Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1725. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
35.078
Cevap
329
Favori
2.244.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17231724172517261727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, servisi arayıp bu işlemi yapıp yapmadıklarını sorun. Yapıyorlarsa fiyatı nedir?

Eğer yapılan bir işlem ise daha sonra netten özellikle Rus sitelerine bakıp varsa dosyalara ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Aracım 2018 life. Bu üst modellerde olan ekran ve geri görüş sistemi taktırmak istiyorum. Orjinal ikinci elini bulabilir miyim acaba?

• Gezgin Seyyah G kullanıcısına yanıt
    2. El sitelerine bakın varsa neden olmasın. Veya yerine Android ekranlar daha işlevsel olabiliyor.

Bildiğim kadarıyla soketler uymuyor, soketi kesip kablo bağlantısı yapmanız gerekecektir. Ben evervox android kullanıyorum necvox ile aynı sayılır. Orjinal ekrandan çok daha kapsamlı cihazlar, telefonunuza yüklediğiniz uygulamaları bu cihazlara da yükleyebilirsiniz navigasyon, tv ve video izleme olanağınız var. Canbus sayesinde lastik basınçlarınızı dahi görebiliyorsunuz, direksiyon kumandanız da çalışır. Orjinal cihaz için navigasyon çok pahalı servisten ayrıca satın alınması gerekiyor ve video dahi oynatmaz.

• qrbaa kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgim olmadığı için yazıyorum bahsettiğiniz ürünün linki mevcut mudur?

ben çok olmadı aliexpres den 80 dolara android ekran aldım yaklaşık 150 tl vergi ödedim, 9inch 4çekirdekli işlemci 1gb ram 16gb dahili hafızası var, kabloları tam uymadı bir kaçını kestim,

aliexpres den almak uygun fiyata geliyor ama garantisi yok nekadar ömrü var görecez,

yerine oturtmak da zor oldu biraz, bizim arabanın ekran çerçevesi tam dikdörtgen ama bu android ekranların hepsi aşağı doğru 1cm daralıyor, dikdörtgen değil yani, üst 230mm alt 220mm çerçevenin alt kısmında her iki taraftan yaklaşık yarım cm boşluk kalıyor, benim için sorun değil ama takıntılı birini gıcık edebilir

android olması güzel programlar kurup kullanabiliyorsunuz ama yavaş kalıyor, pek kullanışlı olmuyor, dahili hafızaya birşey aktarmak bile sıkıntılı usb bellekle kullanıyorum, 8çekirdekli olanından almak lazım onlar da çok pahalı

navimex in vardı px5 işlemcilisi, coronadan önceydi bayisiyle görüştüm hıyar adamla bir türlü anlaşıp getirtemedim taktıramadım ozaman sonra da fiyatlar fırladı, şuan kaç para olmuştur bilemiyorum, bir sormak lazım

şuan işimi görüyor usb ye aktarıyorum mp3 mp4 vs açılıyor, radyo çekimi kötü olur diye çekiniyordum gayet iyi çekiyor, bluetooth bağlantısı iyi mikrofonu fena değil, kamera bağlantısını yapmadım daha, bir ara uğraşıp kamerayı da halledecem, aslında hiç uğraşmayıp bir elektronik iye taktırsaydım diye düşünüyorum arada

ekleme: radyo için mutlaka anten bağlantı kablosu lazım, ayrıca gps si var ve gayet iyi buluyor, yandex navi ofline harita indirip kullanılabiliyor, veya telefonun internetine bağlayıp googlemap de kullanılabilir

direksiyon düğmelerini istediğiniz gibi ayarlıyabiliyorsunuz, o çok iyi

canbus istemedim gerekyok bence aracın beynine bağlamak riskli olabilir, bence canbus bağlatmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 19 Ekim 2021; 18:33:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam tebrik ederim bedavaya bitirmişsin işi

aklıma geldikçe yazıyı düzenledim, link atabilirim, aliexpres den çok yorumlulardan 8-9 inch toyota kablosu olanlardan bakabilirsiniz, önce bir navimex, carvocal vs bayilerinden fiyat alın bence

• Araçtan telefonlar görüşme yaptığımda karşı taraftan sesimin derinden geldiğini söylüyorlar. Bunun çözümü var mı dostlar

Benim cihazı biraz daha güncellemişler sanırım. Android sürümü felan yükselmiş. Bu tarz bir cihaz için yurtdışı tavsiye etmiyorum çünkü herhangi bir arıza durumunda çok sıkıntı çekiyorsunuz, tekrar eski cihazı taktırmak ve karşınızda bir muhattap olmaması zor bir durum. Linki attığım cihazdan memnun kalacağınızı düşünüyorum. Görüntü itibariyle de orjinali gibi duruyor, ölçüleri de birebir yerine uygun. Ben bu cihaza agama car launcher yükledim ve tablet görünümü ile değil tam bir araç multimedia gibi kullanıyorum.

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA

• Bu arada çinden kapı kolları için kaplama, hız sabitleyici felan aldım ve gayet memnunum.

• Ben kendi aracımdaki konuşmalarımda karşı taraftan hiç böyle bir şikayet almadım, araç mikrofonunda sorun olabilir.

• ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    Dream vergi dilimine girmeden alınırsa vision ile arada çok fark yok ve öyleyse dream almak çok mantıklı. Fakat dream vergi dilimine girince arada 80 bine yakın fark olacaksa o zaman vision almak gerekir.

Dream vergi dilimine girmeden alınırsa vision ile arada çok fiyat farkı yok ve öyleyse dream almak çok mantıklı. Fakat dream vergi dilimine girince arada 80 bine yakın fark olacaksa o zaman vision almak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.GU -- 25 Ekim 2021; 8:44:31 >
  • Dr.GU kullanıcısına yanıt
    Hocam araç olsa vision-dream ayırt etmeden alıcam ama araç yok. Hatta hybrid bile alabilirim. Mecburen başka markalara yöneldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrkmklnc -- 25 Ekim 2021; 8:48:5 >
    Doğrudur, bayilerdeki stok durumu konusunda bilgim yok. Kolaylıklar dilerim

Stok yakalamak evet çok zor hocam. Ayın 1inde sabah saat10-11 gibi belli oluyor bayiye gelcek araçlar. O sırada belki yakalanabilirse olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mahmdemir M kullanıcısına yanıt

aynı sorun bendede oldu soruna çözüm bulabildinizmi

• Teslimat bekleyen varmı aramızda arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 2017 makyajlı kasa advance corolla için kullanışlı android ekran önerebilir misiniz? Birde bu aracın ekranı kaç inç oluyor?

• 
Sayfa: önceki 17231724172517261727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.