Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1728. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35.078
Cevap
329
Favori
2.244.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17261727172817291730
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fiyatlar da uçmuş gitmiş 2018 1.6 life lara bir bakın çoktemiz yazan ilan çok var kazalı boyalı eski model üst paket olacağına, temiz life daha mantıklı çok fiyat farkı yoksa 1.33 yerine 1.6 daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 1,4 dizel otomatik corolla turuncu motor arıza ışığı yaktı. Geçen gün Servise götürdüğümde dpf arızasından bahsetti bir de bana pek mümkün gelmese de motor yağına yakıt karıştığını söyledi. Çözüm olarak motor yağı değişecek ve araca ecu yazılımı yüklenip rejenerasyon yaptırılacak denildi. Bu ecu işlemi sırasında motorun zarar görebileceğini yaklaşık 10 bin masraf açabileceğini ve bu durumda mesuliyet kabul edilmediğini söylediler. Bana hiç mantıklı gelmese de başka çare yok dediler. İlk aşama olarak motor yağını değiştirip araca rejenerasyon yaptırdım. Ecu için düşünüp döneceğim dedim, servis ile evin arasında yaklaşık 40 km aracı kullandım, arıza ışığı sönmüştü ve araç son zamanlarda olmadığı kadar atik ve canlıydı. Sizce ne yapılmalı ? Motor arıza ışığı yanmadıkça motorun sağlıklı çalıştığı anlamına gelir mi ? Bir daha ışık yanmazsa böyle kullanmaya devam edeyim mi ? Yanarsa servisin dediklerini yaptırmam mi gerek ? Başka bir il servisine daha mı götüreyim yoksa ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• burbarian B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diferansiyel yağı değiştiren oldu mu? Kitapçıkta 40 binde değişmesi gerrktiği yazıyor. Bazı internet sitelerinde 100 bin km gideceğinden bahsetmişler. Maliyeti hakkında bilginiz var mı?

• Kolay gelsin. 1.33 2014 Corolla alarak aranıza katıldım. Bu arabalara hız sabitleyicisi takılabiliyor. Taktıran deneyen var mı memnun musunuz ?

• Karargahx kullanıcısına yanıt

Uzun yolda oldukça kullanışlı, neredeyse hiç pedal kullanmıyorum. Sizin için tek dezavantajı gösterge panelinde yanması gereken hız sabitleyici ile ilgili lambalar yanmayacak ancak kullanıma engel değil.

• qrbaa kullanıcısına yanıt

Hocam bunlarda bozulma, gazda takılma vs sorunlar olur mu? Sonuçta orijinal bir parça değil.

• Karargahx kullanıcısına yanıt
    3 yıl önce arabayı alırken Çin’den sipariş edip getirdim. Montajını kendim yaptım. Uzun yollarda sürekli kullanıyorum şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. @qrbaa nın dediği gibi aktif olduğunda ekranda ışık yanmıyor ama alışılıyor ve problem olmuyor

• cekabu kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler hocam 🙏

• quote:

Orijinalden alıntı: Ufuk1c

Diferansiyel yağı değiştiren oldu mu? Kitapçıkta 40 binde değişmesi gerrktiği yazıyor. Bazı internet sitelerinde 100 bin km gideceğinden bahsetmişler. Maliyeti hakkında bilginiz var mı?
    Aracınızın yakıtı nedir ve şanzıman tipi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benzin, otomatik.

• Ufuk1c U kullanıcısına yanıt

En geç 70.000 km de bir değişim yaptırın yetkili serviste

• ProduceR. kullanıcısına yanıt

Bunlar yerine neden 1.4 d4 almıyorsunuz otomatik daha ucuza alirsiniz

• hakim bey kullanıcısına yanıt

Hocam cihazla bakıp arıza kodlarını alın dışarıda araştırın birde özel iyi Toyota servislerinde

• Arkadaşlar yeri mi bilmiyorum ama instagram çekilişinden Sunplex Marka Oto cam rüzgarlık hediyesi çıktı.
    Lakin benim aracım 2018, bana Toyota Corolla 2019 ve 2021 arası (2019 ve 2021 dahil) kasa uyumlu model göndermişler.

Bu nedenle satıyorum

Ürün sıfır ve paketinde.

Aşağıya linkini bırakıyorum. Biraz daha pazarlık olur.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-sunplex-marka-toyota-corolla-2019-2021-cam-ruzgarlik-4-parca-tak-981179415/detay/

• İlan No: 992237201 Sıfır aldığım ve yaklaşık 7 yıldır bindiğim evin ikinci aracını maalesef hanımın küçük araba istemesi nedeniyle satıyorum. Ancak malum sitede fiyatlara bakınca değer belirleyemedim. Piyasaya hakim arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• burbarian B kullanıcısına yanıt

Bende Manisada yaşıyorum. Primacy4 aldım 1.5 ay oldu, kullanım güzel.

• salih74 S kullanıcısına yanıt

Ben de aynısından aldım. Dolar 18 lirayı görmeden önce iyi ki almışım. Fiyatlar uçmuş. Güzel lastik. Kazasız günlerde kullanın.

• Hayırlı günler arkadaşlar 2020 megane 4 sahibiyiz manuel joy yakıt performans güzel ama hanım daha rahat kullanabilsin diye otomatik düşünüyoruz, Corollanın tam otomatiği var mıdır? Hangi yıllarda var acaba bakındım internete ama pek düzgün bilgi yoktu

• shafac S kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.6 ve yeni kasa 1.5 benzinli olanlar tam otomatik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17261727172817291730
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.