Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35.096
Cevap
333
Favori
2.256.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ncap

Toyota bunu gerçekten yapmış mı yani, hiç ummazdım böyle kaslı bir tasarımı Araç güzel olmuş 1.4 d4d ile de gelse ki öyledir muhtemelen yine de güzel iş yapar...1.6d bmw motoru da oldumu yeme de yanında yat olur...c sınıfı nın en çok satanlarının fluence ve türevleri olduğu yerde başarılı olmaması güç olur

Ya arkadaşlar BMW nin 1,6 dizeli kendisinde var mı ki millet başka markaya vereceği 1.6 dizelden bahsediyor anlamadım yani KELİN İLACI OLSA BAŞINA SÜRER.
    nOT : BU DEDİĞİM sedan MODELLER İÇİNDİR hatcback dizeli olabilir onaa bişey demem çünkü bildiğiniz gibi hatcbackler daha hafif olduğu için 1.6 dizel olabilir. ama sedan da biraz sıkıntı oluşturabilir...

• Hem fabrikaya hem satış pazarlamaya telefon açtım, net bir bilgi vermemekle beraber en geç temmuz satışta olacağını söylediler. Bir de ankara toyandan bir yetkiliye bi-xenon far sunroof vsc olacak mı diye sordum donanımla ilgili bilgilerinin olmadığını ama talebimi fabrikaya ileteceğini söyledi. Aynı isteğimi fabrikaya da söyledim. Bakalım, eğer şu yukarıda paylaşan fotolarda ki gibi gelir ve istediğim donanımları koydurabilirsem, benzinli multidrive s bir corolla alacağım gibi.

Bu arada bu satın alacağım 3. otomobil olacak üçü de farklı marka. Citroen-Renault-Toyota şeklinde gidiyorum. Marka bağımlılığı sıfır bende galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Arka farı görünce aklıma direk latitude geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auris'te cam tavan alınabiliyor. VSC de standart artık sonunda...
    Corolla'da da farklı olmaz sanıyorum. Bixenon olmaz sanırım. Gene serviste 400 liraya Çin işi itelemeye çalışırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 10 Nisan 2013; 22:08:01 >
  • Bi-xenon olmaması işleri değiştirir. O zaman başka araçlara bakmak durumunda kalacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

1. eskiden sabancının türkiyede üretip sattığı toyotasa lar vardır hatırlarısınız onlar hiç tutulmadı ve diğer toyotalara görede kalite konusunda sorunlar vardı umraıp ispanyada üretilen bir seat bir vw değilken türkiyede üretilen toyotada bir toyota olamam trajedisi yaşamaz.

2. toyotada en çok kızdığım şey neden toyotanın bir sw si yok

1. Sabancının türkiyede üretip sattığı dönemlerde Toyota çağ atlamıştır sokakta Kızılay dağıtmış gibi Toyota kaynıyordu ve o araçlar hala piyasada taş gibi binenler var.
    2. Toyotanın sitesine girmemişsiniz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Bi-xenon olmaması işleri değiştirir. O zaman başka araçlara bakmak durumunda kalacağım

Bi-xenon far ne isinize yariyacak merakimdan soruyorum kusura bakmayin
    Ampulu patlasa suan fiyati 550 tl gibi bir sey yan sanayisi yok varsa bile uyum saglamiyor bu sefer xenon modulunu bozuyor. Kulliyen zarar.
    Bence tercihinizi xenon belirlemesin

Bu arada adapazari fabrikada calisan yinetici birinden aldigim son bilgilere gore corolla nin uretimine baslamislar. Gunde 2 arac uretip deniyolarmis. Soylemlerine gore cok guzel bir arac uretmisler piyasayi sallayacagini soyluyor

Resim varmi dedim yok dedi. Iceriye girerken ustlerini ariyolarmis resim cekmesinler diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyat konusunda çok fazla iyimser beklentilere girmeyin bence ,öncelikle tamamen yeni bir araç çıkıyor piyasaya,motorunu bmw'den aldığını belirtmişler ve 2lt dizel motordan bahsediyorsunuz ,fiyat beklentiniz (2lt dizel için) 65k altında olursa üzülürsünüz ,corolla şu anda 1.4 dizel otomatiği kaçtan satıyor acaba ??

not :tasarım güzel hoş ama ayıptır ya,önünü civic'ten arkasını elantra'dan kopyalamış yapıştırmış ,biraz özgün olun ayıptır ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm_runner

fiyat konusunda çok fazla iyimser beklentilere girmeyin bence ,öncelikle tamamen yeni bir araç çıkıyor piyasaya,motorunu bmw'den aldığını belirtmişler ve 2lt dizel motordan bahsediyorsunuz ,fiyat beklentiniz (2lt dizel için) 65k altında olursa üzülürsünüz ,corolla şu anda 1.4 dizel otomatiği kaçtan satıyor acaba ??

not :tasarım güzel hoş ama ayıptır ya,önünü civic'ten arkasını elantra'dan kopyalamış yapıştırmış ,biraz özgün olun ayıptır ...

Hocam aslında yeni kasa bile olsa şu anda ki mevcut kasadan bence en az %10 ucuza satılmalı, çünkü; ülkemizde satılan toyotalar dolar kuru üzerinden fiyatlandırılır, yen den dolara, dolardan tl ye. Japon yeni son 1 ay içerisinde dolar karşısında %10 değer kaybetti + Yeni Corolla üzerinde % 10 AB dışı ülkelerden gelen araçlara uygulanan vergi de olmayacak ( TR de üretileceği için). Yani kanımca %10 + %10 bir kazanım söz konusu. Bunun en az %10 unu mevcut fiyatlara yansıtmalılar. Yeni comfort Corolla 40000 TL den piyasaya girmeli, ayrıca Honda danda bir indirim beklentim var benim, kur olarak onlarında %10 kazançları var.

