29-30 olmasına inanın hiç gerek yok. Video oynatmıyor zaten cihaz. Kaldı ki normal kablolu bağlantı da 25 kare. |
TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1743. sayfa)
-
-
2018 corollam için multimedya teyp bakıyorum. Cadence ve roadstar önerdiler. Birde navix var 3500 tl civarı . 2gb ram 16 hafıza. Yada kullanipta memnun kaldığınız başka var mı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ben park sensörü ile ilgili siparişi verdim hocam.
Lastik basınç sensöründe, satıştaki 4-5 ürünün altındaki yorumları okudum, bir kaç kişi yorumunda otomatik kapı kilidi sistemini bozmuş hatta kısa devre yaptırmış diye yazmış. Aklıma OBD den bağlanan hızlanınca kapıları otomatik kilitleye modül geldi. Acaba bunu kullananlarda mı sıkıntı oluyor diye düşünüyorum. Bir de bu modül basıncı bar şeklinde gösteriyor, PSI olarak değil ve ayarlanmıyor da. Sadece RAV4 için olan versiyonunda PSI olarak göstereni var o da corollaya uyar mı bilmiyorum.
Carlinkit 4.0 alternatifi daha hızlı çalışan Ottocast A2 Air buldum. Bunun da sıkıntısı ya gidip Apple için alacan yada android. Carlinkit 4.0 ın android de yavaş kalmasının sebebi car playdan emule etmesiymiş. Almayı düşününlere bilgi olsun diye yazdım.
Sipariş verdiğimin linki aşağıda. Başka tipleri ve ucuzlarıda var ama en çok yorumu, incelemeyi bu almış, en ideali bu gördüm.
aliexpress.com2601.19TRY 20% OFF|ZJCGO OEM orijinal araba park sensörü yardım yedekleme Radar Buzzer sistemi Toyota Corolla Altis için Auris hibrid E210 2018 ~ 2023|Park Sensörleri| - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005003546175099.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.1a8d12619NfcuS&gatewayAdapt=glo2tur
-
Evet CarPlay üzerinden çalıştırıyor Android Auto'yu, ben memnunum hem stabilite hem de hız olarak. Ben de ikinci en çok yorum alandan sipariş verdim. Siz led far taktırdınız mı hocam?
aliexpress.com115.5US $ 30% OFF|Original Sensors Car Parking Sensor Assistance Backup Radar Buzzer System For Toyota Corolla Levin Camry Yaris L 2018~ 021 2022 - Parking Sensors - AliExpresshttps://www.aliexpress.us/item/3256804542452349.html?gatewayAdapt=glo2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US -
Araci aldigimda taktilar beyaz farlardan, led mi artik her ne ise suan ellemiyorum yetiryir diye. onceligim suan park sensoru ve kablosuz auto oldugundan ona henuz bakmadim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adana da bir brc bayisinie 1.5 corollam için fiyat sordum. Tam 19 bin dediler. Bu fiyat üzerine lpg taktırmaktan vaz geçme aşamasındayım. Benzin şehir içi 8.5 civarı yakıyor. Bu fiyatlara 1.5 corollaya lpg taktırma konusunda siz ne dersiniz arkadaşlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yıllık 20.000 km ve üstü yapıyorsanız olabilir. ortalama 50 kuruş tasarruf olsa 38000 km de parasını çıkartır.
hocam bunu takacak usta lazim , servise sordum biz yapamayiz dedi. siz hangi sehirdesiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanık kokusunun rodajla alakası yoktur, ilerlemiyorsa çok ciddi olmayan bir işçilik hatasından kaynaklanıyor muhtemelen. Ben aracı bayiden teslim alırken sorduğumda rodajın eskiden önemli olduğunu, şimdi parça freze kalitesinin, hareketli parça toloranslarının rodajı gereksiz kıldığı, hatta bu hassas tolorans yüzünden manuel araclarda debriyajın aşınıp ayarı kaçana kadar stop etme ve vites geçmeme şikayetleri geldiğinden bahsetmişti.
ben de ertesi gün ilk bin km’de izmire otoyolda ortalama 160kmh ile gidip geldim. Bir zararı da olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar aracım 2022 model dream paket. Bu arabada normal sürüş modu yok mu yoksa ben mş bulamadım? Ben de iki mod var biri eco biri sport başka yok. Eco modundan memnun değilim; ya ben beceriksizim ya da yokuş yukarı eşek gibi çıkıyor bu araba.
Evet rodaj eskisi kadar önemli değil ama hala dikkat edilmesi gereken bir konu. Kullanma kılavuzunda da belirtiyor 3.000 kilometreye kadar çok zorlamayın diye.
-
Servis takmaz bunu zaten dışarıdan temin edildiği zaten. İyi bir oto elektrikçi lazım. Tesisatı da adamakıllı döşemeleri sökerek dizmesi lazım. Ben aracıma yalıtım da yaptırmayı düşünüyorum, yalıtım yaptırırken döşemeler söküldüğünde taktıracağım. İstanbul'da Maltepe'de Mehmet sinan köker var. Instagram'da sinan_koker diye aratırsanız kendisine bir sorun isterseniz.
-
Merhaba, 2013 model dizel otomatik Advance Corolla aracım için bir multimedia sistemi alıp mevcut olan arka kamerayı ve mümkünse yeni bir ön kamerayı araca taktırmak istiyorum. Bunun için önereceğiniz marka/modeller var mıdır ve bu işi Ankara'da nerede hesaplı ve sağlam bir şekilde yaptırabilirim? Özellikle kendi aracına multimedia sistemi taktıran arkadaşlardan görüşlerini almak isterim.
-
İzmirdeyim hocam ben maalesef. Yalıtımı bende düşünüyorum ama yaptırırsam baya kapsamlı olur, onda da her yeri sökmeleri lazım. Sökünce sonradan doğru bir şekilde takacaklarına pek inancım yok. Yoksa şimdiye çoktan yalıtımı yaptırmıştım.
-
2 GM RAM eşek hızı bile olmaz, insanı kanser eder... Ne alırsanız alın en az 8 GB veya at isterseniz mümkünse 16 GB olsun... :-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Subigarage diye bir yer var. Araştırın :)
-
Benim kargo geldi hocam, geldi gelmesine ama içinden ne bir kılavuz çıktı ne de yardımcı olacak başka bir şey. Adamlar sanki duvara vida takıyormuş gibi basit bir şey zannediyor herhalde. Sizin ürün ne durumda. Ben birde lastik basıncı için modülde sipariş verdim 2 gün önce. Bakalım o da gelince yorum yaparım.
-
Benimki henüz gelmedi. Ürün içerisinde bir QR kod olması lazım orada kılavuz videosu veya metni çıkıyor.
-
Merhaba, makyajlı kasa Corolla ne zaman satışa sunulacak? Bilgisi olan var mıdır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X