< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1724. sayfa)
-
-
Cidden dediğiniz gibi :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: runo40
Hocam yakitta bir değişim yasadiniz mi?Aracımın kilometresi itibariyle (40.000) dönemsel olarak kademeli düşüşler yaşadım ama yağ ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Lastik seçiminiz ve kullanım alışkanlıklarınız yakıtta çok daha etkili olacaktır.
-
Eyvallah hocam. Ben filtreleri komple TEM Otodan alacağın asakashi. Sadece yağda muallakta kaldım. Onlarda 0w40 önerdiler ama 5w30 da olur diyorlar. Gerekli mi ona karar veremedimquote:
Orijinalden alıntı: qrbaa2018 corolla 40.000 bakımında bugün 2. kez 0w40 koydum aracıma. 5w30 a kıyasla hissedilir bir ara hızlanma artışı var ve araç daha yüksek devirlerde bağırmaya başlıyor. Ancak şunu söylemeliyim ben bu işlere fazla dikkat ettiğim için anlayabiliyorum, belkide bir başkası benim kadar farketmeyebilir. Kışın lpg ye geçişte farkedilir bir durum olmuyor. Hava ve polen filtresi asakashi, yağ filtresi orjinal, mobil 1 0w40 yağ (yeşil olan ESP değil sarımsı etiketli olan) maliyeti bana 700 tl oldu 100 tl de işçilik ile 800 e bitti. 5w30 yağ ve ucuz filtre kullanırsanız malzeme maliyetiniz yaklaşık 300 tl düşecektir. Bu iş tamamen sizin önceliklerinizle alakalı olup 2 seçenekte işinizi görecektir. Ama şunu belirtmeliyim ki bir önceki bakımda polen filtresi götürmediğim için mann takmışlardı 1 ay sonra klima çok az üflediği için değiştirmek zorunda kaldım, filtre bildiğiniz kıvrılmış kartondu.
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
lukoil deneyen var mı, internette kendi satışı var fiyatlarıda uygun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizle konuştuktan sonra ekim 25 teslim gözüken dream mds bulduk anlaştık bakalım gecikme olmassa 25inde alıcaz aracı. Cidden araç bulmak çok zor piyasada 2-3 aydır kovalıyoruz
Arkadaşlar bilen varsa söylesin. 2018 Corollanın orjinal multimedyasi touch2 nin hoparlör çıkış gücü veya rms ni bilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aracınız da LPG Mevcutsa kesinlikle 0W40, aracın daha iyi yağlama ve ısınması için 0W seçilmeli 40 ise LPG ye karşı daha korunaklı olması açısından.
Bu bakımda araca Mann hava, yağ ve karbonlu polen filtresi taktırdım; yağ Mobil 0 40. Filtreler 215, yağ 360, işçilik 50 TL; toplam 625 TL. 15000 km kaza bela olmazsa gider diye düşünüyorum.
Mann hava filtresini nereden temin ettiniz acaba. Sitesinde hâlâ hazırlanıyor diyor.
Filtremarketim sitesinde de 1.6 seçeneği yok.
Filtre den aldım ben. 250 üzeri alış verişlerde %7 promosyonu var. Benim araç 2015 premium 1.6
Bu arada arkadaşlar aracı eşim kullanıyor ortalam yakıt 6.6 imiş; söylediğine göre. Lastikler primacy 4; basınçlar 36; filtreler Mann; yağ mobil 0 40; eşim 54 kg; ortalama hız 60 km civarıdır.
Arkadaşlar sıfır Corolla bulmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Bayiler araç olmadığını, isim yazmadıklarını, ne zaman araç geleceğini bilmediklerini söylüyor. Ben nereden bileceğim? Her gün bayileri arayıp araç mı soracağım? Dövizin durumu belli ve her an vergiler de artacakmış gibi geliyor. Başka markalara yçnelmek daha mı mantıklı?
-
Pardon ben e210 kasa sandım.
Bu arada motul 0w-20 lpg - cng uyumlu
Lastik havalarınızdan memnun musunuz, biraz fazla gibi.
Basınçlar belki 35 olabilir; ama gerek yok; çünkü konfor bakımından pek bir farkı yok. 32 basınç falan asla bastırmam; yakıt tüketimini artırmaktan başka bir işe yaradığı yok.
İlla toyota olcaksa ayın 1inde yeni araçlar belli oluyor 1inde kovalamanız lazım. Onun dışında satış temsilcilerine numaranızı bırakın vazgecenler oluyor belki ordan bi şans düşer. Bizde anlaştık ama araç 17 kasım banttan inecek gözüküyor şimdide. İlkten 25 ekimdi şimdi 17 kasıma ertelendi ne olacak bakalım
O fiyata sadece B segmenti araçlar ve Egea var. En mantıklı seçenek Corolla gibi. 1 Kasım'ı bekleyelim o zaman belki şans yüzümüze güler.
Bende aynı şekilde düşündüm. 2-3 ay kadar uğraştık malesef. Hangi donanımı düşünüyorsunuz
O konuda da kararsızım aslında. Dream istiyorum ama Vision ve Dream arasındaki fiyat farkına değer mi emin değilim.
merhaba, 2018 touch 2 sistem firmware güncelleme nasıl yapabilirim. Ve mirrorlink 1.1 güncelleme
le geliyor mu bulamadım. Konuda da baktım göremedim. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreone -- 15 Ekim 2021; 14:10:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X