2014 - 2015 model corollaları araştırıyorum. Otomatik ve benzinli olanların kronik sorunu sıkıntısı var mı? Tavsiye edermisiniz. Alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor. Otomatik sadece 1.6 olanlarda mı var. Yardımcı olursanız sevinirim. |
TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1726. sayfa)
-
-
2 yıldır 2015 model 1.6 otomatik kullanıyorum. Çok memnunum. Lpg olmazsa şehiriçi çok yakıyor. Dişli olmadığı için vites değişimi yok ve dolayısıyla acaip zevkli. Tavsiye ederim. -
Dizel mi kullanıyosunuz benzinli mi? Hangi donanıma sahip aracınız. Aracın kronik sorunları var mı alırken nelere dikkat edilmesi lazım hocam
-
Hocam dizeller 1.4 hacimli. Benzinli otomatikler de sadece 1.6 motorda var. Bende benzinli advance var. Kronik sorun olarak sadece vitese takıp freni yavaş bırakırken gacırt diye bir ses geliyor. Soğuk havalarda daha çok yapıyor. Ustam otomatik tüm arabalarda olduğunu söyledi. Alırken düşük km, kazasız ve temiz kullanılmış almaya bakın. -
5 yıl benzinli auris kullandık 1.6 advance 2016 otomatik
Herhangi bir sorun yaşamadık benzinli olması sizi ekonomik olarak yormayacaksa benzinli bakın derim. -
Teşekkürler hocam, kazasız olanı biraz zor ama büyük kaza geçirmemiz temiz bişey bulabilirsek alacagız insallah :)
-
Artık dizelde benzinle yarışıyor. Bakım masrafları vs derken aynı yere gelecek hocam. Benzinli otomatik düşünüyorum bakalım. teşekkürler
-
Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum hayırlı olsun şimdiden -
2013 - 2018 arası olan modellerde benzinli 1.33 mü yoksa 1.6 mı alınmalı ? Çekiş vs nasıldır kullananlardan yorum rica ediyorum. Otomatik 1.6 advance bakıyorum ama fiyatlar uçuk ve düzgün araç yok :) Manuel mi alsam..
-
Bütçe el veriyorsa kesinlikle 1.6 otomatik. Çekiş ise beklenti meselesi tamamen test etme imkanınız varsa etraftan deneyin derim. -
Bende öyle bir ses gelmiyor, ses konusunda da çok titizimdir, olsa kesin duyardım -
Otomatik sadece 1.6 olanlar. Çekiş çok iyi, 1.3 konusunda fikrim yok, hiç kullanmadım. Aracım 2014 1.6 cvt advance, bir sonraki mesajımda da hız denemesi video mu paylaştım. -
-
Alırken nelere dikkat etmek lazım hocam. Kronik sorunu var mı 1.6 advance'in ? Benzinli otomatik dusunuyorum. 100 kmde kaç lt yakıyor
-
Ben çok şükür hiçbir sorunla karşılaşmadım, periyodik bakımlarını hep zamanında servisinde yaptırırım, 132 hp olduğu için 1.6 atmosferik araçların belkide en güçlüsüdür, lpg uyumu da gayet iyi. Aldığımdan beri uzun dönem ortalamama hiç dokunmadım ve yol bilgisayarı şu an 6.6 lt gösteriyor. Atmosferik C sınıfı bir sedan için bence güzel bir tüketim değerine sahip. Ses yalıtımı da gayet iyi, kısacası tavsiye ederim. -
Ağır hasarsız bişi bulursam alacagım ama cogu agır hasar kayıtlı.. Teşekkürler hocam bilgileriniz için.
-
Rica ederim, hakkınızda hayırlısı olsun -
Hocam sizin araç otomatik mi? -
merhaba, "arıza nedeniyle fren etkisi azaldı lütfen güvenli bir alanda durun ve klavuzu kontrol edin" 2017 corolla aracım bu uyarıyı veriyor sorun balata bitmesi mi acaba bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@xman -- 11 Kasım 2021; 14:32:16 > -
1.4 dizel otomatik corolla bakım işareti yanıyor söndürüyorum tekrar yanıyor. Yağ çubuğunu kontrol ettiğimde yağın biraz fazla olduğunu gördüm. Yarım litreden daha az fazla gibi geldi. Şırınga ve hortum ile denedim yapamadım. Bu şekilde fazla yağ ile gezmek sorun çıkarır mı ? Mutlaka sanayiye gidip boşalttırmam mi gerek ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X