Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1744. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35.078
Cevap
328
Favori
2.244.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17421743174417451746
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarımdan duyduğum bir şey var. 2019 üstü kasalarda boş paketler ile flame-x paketler arasında ses yalıtımı konusunda çok fark olduğunu söylüyorlar. Böyle bir şey var mı?

• burbarian B kullanıcısına yanıt

Hatchback kasaların yalıtımı daha iyi

• Halilowich kullanıcısına yanıt

Sedan düşünüyorum hocam. HB kasalar bana göre değil. Flame-x paketin içeriye ses almamasının alt paketlere göre daha iyi olduğunu söylüyorlar. Ekstra olarak kapı içleri veya tabanda kaplama mı var onu merak ediyorum.

• burbarian B kullanıcısına yanıt
    Bence aynıdır hocam ekstra bir yalıtım olduğunu sanmıyorum. 16-17 jant ile değişen lastik boyutu sebebiyle içeri giren seste farklılık olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt

Benimkini yanlış renk (gümüş) yollamışlar. Ayrıca ön 4 sensörün hepsi de gümüş renk. İkisinin tamponun radyatör kısmına montajı için siyah renkli olmasını ve radyatör kısmına montajı için özel plastik parça içermesini bekliyordum. Sizde var mı bu tür bir sıkıntı?

Hocam bu cihazın aynısını AliExpress'den aldım. Android telefonumu bağladım ama şimdi yeni aldığım iPhone'u bir türlü baglayamiyorum. Arabanın menüsunde iPhone için bağlantı türünü Android auto mu yoksa Apple Carplay mi seçmek lazım acaba? Nerede yanlış yaptığımı bir türlü anlayamadım. iPhone bağlantısi ekteki fotodaki gibi kalıyor bir türlü bağlanmıyor. TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

benimde en buyuk korkum oy du, birde arizali cikmasi. Ben ozellikle siparisten sonra yazdim. Cunku hata yapiyorlar. Ama siyah renk mevzusuna girmedim iyice karismasin diye. Cunku bunlarin kafasi cok basmiyor. Bana dogru renk geldi, beyaz olarak, sensorlerden 2 taneside siyah. ancak siyah olanlar sekil olarak digerleriyle ayni. yani ozel bir parca yok.

forumda falan satmaya calisin yada anlasmazlik acin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Siyah sensörlerin ön radyatör kısmına montajı için plastik aparat çıkmadı mı? Öbür türlü oraya takılamaz yoksa kafam karıştı. Eğer öyleyse hiç bulaşmayayım.

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halilowich -- 20 Şubat 2023; 10:0:19 >
  • nsy N kullanıcısına yanıt

Telefonunuzdan izin istiyor olabilir belki. Telefondan da onay verin. Iphone sahibi olmadığım için yorum yapamayacağım malesef.

Bu parcayi bulabilirim diye dusunuyorum sayet illa gerekiyorsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis alt korumayı ne kadara takıyor bilen var mı?

• TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADAturkiye.toyota.com.tr
    Yeni Corolla Aksesuarları - Dış Aksesuarlar
    https://turkiye.toyota.com.tr/aksesuar-katalog/yeni-corolla/dis-aksesuarlar
  • Hepsiburada da 750 tl herhangi bir yer 100 200 tl ye takar 2021 eylülde bosch car servise 50 tl ye taktırdım.

Hocam naptınız, ben deprem olayı yüzünden uğraşamadım. Bu hafta taktırmayı düşünüyorum. Sizin kutu içeriğinden neler çıktı. Ayrıca montaj ile ilgili kılavuz var mı.

Ben iade ettim yenisini gönderecekler. Acelem yok yalıtım yaptıracağım zaman yaptırcam ben. Öbür türlü arka tamponun ordaki hava kanalından geçiriyorlar kabloları ve içeri toz doluyor. Adamakıllı şekilde kabloları döşettireceğim.

• Merhaba

2016 Corolla Life da arka çamurluğun önünde resimde kırmızı işaretlediğim yerde küçük bi paçalık var bunu bulabileceğim bir site vs yer varmı.

Hafta sonu kaldırıma çıktım bu paçalık koptu.

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA
  • oozgurel kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim de
    Bunlar tekerleğin arkasına gelen paçalık ben resimdeki kırmızı işaretli arka tekerleğin önündekini kırdım 😀

• Arabayı alalı 2 ay oldu. Geçen günlerde ilk kez ''bi radyo açim'' dedim açamadım. Araçta radyo yok la, bi yaşıma daha girdim TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA 

• Radyo var hocam nasıl yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17421743174417451746
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.