Şimdi Ara

toyota corolla 2001 vvtı bazı sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1. 5. vites 3000 devir 90 yapıyo
    2. frene sert basınca diskte yamukluk varmış gibi küt küt sesler geliyo araba absli
    3. 4000 devirden sonra araç boğuluyo
    4. araç frene basınca arkası sal gibi sallanıyor
    5. vvtı motor dediler az yakıyor dediler 280 kr aşağı inmiyor
    6. ilk marşta araba gaz yemiyor
    ne güzel 95 xli corollam vardı sırf model yükseltmek için aldım çok pişmanım zaten belliydi 95 model donanımsız aracımı 17.750 sattım bunu 22 ye aldım kimseyede tavsiye etmiyorum arabayı kadından aldım bakımlı dediler motor ustasına gösterdim iyi dedi kaportaya soktum iyi çıktı keşke motorada soksaydım test sürüşü yaparken hiç böyle bişey yoktu zaten arabayı geriye vercem mahkemeyse mahkeme aracımıda geri alcağım 95 nur yüzlü corollamı araba almak isteyen kişiye sözlerim arabayı 10 tane ustaya götürün computeste sokun ben yapmadım çok pişman oldum siz olmayın

ama arabayı görünümü ayna gibi maşallah

• sen bir hondacısın ne işin var toyotayla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu yanlis baslikta...

• 2000 model honda ies 25 bin çekiyolar araba abs airbag yok o kadar fiyat vermek istemem ama bulursam kaçırmam
  • 2000 eylül ayında sıfır aldık, hala kullanıyoruz.

1.6 motorunda yağ yakma sorunu var. Onun dışında taş gibi arabadır. Siz alışmadığınız için öyle gelmiş olabilir ya da araç temiz kullanılmamış olabilir.

4bin devirden sonra boğulma nedeni lpg olabilir.

Evet 3bin devirde 90 yapıyor ama devir ve hız konusunda honda civicten daha iyidir. Honda civicler aynı hızda daha fazla devir çeviriyor. Özellikle yüksek hızlarda.

Eğer lpg'de 28 kuruş yakıyorsa kesin bir sıkıntı vardır kontrol ettirin, benzinliyse zaten daha ne yapsın.

2001 model corollanın iç mekanında eşek niyetine kullanılmasına rağmen sıfır tıkırtı, çıtırdı var. 2011 model aurisi sırf bu sinir bozucu sesler yüzünden satacağım.
  • Saol comands arabayı servise getireceğim inşallah lpgdendir teşekkurler

• Aynı araçtan bizde var 1. şık hariç sorunların hiçbiri yok... o da sorun sayılmaz zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 lancer abs sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARACI SERVİSE GÖTÜRDÜK SORUNLAR YÜZDE 100 ÇÖZÜLDÜ
    1.LPG SİSTEMİ KOMPLE DEĞİŞTİ. SORUN LPG DEN KAYNAKLIYMIŞ. BOĞULMA ÇALIŞMAMA GAZ YEMEME GİBİ ŞEYLER BİTTİ.
    2.FREN SİSTEMİ KOMPLE ELDEN GEÇTİ MERKEZ BALATA HORTUM YAĞI BİLE DEĞİŞTİ ZIMBA GİBİ MAŞALLAH.
    3.YAKIT ZORLADIM 210 KR GEÇMEDİ HIZ 190 DAN AŞAĞI DEĞİL
    4.YAKITA KATKI KOYDULAR MOTOR REKTEFE EDİLMİŞ GİBİ HER DEVİRDE CANLI
    5.5. VİTES 3000 DEVİR 90 YAPMIYOR ARTIK DİŞLİYİ DEĞİŞTİRDİK 3 VİTES 70 CİVARI 4.VİTES 95 CİVARI 5.VİTES 118 CİVARI (HONDANIN DİŞLİLERİ TAKILDI ÖNERİRİM ) 5. VİTES 4000 DEVİR 155 160 ARASI
    ARTIK MEMNUNUM SONUNDA GERÇEK DEĞERİNE DÖNDÜ 22 MİLYARA ALDIM 4 MİLYAR MASRAF 26 BİN E GELDİ PİYASASI BU HERHALDE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.