Şimdi Ara

Toyota Corolla 2005 hb incelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
15.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sonerso

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: sonerso

quote:

bu video da motor sesi konusunda referans olabilir, defalarca devir kesiciye girdim bu videoda...

bende 2006 terra 1.6 var. sizin arabada neden bu kadar motor sesi duyuluyor? Bana çok değişik geldi, acaba otomatik vites yüksek devirde cevirdiginden mi? yoksa kameranın cekiminden mi?

2006 nisandan beri kullanıyorum, yaptıgım masraflar, silecekler degisti, 4 jant kapagi (istanbulda çaldılar) bunun dışında 1 ampul bile degismedi.
    periyodik bakımdaki normal masraflar. yag, su buji vs.

arabayı 1 senedir değiştirmek istiyorum ama kıyamıyorum. Arada kalmak da çok kotu.

6000 devirde gittiğinden olmasın? otomatik vites düzlerden daha sessiz gidiyor, vites oranları yüzünden 100 km de bile giderken 2000 devirlerde geziniyor.

benim arabada ses sanki daha az. otomatik düşük hızlarda daha çok ses yapıyor demek ki. ya da çekimden

o zaman çekimden. 2004 yılında otomatik hb, düz sw, sedan düz ve hb düz aldık bu arabayı alırken (bütün aile toyotaya terfi etmiştik) yakından biliyorum çıkardığı sesleri.

• elinize sağlık güzel bi inceleme olmuş aracınız da çok güzel maşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozden05

elinize sağlık güzel bi inceleme olmuş aracınız da çok güzel maşallah..

teşekkürler. yaza doğru da dacia logan incelemesi yapmayı düşünüyorum.
  • gayet yerinde bi modelin incelemesi. teşekkürler
  • gerçekten emeğine sağlık çok güzel bir inceleme olmuş
  • Elinize sağlık , faydalı bir paylaşım olmuş . Yakıt olayı beni soğuttu biraz yalnız
  • inceleme güzel olmuş uğraşmışsınız. :) şahsi fikrim aynı aracın dizel otomatiğine sahiptik aracın iç kalitesi bence gayet iyidi yol sesini içeri çokta almıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersan

inceleme güzel olmuş uğraşmışsınız. :) şahsi fikrim aynı aracın dizel otomatiğine sahiptik aracın iç kalitesi bence gayet iyidi yol sesini içeri çokta almıyordu

Rüzgar sesi vs tartisilir ama ulkemin yollarinda yol sesini tartismak, en azindan cok az fark olan modeller arasi gereksiz bir sey. E200 de bile kafam sisiyor, ve yol sesi aliyor ki almasa sasirirdim.

Ama ruzgar sesi aliyor malesef, ama sinif normallerinde. Azicik ararsaniz bundan 6-7 sene once bu kasa corollalari sessizligi ile overlerdi, ama zaman gecti millet oldurdu eski corollalari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

Elinize sağlık , faydalı bir paylaşım olmuş . Yakıt olayı beni soğuttu biraz yalnız

Sogutmayacak gibi degil, ama 8 yillik araba olur o kadar ;)

• Bu arada anahtar masraf cikaracak gibi. 6-7 basistan sonra aciyor kapiyi. Ne kadar sert basarsam basayim anahtardaki isik yanmiyor, bir kere yaninca da 6-7 dk sorunsuz calisiyor. Ondan sonra surucu kapisinda cam fitili seklini kaybetmis kotu duruyor sanirim degismeli resmini koyarim.

Bir de frene sert basinca ya da yuksek hizda basinca direksiyon titriyor, lastikleri degistirdim, rot balans yaptirdim, sadece yuksek hizda daha oturakli gitmeye basladi onun disinda pek fark olmadi. Serviste balatalarin yuzeyinin yiplanmis olabilecegini ve yasi itibari ile normal oldugunu cok rahatsiz ediyorsa degistirebileceklerini ama onemli bir sorun olmadigini soylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 11 Kasım 2012; 16:15:42 >
  • quote:

Bu arada anahtar masraf cikaracak gibi. 6-7 basistan sonra aciyor kapiyi. Ne kadar sert basarsam basayim anahtardaki isik yanmiyor, bir kere yaninca da 6-7 dk sorunsuz calisiyor. Ondan sonra surucu kapisinda cam fitili seklini kaybetmis kotu duruyor sanirim degismeli resmini koyarim.

Bir de frene sert basinca ya da yuksek hizda basinca direksiyon titriyor, lastikleri degistirdim, rot balans yaptirdim, sadece yuksek hizda daha oturakli gitmeye basladi onun disinda pek fark olmadi. Serviste balatalarin yuzeyinin yiplanmis olabilecegini ve yasi itibari ile normal oldugunu cok rahatsiz ediyorsa degistirebileceklerini ama onemli bir sorun olmadigini soylediler.

frene basınca olan titreme disklerden de kaynaklanabilir.
  • sonerso S kullanıcısına yanıt
    https://store.donanimhaber.com/04/d6/d2/04D6D26D8D0917EE08110E30A80E6AEC.jpg ARAKADAŞLAR P NIN USTUNDEKİ TÜŞ NE İŞE YARAR
  • 2006 155.000 1.4 d-4d mmt sine sahip olduğum yol arkadaşım, direksiyon kutusundan gelen ses, (kronik arızası) dışında pek sorun çıkartmayan güvenilir dost

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanma123 -- 5 Haziran 2015; 9:18:27 >
  • güzel inceleme elinize sağlık

bu arada sunroof sesini lastikleri ni lastik yağıyla yağla ses azalir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 5 Haziran 2015; 9:48:22 >
  • Konu açılalı 7 sene olmuş. Yeni alacaklara aracı önerir misiniz?

• bi tylol hot içer miyiz kullanıcısına yanıt

Yıllar önce bu araba perte ayrıldı. önce opel astraya geçtim sonra da tucson'a geçtim. bu arabanın tadı hala damağımda benim için yeri çok ayrı çok güzel sorunsuz basit amaca hizmet eden bir arabaydı. bir de radyo kısmı da ekranı da yukarıda kaldığı için android ekran hem rahatlıkla takılabiliyor hem de konum itibari ile aşırı sırıtmıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.