yol geldim.yolun büyük kısmı virajlı rampalı ve duble inşaatı var yer yer stabilize 7.5 litre benzin tüketmiş.aracın ses yalıtımı güzel.içeriye yol ,teker ve rüzgar sesi almıyor.sürüş keyfi güzel.insanı yormuyor.iç malzeme kalitesi iyi.benim gibi 40 yaşında değilseniz gaza bastım mı zıplamalı arkadaş diyorsanız beklentinizi karşılamaz.ama sakin giderim hız limitlerine uyarım derseniz motor yeterli sayılır.rampalarla 3. viteste rahat çıkıyor.ilerleyen günlerde biraz daha yol yapınca görüşlerimi paylaşacağım.bu yazdıklarım aracı 1 saatlik kullanma sonucu bende oluşan izlenmlerdir.Tabii bu arada 95 model şahinden sonra bu aracı kullandığımı da unutmamak lazım:)))
  • aga iyi güzel yazmışsın da sen "bu tarafa gelde" şunu anlat bahalım..... şu sıfır araç almanın yolu yöntemi metodu nedir yaaaavvvvvvvvvvvvv :)de ki biz de bilek......
  • abim 18.000 liralık borcun altına imzasını basmış öderim diyosan araçların %80 ine kredi kullandırıyorlar artık arabayı almaktan basidi yok
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın,kazasız belasız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkayriza

Aracımı bugün teslim aldım.90 km yol geldim.yolun büyük kısmı virajlı rampalı ve duble inşaatı var yer yer stabilize 7.5 litre benzin tüketmiş.aracın ses yalıtımı güzel.içeriye yol ,teker ve rüzgar sesi almıyor.sürüş keyfi güzel.insanı yormuyor.iç malzeme kalitesi iyi.benim gibi 40 yaşında değilseniz gaza bastım mı zıplamalı arkadaş diyorsanız beklentinizi karşılamaz.ama sakin giderim hız limitlerine uyarım derseniz motor yeterli sayılır.rampalarla 3. viteste rahat çıkıyor.ilerleyen günlerde biraz daha yol yapınca görüşlerimi paylaşacağım.bu yazdıklarım aracı 1 saatlik kullanma sonucu bende oluşan izlenmlerdir.Tabii bu arada 95 model şahinden sonra bu aracı kullandığımı da unutmamak lazım:)))

ya ben bugün 1,6 sının test sürüşünü yaptım hemen paylasayım rüzgar ve teker sesi bariz içerde
    yalıtımı zayıf 2000 devirden sonra motor sesini hissdebiliyosunuz ( alman araclarına göre kıyaslarsam )
    +ları; mükemmel bi işçilik var malzeme kalitesi güzel iç tasarım cok şık
    bu fiyata alınabilecek bi arac ama piyasada bu fiyata daha farklı alternatiflerde değerlendirilebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz2844 -- 15 Aralık 2010; 19:33:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.