Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA 1.6 XLI HANGİ BENZİN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toyota Corolla 1.6 XLI arabay hangi tür benzin koyulur.. SÜPER mi KURŞUNSUZ mu?

• bende gli var ama farketmez kurşunsuz kullanıyorum
  • Kurşunsuz
    ha birde bu arabayı kullananlardan ricam şehir içi şehir dışı ne kadar yakıyor?
    98 model XLİ fiyatları ne civardadır?
    sıralı LPG sistemi bu araçlarda randımanlı çalışır mı?
    SAYGILAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

Toyota Corolla 1.6 XLI arabay hangi tür benzin koyulur.. SÜPER mi KURŞUNSUZ mu?

O araba yakıta karşı en az hassas olan arabadır. Tabiri caizse su koysan çalışır. Ben ne idüğü belirsiz benzin koyuyordum. Tık demiyordu. Hangisi ucuzsa onu kullan. Biobenzin vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: worldwar

Kurşunsuz
    ha birde bu arabayı kullananlardan ricam şehir içi şehir dışı ne kadar yakıyor?
    98 model XLİ fiyatları ne civardadır?
    sıralı LPG sistemi bu araçlarda randımanlı çalışır mı?
    SAYGILAR

Sıralı LPG'ye hiç gerek yok. Bende tartarini normal LPG kiti vardı. Gayet iyiydi. Yeterince güçlü olduğu için çekişten de çok düşmüyor zaten.
    Şehiriçi benzinle 10 lt rahat yakar ama, onu da söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 29 Ağustos 2006; 14:00:20 >
  • aracınızın motor işletim sistemi 95 oktan kurşunsuz benzine göre ayarlıdır..ve bu özellikteki benzini kullanmaya çalışın..bu araçlar için 95 üstü ve 98 oktan benzinler vuruntuya sebep olabiliyor..ve kesinlikle süper benzin kullanmayın...

worldwar...
    bu araçların şehir içi tüketimi 8-9 litre/100km arasıdır..şehir dışında sabit hızla sürüşlerde 7 lt civarında yakarlar...98 xli ler 11-12.000 ytl civarıdır..bu araçların ikinci elleri pahalıdır biraz..örneğin ben 8 ay önce 96 gli klimalı(60.000 km de) aracımı 14.000 ytlye satmıştım...
  • tüpü tavsiye ederim 1.5 seneden beri kullanıyorum yakıtta çok tasarruf ettim

toyota corolla 1.6 xli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süper benzin hala Türkiyede satlıyormu ???

Benim bildiğim bütün benzinler 97 oktan-98 oktan-100 oktan hepsi Kurşunsuz.
  • süper benzin tabiki satılıyor
  • Mermisiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.