< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1740. sayfa)
-
-
Sport mod diye biliyorum ama emin değilim.
-
Mds= multi drive s yani otomatik vitestir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam otomatik multidrive. MDS deyince anlayamadım ben pardon.
Aracımı taşıyan araç yola 4 gün önce Sakarya'dan çıktı hala varamadı. Dalga mı geçiyorlar anlamadım ki! Hadi diyelim şehir şehir dolaşarak geliyor olsun, bu tır kaç adet araba taşıyabiliyor ve her şehir birbirine 5 - 8 saat uzaklıkta mı? Birbirlerine 1 - 2 saat uzaklıkta olan hiç mi şehir yok?
Şu araba Allah'ın izniyle bi elime geçseydi de bi rahat nefes alsaydım. İnsan bu haliyle ister istemez tedirgin oluyor acaba bir sorun mu var diye? Bi sorun çıkmadan alalım arabayı da rahatlayalım. Yarın ulaşır inş. bayiye. P.tesi teslim alırdım.
Yılın ilk zammı sanırım Toyota'ya geldi.
Çok yüksek değil ama benim aldığım model 40 bin zam almış. 2 günde 40 bün kotardık. Ama 2023 model sanırım. Daha da zamlanır. Normalde 700 800 seviyesinde temiz 2017 2016 passat kovalayabilirdim ama güvenemedim tabi. Haksız değildim. Yılın sonuna da denk gelmişti akıllıca olan alıp geçmekti.
Bir şey soracağım şimdi ben Dream MDS aldım. Vision MDS ile araında 70 bin varmış. Aradaki farka değip değmediğini merak ettim? Yine olsa değmese de yine Dream MDS alırdım ama sadece merak ettiğim için soruyorum. Kendim hiç anlamıyorum da.
Toyota'nın internet sitesinde model karşılaştırmasi var hocam. Vision en boş bildiğim kadarıyla. Toyota safety özellikleri yok diye hatırlıyorum visionda. Şerit takip, ACC , çarpışma önleme vb... gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy -- 1 Ocak 2023; 10:47:26 >
Arabalardan çok anlamıyorum ve karşılaştırma özelliği de çoğu şeyi göstermiyordu. Bahsettiğiniz özellikler bende de yok. Bir üst pakette var.
Dream'da Vision'dan hariç dijital klima çift bölgeli, otomatik katlanır aynalar, multimedya sistemi, geri görüş kamerasi, jant farkı gibi farklar varmış hocam. Dediğiniz gibi güvenlik donanımları flame x-pack ten itibaren mevcut.
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere araçlarımızda sadece kablolu Apple CarPlay ve Android Auto var. Resimlerini koyduğum Carlinkit 4.0 cihazı USB girişinden bağlayarak KABLOSUZ şekilde hem CarPlay hem de Android Auto çalışıyor. Android Auto'yu sistem CarPlaymiş gibi görüyor. Fonksiyonlarda ve düğmelerde herhangi bir eksiklik veya sorun yok. Almak isteyenler AliExpress'ten alabilir.
-
Çok faydalı bir bilgi hocam. Teşekkürler. Ürünün fiyatı ne kadar hocam acaba?
Yurt içinde 2bin küsür lira. AliExpress'te 1200 lira civarı. Fiyatlar çok değişken. Ben en uyguna şu adresten buldum vergiler hariç 920 liraya. "4.0" versiyon olmasına dikkat edin.
aliexpress.com631.64TRY 51% OFF|Carlinkit 4.0 Kablosuz Carplay Kutusu Android Oto Adaptörü Kablosuz Dongle Akıllı Teknoloji Araba Multimedya Oynatıcı Aktivatör| | - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005004646044665.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.31243d12jyfBEr&gatewayAdapt=glo2tur -
3 hafta sonra kısmetse yurtdışına çıkacağım hocam. Bakıp alayım uygunsa. Çok teşekkürler bilgi için.
Arkadaşlar sol kapı fitili kediliğinden yırtıldı. Aracın garantisi devam ediyor, değişim için servise gittim video çekip genel merkeze gönderdi. Genel merkez darbeyle yırtılmış ddiyip ret verdi. Müşteri hizmetlerinden yazılı cevap talep ettim sadece sözlü veriyoruz dedi, sallamadı. Yapılacak bişey var mı?
-
Genel merkeze dilekçe yazıp mail yada kargo göndermeyi veya elden vermeyi deneyebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 bini gecen lpgli 1.33 icin hangi yag tercih edilmeli sence hocam
sehir ankara bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 12 Ocak 2023; 3:14:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 bini geçen artık 5w30 kullanmalı şehir başındaki rakam farkedir
Arkadaşlar garanti bitince bakım için aracı servise mi sanayiye mi götürüyor sunuz? geçen sene 1100 TL olan bakım 3500 TL olmuş fiyatlar giderek artıyor.
-
Hocam garanti varsa ihmal etmeyin. 3500ün dönüşü daha çok olabilir. Ama servis bana göre değil garantiye de güvenmiyorum diyosanız bu arabalar çok karışık değil düzgün bir usta ya da bosch car servisler ya da otopratik gibi yerleri de tercih edebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X