Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1729. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.078
Cevap
329
Favori
2.244.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17271728172917301731
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cvt mi üstat yoksa tork konvertörlü mü bunlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Toyota cvt kullanıyor. Kullanımı çok keyifli. Dizellerin yarı otomatikleri vites geçişinde çok sarsıyor. O yüzden kullanımda çok konforlu değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shafac S kullanıcısına yanıt
    Cvt. Sağlam sorunsuzdur. Performans anlamında çok iyi olmasada güncel kasalarda yazılım olarakta geliştirildi. Eski cvtlere göre güzel keyifli çalışıyor. Vites geçişi hissetmeden alışıldıktan sonrada gayet konforlu ve ekonomik sürüş ortaya konuyor

• Bir fırsat bulup denemek lazım Toyota’yı. megane edc vites çift kavrama olduğundan arıza şansı daha yüksek bakalım kısmet teşekkür ederim

• dndd D kullanıcısına yanıt

yağ değişimi için lukoil bayisine gittim 4lt 5w30 375tl dedi, internette lukoil yetkili satıcısında 300tl civarıydı kuponlarla daha ucuza gelebilir, filtre kendilerinden olursa işçilik almayız dedi, pek içime sinmedi ama kabul ettim 75tl de filtre toplam 450tl ye değiştirtdim

ilk izlenimim gayet iyi, motor sesi titreşimi iyi, ilerleyen zamanda ne olur bakacaz, eğer böyle devam ederse bir dahaki değişime internetten getirtip kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 2 Şubat 2022; 19:31:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dndd D kullanıcısına yanıt

Hocam 4lt yağ araca yetti mi? 4.2lt koyulması gerekiyor diye biliyorum sırf bu yüzden yağı kendim götürdüğüm bir bakımda yetkili servis 0.2lt kendisi yağı tamamlamıştı kendi servisteki yağdan.

• n a v y_35 N kullanıcısına yanıt

ikinci bakımda 5lt yağ almıştım biraz fazla kaçırmıştı adam yağ çubuğunun üst noktasını geçmişti, derde düşmüştüm, hem bu yüzden hem de sorduğum herkes 4lt yeter dediği için bir de yağ çubuğunda alt çizgiyle üst çizgi arasında olmalıymış yağ bu sebeplerle sonraki bakımlarda hep 4lt koydurdum, tem toyota da 4lt yeterli dedi, zaten yağ yakan, eksilten bi araç da değil, bir sıkıntısını görmedim, 10bin km de 1lt yağ yakan araçlar var onları düşününce bir sıkıntı olmayacağına inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 10 Şubat 2022; 22:19:30 >
  • Lifele advence arasında çok fark var 50 60 milyar oynuyor sizce life alınır mı

• mdiler27 kullanıcısına yanıt

Araç aynı donanım farklı, gösterge panosu, döşeme, otm. ayna kapanma vs. gibi. Ama güvenlik donanımları mesala hemen hemen aynı, içine binin beğenirseniz alın.

• Merhaba arkadaşlar 2014 corolla advance aracım var. Arka koltuk boşken araç bir uyarı sesi vermeye başladı baktığımda koltuklardan geldiğini farkettim. Ön konsolda da yolcu ışıkları yanıyor. Çözümü bilen var mı soketler koltuk altında mı.(not koltuk yıkatmıştım su kaçmış olabilir mi)

• Merhaba arkadaşlar 2018 varda bende ıphone ile ekranda youtube video falan izleme olayı nasıl oluyor bir türlü yapamadımda

• Merhaba arkadaşlar. 2015 model sedefli beyaz aracım var. Araçta derin çizikler var. Paslanmaya başladı. Aranızda rötüş boya yaptıran var mı?

• mdiler27 kullanıcısına yanıt
    Destek yok uğraşmayın

• 1,4 d4d mm debriyaj balatası zayıflamış gibime geliyor. Yakın zamanda değiştiren var mi servis veya dışarısı ne kadara mal olur ?

• 2020 1.6 20000 bakımı için için izmirde 1990 ve 2085 tl fiyat aldım.

Açıkçası yüksek geldi, bu yakınlarda yaptıran oldu mu? fiyat neydi?

• Geçen Eylül'de 1.4 D4D aracımın servisini Bornova'da Oğuz Oto'da yaptırmıştım. Orjinal parça kullanıyorlar ve işçilikten memnun kaldım. Telefonu 486 8456 Bir fiyat alın isterseniz. Bir de Gaziemir'de TOYON var. Onlar muadil parça kullanıyorlarmış, fiyatları daha uygun olabilir. 254 8181

• Mart 2020 çıkışlı Corolla ile anlaştım. Lastikleri Dunlop mudur Michelin midir?

• Tavsiyem michelin değilse kullanmadan mutlaka michelin ile değiştirin. Ben fabrika çıkışı bridgestone lara 2 sene dayanabildim, değiştirdiğimde sanki farklı bir arabaya binmiştim.

• Merhabalar, 2017 benzinli Corolla'nın gaz tepkilerinde gecikme var özellikle ilk dokunuşta, başka bir araçta denemedim ancak buraya sorabilirim diye düşündüm.

Gaza dokunduğun anda tepki vermesi gerekirken 0.5 sn gibi bir gecikme hissediyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı ?

• Echoés kullanıcısına yanıt

Aracınızın LPG li olduğunu düşünüyorum, benzinde aynı problemi yaşamıyorsanız çok büyük ihtimalle LPG tesisisatından kaynaklı olabilir. Enjektör hortumları uzun kullanıldıysa bu tür problemler olabiliyor. Basit bir LPG tepkime ayarı ile de düzelebilecek bir şey olabilir. Aracınızda LPG yoksa ilk aklıma gelen motorun doğru miktarda hava almasına engel olabilecek hortum yırtıkları, kötü hava filtreleri vb. durumlar.

• 
Sayfa: önceki 17271728172917301731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.