Şimdi Ara

toyota corolla 1.6 xl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 8000 ytl bütçem var. 150.000 km de temiz görünen klimalı ince kasa toyota corolla 1.6 xl almak üzereyim. lpg si de var ve ruhsata işli. ne tavsiye edersiniz? almalımıyım? bu kasalar çok mu eski sizce? yardımcı olursanız sevinirim.

• toyotadan şaşma hocam heleki 150,000 km alıyorsan
  • Hocam Model yılı nedir?
  • 96-98 felandır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: edebi

Hocam Model yılı nedir?

1991 model
  • quote:

Orjinalden alıntı: gavarnor

arkadaşlar 8000 ytl bütçem var. 150.000 km de temiz görünen klimalı ince kasa toyota corolla 1.6 xl almak üzereyim. lpg si de var ve ruhsata işli. ne tavsiye edersiniz? almalımıyım? bu kasalar çok mu eski sizce? yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam bu kasalar biraz eskidi ama sağlamlığı konusunda şüphe yok. Bir üst kasalar daha çok tutuluyor ve genellikle de satışta problem çıkarmıyor.
  • arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Acaba bu paraya alınabilecek başka bir araba tavsiye eder misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOYOTA YARİS 1.3 ALINIRMI???
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar arabayı aldım. iyiki almışım. fişek gibi arabaymış. model yükselteceğimde de toyotadan şaşmam heralde. Fikirleriyle yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
  • hayırlı olsun kardeş.. kazasız günlerde kullan. toyota işte .. koy 50 ytl lpg ye gez dur
  • quote:

Orjinalden alıntı: gavarnor

arkadaşlar arabayı aldım. iyiki almışım. fişek gibi arabaymış. model yükselteceğimde de toyotadan şaşmam heralde. Fikirleriyle yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Bundan sonra uzun bir süre benim gibi Toyota ya bineceksin, biz ailecek toyotacıyız sonra ben biraz Alman araçlarına kaçar oldum opel, ford şimdi de Audi bakınıyorum, çünkü yol tutuş ve iç malzeme kalitesine yaklaşımıyor maalesef toyota... Ama çok sağlam araba ya...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.