Teşekkürler hocam, garanti bitimine az kaldı. Markanın garanti prosedürü çok saçma geldi bana, garanti kapsamında parça değişimi için arabayı götürüyorsunuz servise, onlarda foto ve video çekip genel merkeze gönderiyor 3 gün sonra cevap geliyor olumlu yada olumsuz. Soruna gerçekte bakan, fotoğraftan bakandan daha iyi inceleyip karar verebilir ama fotoğraftan bakan karar veriyor :) Genel merkez servisine güvenmiyor bu noktada. Cevap olumluysa tekrar gidiyosunuz vs. okadar yol yapıyorum. Kısacası garanti olayında ibre gelende kullanıcı hatasına dönük diye düşünüyorum. Bu yüzden arkadaşlar garanti bitiminde nereye götürüyor ne yapıyor fikir edinmek istedim. |
TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1741. sayfa)
-
-
Arkadaşlar aravı 1 haftadır kullanıyorum ancak Android Auto bağlantısını kablosuz olarak yapamıyorum. 2021 model bazı araçların kablosuz android auto bağlantısını desteklediği yazıyor. 2021 destekliyorsa 2022'nin hayli hayli desteklemesi gerekmiyor mu?
Aracım 2022 model Dream MDS paket. Iphone alırsam kablosuz kullanabilir miyim? Mesela Iphone 11 veya 12?
PS5'imi satıp bir kaç kol saati alacaktım ama kablosuz Android Auto desteği için bundan vaçzeçeceğim mecburen. Kablolu bağlamak eziyet gibi. Üstelik telefonu yerleştirebileceğimiz bir alan da yokken..?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu aparatın kullanım şekli nasıl ?
Bir kabloyla aracın ekran USB girişine taktıktan sonra sürekli takılı olması mı gerekiyor ve powerbank a benziyen bu cihazı nerede konumlandıracağız, vites kolunun yakınında bir yerde sürekli duracak mı ?
Yani orta konsülde yer kapalayacak mı
-
Kablolu şekilde android auto veya carplay kullandığınız USB girişine cihazı takıyorsunuz sadece. Cihaz o USB girişine takılı olduğu sürece kablosuz olarak bağlanabiliyorsunuz. Ben resimde gösterdiğim vitesin ön tarafındaki bölmenin üst tavanına yapışkanlı cırt cırt ile yapıştırdım. Gözükmüyor şuan. Rahatça eşya koymaya devam edebiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halilowich -- 13 Ocak 2023; 17:46:54 > -
O bölmeyi o aygıtla kapatmak kötü olur. Aracın iç depolama alanları epey yetersiz zaten. O alana ihtiyacımız var. Hatta üst paketlerde kablosuz şarj için o alanı ortadan kaldırmaları bana saçma geliyor.
Ayrıca bu aparatı o alana bağladığımızda kablonun durumu ve görünümü nasıl oluyor? Çünkü telefon da hemen hemen o cihaz kadar. O cihazı alıp oraya koyana kadar kısa bir kablo alıp telefonu o böşüme atmak daha mantıklı olmaz mı?
Ayrıca Iphone'ların kablosuz olarak zaten bağlanabildiğini zannediyordum. Hatta sorf kablosuz bağlantı için Iphoone almayı bile düşünüyorum şuan. Her defasında o kabloyla uğraşamam. Aracın havasını yaralıyor ayrıca.
Ben de oldukça araştırdım hocam iPhone dahil hiç bir telefon kablosuz bağlanmıyor diye biliyorum. Aracım 2022 flame x-pack açikcasi kablosuz bağlanma olanağının olmaması bana tuhaf geldi. Araç içi ön tarafta cüzdan telefon koyma yeri de sıkıntılı bence. 2022 model arabada navigasyon nasıl olmaz ben anlam veremedim. 2017 model Kia Cerato consept plus aracımı satıp 0 Corolla aldım ama bu gibi birkaç durum beni biraz hayal kırıklığına uğrattı açıkçası. Tabi yakiti olsun, marka guveni olsun bunlara lafım yok. Güvenlik paketini de unutmayayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy -- 13 Ocak 2023; 20:3:18 >
Benim ilk aracım olduğu için ben çok memnunum hocam.
Ama bazı şeyler hakikaten de bu kadar da olmaz dedirtiyor.