• quote:

Bi-xenon olmaması işleri değiştirir. O zaman başka araçlara bakmak durumunda kalacağım

bi-xenon olmaz ama xenon seçeneği olur büyük olasılıkla. güncel kasada fabrika çıkışlı xenon seçeneği var çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isomania

quote:

Ampulu patlasa suan fiyati 550 tl gibi bir sey yan sanayisi yok varsa bile uyum saglamiyor bu sefer xenon modulunu bozuyor. Kulliyen zarar.

Bu arada adapazari fabrikada calisan yinetici birinden aldigim son bilgilere gore corolla nin uretimine baslamislar. Gunde 2 arac uretip deniyolarmis. Soylemlerine gore cok guzel bir arac uretmisler piyasayi sallayacagini soyluyor

Resim varmi dedim yok dedi. Iceriye girerken ustlerini ariyolarmis resim cekmesinler diye

Üstat ben iki gözüde 3,5 miyop astigmat bir adamım, yani kör değilim de bir seviye altıyım diyeyim size. Özellikle geceleri araç kullanıyorum. Astigmat ne yazık ki cisimlerin tam formunu görmeme engel teşkil ediyor. Dolayısıyla dönüş açılı olması ve kısa uzun beyaz ışık almam çok önemli. Yani bana gerçekten lazım.

Muss@ Eğer doğru biliyorsam bi xenon far hem uzun hem kısa xenon anlamına geliyordu. Mevcut kasada o zaman kısalar xenon, uzunlar standart. Ya da tam tersi, bilemedim şimdi bir aydınlatır mısınız? ( aydınlatma da konu ile oldukça uyumlu bir fiil bu arada)

• quote:

quote:

quote:

Üstat ben iki gözüde 3,5 miyop astigmat bir adamım, yani kör değilim de bir seviye altıyım diyeyim size. Özellikle geceleri araç kullanıyorum. Astigmat ne yazık ki cisimlerin tam formunu görmeme engel teşkil ediyor. Dolayısıyla dönüş açılı olması ve kısa uzun beyaz ışık almam çok önemli. Yani bana gerçekten lazım.

Muss@ Eğer doğru biliyorsam bi xenon far hem uzun hem kısa xenon anlamına geliyordu. Mevcut kasada o zaman kısalar xenon, uzunlar standart. Ya da tam tersi, bilemedim şimdi bir aydınlatır mısınız? ( aydınlatma da konu ile oldukça uyumlu bir fiil bu arada)

aynen öyle bi-xenon farda hem uzun hem kısa far xenon oluyor. normal xenon farlarda kısa far xenon, uzun far halojen.
    bi-xenon far genelde d segmentinden itibaren kullanıldığı için corolla'da olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 10 Nisan 2013; 23:53:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

quote:

quote:

quote:

aynen öyle bi-xenon farda hem uzun hem kısa far xenon oluyor. normal xenon farlarda kısa far xenon, uzun far halojen.
    bi-xenon far genelde d segmentinden itibaren kullanıldığı için corolla'da olmayabilir.

Yapmayın hocam b sınıfı Polo,İbiza gibi araçlarda opsiyonel olarak sunuluyor.C sınıfı Fluence,Megane gibi araçlarda opsiyon.Golf,Octavia,Astra'da en üst pakette standart diğerlerinde opsiyon.Hatta c sınıfı Leon'da full led far opsiyonu bulunuyor.Xenon far bana göre bi gereklilik artık.Corolla yeni kasası çok güzel duruyor.Bu araca bi-xenon yakışır kesinlikle.

• hmm, golf ve astra hariç diğerleri xenon diye biliyorum ama emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 11 Nisan 2013; 0:25:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofekin

quote:

1. eskiden sabancının türkiyede üretip sattığı toyotasa lar vardır hatırlarısınız onlar hiç tutulmadı ve diğer toyotalara görede kalite konusunda sorunlar vardı umraıp ispanyada üretilen bir seat bir vw değilken türkiyede üretilen toyotada bir toyota olamam trajedisi yaşamaz.

1. Sabancının türkiyede üretip sattığı dönemlerde Toyota çağ atlamıştır sokakta Kızılay dağıtmış gibi Toyota kaynıyordu ve o araçlar hala piyasada taş gibi binenler var.

hocam corollanın sw si yok accordun var o da bana çok tuzlu

• beyler yeni kasa haziranda geliyor, geçen toyota desteği arayıp öğrendim ama toyotada 6 ileri tam otomatik kullanılacak mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ofekin

quote:

hocam corollanın sw si yok accordun var o da bana çok tuzlu

Konuyla alakasız ama Seat bir Vw değil derken hangi anlamda.Seat görevini başarıyla yerine getiriyor.Alt yapı vw motor şanzıman yürüyen aksamın çoğu parçası ortak üretim.Kast edilen içerideki plastiğin yumuşaklığı ve malzeme kalitesiyle burdada Seat görevini iyi şekilde yerine getiriyor.Arada 3-5 bin lira fark var bırakında o kadar olsun.

• quote:

beyler yeni kasa haziranda geliyor, geçen toyota desteği arayıp öğrendim ama toyotada 6 ileri tam otomatik kullanılacak mi

Cvt şanzıman geliyor adı multi drive s. Avensis,auris, rav4 üzerinde gelen şanzımandan gelecekmiş.
  • TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA
  • Gelecek olan modeller bunlar değil mi ? Bu resimler toyota.com sitesinden alınmıştır. Arka görünüm tamamen farklı.
    TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADATOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.