Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1746. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35.078
Cevap
328
Favori
2.244.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17441745174617471748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam aracı passion paket yaptınız maşallah :) Basınç sensörü için radyo kalitesini bozuyor diyorlardı bir değişiklik fark ettiniz mi?

• ilk defa duydum, radyo açıktı ama test etmedim. Garajdayken bile radyo normal çalışıyordu. Bir ara test ederim.

Hocam basit özellikler bunlar, toyota bir yerden yaparken bir yerden basit şeyleri atlıyor. Mecburen kendimi yaptık, neyseki çinliler var bu işi yapıyorlar.  

• Cem kullanıcısına yanıt
    Bunu nasıl yapıyoruz hocam. Parca nereye takılıyor ekran icin kodlama vs. Yapmak gerekiyormu bilgi verebilirmisiniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Triptofan kullanıcısına yanıt

Hangisi için.

Lastik basınç sensörünü sormuştum hocam.

Herhangi bir kodlama falan yok, direkt tak calistir. Surucu tarafindaki C sutunu, yani arka koltugun yan kismindaki ucgen plastigi cikariyorsunuz. Orada bir kutu var,kutuya gelen soketi cikarip, aldiginiz modulun kablosuna takip, modulden gelen kabloyuda yine kutuya takiyorsunuz bitiyor. Yani araya bir parca giriyor gibi. Sonra araci calistirinca bir sure olcum yapiyor, lastikler tanimlaniyor ve bitiyor. Kendiniz yapabilirsiniz.

Sayet alirsaniz, montaj yaparken cift tarafli bant ve plastik kelepceniz olsun. modulu bantla yapistirip kablolarida kelepcelemezseniz trim sesi olusur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Nereden aldiniz hocam. Link varmı? Teşekkürler aydınlattığıniz için 👍🏼

https://www.aliexpress.com/item/1005004477013969.html?srcSns=com.microsoft.office.outlook&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=20882828523&aff_fcid=05d31511a51f4ed4a80d302313201e09-1679673891680-03725-_mr11Ama&tt=MG&aff_fsk=_mr11Ama&aff_platform=default&sk=_mr11Ama&aff_trace_key=05d31511a51f4ed4a80d302313201e09-1679673891680-03725-_mr11Ama&shareId=20882828523&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=1c5b4c97c2614201bb6a839205abddad&afSmartRedirect=y

Bunu aldim. Bir kac farkli satanda var, onlarada bakabilirsiniz. Hangisi uyguna gelirse.

Bu arada araca gore degisiyor, hibrid yada benzinli, buna dikkat edin alirken, aciklamalari okuyun. Hatta siparis verdikten sonra mesaj atin saticiya dogru gondersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 2017 1.4 dizel manuel coralla araca multimedya ekran alacağım ancak kaç inç almam gerekiyor bir türlü anlayamadım. Bunlara ekran kaç inç oluyor.

Aracın ekranını aşağıya bırakıyorum.

Bu ekran saat kısmıyla birlikte mi değişiyor, yoksa sadece dokunmatik yer mi değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 7 Nisan 2023; 1:4:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pottteee kullanıcısına yanıt

Dokunmatik yer ve çevresindeki butonları içine alan dikdörtgen kısım değişiyor. "Double din" ölçekte ekranlar aracınızla uyumludur büyük ihtimalle.

• 2023 1.5 corolla dream aracımın balatalarından ıslık sesi gelmeye başladı. Araç 2200 km'de. Yarın servise götüreceğim. Araştırdığımda servisin garantiden balata değişimi yaparak sorunu çözdüğünü okudum. Bilgisi olan var mı?

• Mèrt M kullanıcısına yanıt

Balataları sert aracın, birkaç defa çok sert fren yapın ve arada soğukken ön fren disklerini yıkayın ses azalacaktır. Balatanın en sert yüzeyi aşındıkça ses azalıyor kısacası bir süre sonra geçer bu ses. 2000 km de yeni balata takılsa bile buna benzer ses yapar yine. Balata aynı balata sonuçta.

• Merhaba arkadaşlar, 2021 corolla 1.5 flame x pack araç sahibiyim. Aracımda camlar açıkken anahtar üzerinden kapama tuşuna basılı tutuyorum ancak camlar kapanmıyor. Bunun için bir ayar vs mi yaptırmak gerekiyor. Bayiler bu konuda yardımcı olabilir mi?

• eagler11 E kullanıcısına yanıt
    1000 km kontrolune gittiğinde hallediyorlar. Kimisinden ücret isteyen bayiler olmuştu geçmiş yıllarda.

• Teşekkürler araç 12bin km'de demek ki 1000 km bakımında bu işlemi yaptırmamışlar. Bayiye uğrayıp yaptırayım.

• merhaba arkadaşlar. eniştemin corolla'sında sağdaki gösterge ekranında önceden hız dijital olarak yazardı, mesela 70 ile gidiyorsam gösterge ekranında rakamla 70 yazardı, arabayı yıkamaya verdim, yıkamacı birşeylere mi dokunmuş anlamadım, rakamla hız yazan göstergede şimdi hız limiti işareti var ve "KAPALI" yazıyor. tekrar eski haline, yani rakamla hız yazan haline nasıl getirebilirim, yardımcı olursanız çok makbule geçer.

resim yüklemeyi beceremedim, şu resim

www.hizliresim.com
    cm2vixn.jpg
    https://www.hizliresim.com/cm2vixn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerryyyy -- 13 Nisan 2023; 23:24:27 >
  • jerryyyy J kullanıcısına yanıt

Görseldeki kırmızı ile işaretlediğim sağ-sol-aşağı-yukarı tuşları ile hız limitine ulaşabilirsin.

• Sürücü koltuğu kenarı baya açıldı. Başına gelenler ne çözüm buldu acaba? Kılıf kullanmayı sevmiyorum. Servis çözebiliyor mu? Ya da düzgün bir dikiş yapan yer var mı?

Araç 2015 1.33 Life

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 14 Nisan 2023; 8:45:6 >
  • pottteee kullanıcısına yanıt

hocam çok teşekkürler, ben hız limiti ayarlamak istemiyorum, eskisi gibi o ekranda, yaptığım hız rakam olarak yazsın istiyorum, yani o ekran eski haline gelsin. bu ekranda yaptığım hız rakam olarak nasıl gösterilir arkadaşlar ? eski hali öyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerryyyy -- 14 Nisan 2023; 11:55:9 >
  • jerryyyy J kullanıcısına yanıt

Araç kaç model? Direksiyon ile birlikte ekranın komple görselini atarmısın

• 
Sayfa: önceki 17441745174617471748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.