+ Baz pakete radyodan hallice multimedya konması.
+ Koltuk ceplerinin 200 ml su alacak kadar küçük olmaları.
+ Yan konsoldaki bardaklıkların üst kapaklarının olmaması.
+ Dream MDS'de 2022 model araçta yağmur sensörü ve park sensörleri olmaması.
Gibi... Hel hele bir arka kamera koymuşlar ki evlere şenlik hakkında konuşmayı bile zül görüyorum... Gerçekten çok ayıp. Sırf cimrilikten ve üst paket kitlemek istemelerinden kaynaklanıyor bence. Başka hiçbir sebebi yok bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 13 Ocak 2023; 20:18:40 >
Arkadaşlar merhaba. 2018 corolla var daha 55binde. 11 derece ve altında arabayı ilk çalıştırdığında bir ses geliyor sizce bu ne olabilir
[link]www.youtube.com/shorts/zxMeC_V43b8?feature=share[/link]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekabu -- 14 Ocak 2023; 19:32:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açılmıyor video
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelledim hocam linki
Aracın özelliklerini LPG li mi VS benzinli galiba onları da yazarsanız daha çok yardımcı olan çıkacaktır, facede Toyota corolla Türkiye de yardımcı olabilecek bir grup.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç LPG’li. Bir arkadaş marş dinamosu otomatiği geri çekmiyor dedi ama emin olamadım. Sıcak havada yapmıyor. Biraz soğuk olduğunda yapıyor. Stop ettikten sonra tekrar yapmıyor. Belli bir süre durduktan sonra tekrarlıyor ve tek seferlik
Bölmede kesinlikle bir alan kaybı yok ve kablo falan gözükmüyor üst tavanına yapıştırdığım için. Cihaz büyük değil kredi kartı boyutlarında. Haftaiçi resmini çekerim.
-
Bölmede kesinlikle bir alan kaybı yok ve kablo falan gözükmüyor üst tavanına yapıştırdığım için. Cihaz büyük değil kredi kartı boyutlarında.
-
Çok güzel ayarlamışsınız hocam. Sizin aracınızda usb girişi ve depolama alanı aynı hizadaymış. Benim aracımda usb kablosu depolama alanının üzerinde konumlandırılmış. Bu arada kablo başının L şeklinde olmasına dahi özen göstermişsiniz. Güle güle kullanın.
2022 700 bin liralık araçlarımızda bizi bunlarla uğraştıran Toyota utansın.
Teşekkür ederim, ilgilenen arkadaşlara örnek olur belki. Fiyatlar noktasında haklısınız, ancak 2 milyonluk BMW araçta da bu tarz eksiklikler görünce insan tolerans gösterebiliyor Toyota'ya :)
-
Cevabınız için teşekkür ederim çok iyi aydınlattınız. L şeklindeki kısa usb kablosunu nereden aldınız. Gerçi o bölümde kablosuz şarj ünitesi olduğundan dolayı telefonum şarjdayken telefonun üstünde seyyal olarak durabilir.
Bir şey daha soracağım. Bu aparat sayesinde tüm uygulamaları görebiliyormuyuz. Örneğin yandex, youtube, Turkcell tv gibi.
Görülmüyorsa kabloyla telefonu bağlamak arasında önemli bir fark olmuyor.
-
Merhaba. Kabloyu AliExpress'ten aldım, "90 degree UP Down LeftRight Angle USB" yazarsanız bulabilirsiniz.
Bununla klasik AndroidAuto'da ne varsa onu kablosuz olarak kullanabilirsiniz (Haritalar, Spotify, Waze vb.). Videolu uygulamalar için Carlinkit'in AI Box modelleri var, onları inceleyebilirsiniz.
-
Teşekkürler
-
Yanlışmışım. Benim araçta da usb kablosuve depolama alanı hizalıymış ve aralarındaki mesafe de çok kısa. En kısa zamanda ben de sizinki gibi yapmayı düşünüyorum. Er ya da geç yaparım muhtemelen. Çok güzel bir çözüm üretmişsiniz gerçekten.quote:
Orijinalden alıntı: HalilowichBölmede kesinlikle bir alan kaybı yok ve kablo falan gözükmüyor üst tavanına yapıştırdığım için. Cihaz büyük değil kredi kartı boyutlarında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X