Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1739. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
35.078
Cevap
329
Favori
2.244.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17371738173917401741
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2014 Corolla 1.33 motor için kitapçıkta 0w-20 yağ öneriliyor. Liqui Moly min sertifikasyonu sağlayan yağı da var. Ne önerirsiniz, tecrübeleriniz nelerdir, ne yağ önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardicli2000 -- 13 Aralık 2022; 19:54:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt

Km düşükse katabilirsiniz, ben 60binde 2011 yarış 1.33 vardı, 2/3 bakım yaptırdım hepsinde 0w20 kullanmıştım eksiltme de olmamisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aticlick A kullanıcısına yanıt

Merhaba, bu sorunu bir kaç kez yaşadım. Öncelikle çözümü söyleyeyim, yetkili serviste bilgisayara bağlayıp bagaj kilidini açtırmak. İlginç bir durum ama bu cihazlar araç beynine müdehale ediyor. Durumu kesinlikle kabul etmiyor üretici ve satıcılar ancak cihazda bulunan kilitle ilgili olan ayar guruplarından biri beyne hatalı sinyal gönderiyor ve bagajı kilitliyor. Sonrasında bu ayarlarla çok uğraşmama rağmen cihazdan açamadım. Yetkili servis bile cihaz beyne sinyal gönderemez dese de gönderiyor. 2. defa bu sorun yüzünden servise gidince biraz homurdandılar ve o ayarlarla bir daha oynamadım sorun da yaşamıyorum. Bu arada benim kullandığım cihaz evervox ve canbus üzerinden bu hataya neden oluyor, dileyene servis ücretini verip bagajı tekrar açtırmak koşulu ile ispat edebilirim.

• qrbaa kullanıcısına yanıt
    Evet bende öyle düşünmüştüm. Multimedya taktırdıktan beş dakika sonra arabayı biyere çektim ve ayarlara girdim. Bu konuda çok meraklı olduğum için güzelce Bi karıştırdım. Eve gittim bagaj açılmadı. Takan adamı aradım. Sizden önce böyle bir durum yoktu. Arabayı biyere de vurmadım. Elektronik bir arızaya benziyor dedim ama adam kabul etmedi tabi.alay geçer gibi ben arabanın arkasında işlem yapmadım dedi. Sanki kilidi kırdın dedim ona. (Carvocal Bahçelievler de taktırdım BuArada). Toyotek elektronik var Zeytinburnunda. Besim Usta diye biri. Dün onu aradım. Böyle böyle bir sorunum var. Yardımcı olur musunuz dedim. Yaparız dedi. Umudum orası. Siz nekadara yaptırdınız bu arızayı @qrbaa

0W20,5W20,5W30 ve10W30 bu motorun viskositeleri. İklime göre, kullanıma vs göre istediğinizi tercih edilir, 0W20 tek viskosite değil. Genelde 5w30 kullanırlır piyasada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bu bir arıza değil dediğim gibi, bagaj kilidi. Yetkili servis ilk zamanlar ücret almadan bilgisayara bağlayarak açtı bagajı. Onlar içinde deneyim oldu, multimedya cihazın bagajı kilitleyeceğine onlar da inanmadı.

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Evet hocam memnunum şuan bir sorunla veya eksiklikle karşılaşmadım.

kesinlikle tavsiye ederim km 100 bini asmadıysa tabi

0w-20 kullanın kesinlikle devirlenmesi daha kolaylaşıyor arabanın kitapta yazana uyan servis görmedim. 1.6 için konuşuyorum isteksiz devirlenmesi dip gaz tepkisi değişiyor 5w-30 a göre

• Merhabalar, Dream paket 2022 Corolla'yla aranıza katıldım. LPG takmayı düşünüyorum önerir miydiniz? Aracı aldığım gibi takmak istiyorum daha sonra evrak işleriyle uğraşmamak için. Bir kerede çıksın aradan.

Lapridenzo marka LPG'yi anlaşmalı firmaya yönlendirerek taktıracaklarını söylediler. Garantiye zarar vermeyecekmiş böylelikle.

Flame Xpack istedim sırf sunroof'tan ötürü ama yoktu. Zam mam tehlikesi derken bekletmeyi göze alamadım. Yarın sabaha ne çıkacağı bile belli değil ne yazık ki. Ama daha sonra biraz düşündüm. Markadan dolayı bu araçta sunroof'un eğreti duracağını düşündüğüm için dream paket almak zorunda kaldığıma memnun oldum. Allah nasip ederse Mercedes BMW Audi seviyesine çıkabilirsem bir gün sunroof yakışıklı görünecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 26 Aralık 2022; 21:0:50 >
  • Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.

Yeni 1.5 motorun yakıtı daha az deniyor, yıllık yapacağınız km az ise biraz deneyin daha sonra karar verirsiniz.

Evrak işlerinde bir şey yok sadece muayeneye gidip ruhsat değişiyor. O da isterseniz. Yoksa sıfır araç çoğu kullanıcı lpg yi 3 yıl sonra işletiyor. (kendi özelinde bir miktar riski var tabi)

LPG yi servis takacaksa piyasadan fazla para istiyor. Garantiyi bozmaz lafına inanmayın herkes aradı sordu Toyota merkez lpg takılı araca garanti vermiyor. Hele ki landi renzo daha bi uçuk.

Garanti söylemi lpg markasının bir nevi sigorta hizmetinden dolayı. Bir şey olursa o sigortadan karşılanıyor. Diğer lpg firmaları da aynı hizmeti belirli ücret karşılığı veriyor zaten.

Bulunduğunuz yerde veya yakınlarda araştırın kaliteli işçilik ile daha uyguna çözersiniz.

YouTube da bir çok tanıtım videosu var.

Bu arada sunroof flame paket degil flame xpack te var. Onun fiyatı daha da yüksek. Sunroof olanlarda tavan arka tarafa doğru daha basık. Alınmış alınmıştır keyfini çıkartın.

• Prokizya kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Garantiyi bozuyorsa LPG takmam. Xpack olduğunu ve daha pahalı olduğunun farkındayım ama eksik yazmışım. Sunroof'a nornalde hastayım hocam. Kapalı alanlarda daralıyorum ben. Fiilen kullandışım araçta kar kıyamet yoksa sunroofum hep açıktır. İleride alırız sıkıntı yok arabamdan memnunum.

• Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta 2022 flame x-pack ile aranıza katılmış bulunuyorum. Android telefonu arabaya ancak kablo ile mi bağlayabiliyoruz acaba? Bir de bu araçta navigasyonu telefonu bağlamadan kullanamıyor muyuz acaba?

• nsy N kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef sadece kablo ile bağlanıyoruz.

Navigasyon da aynı şekilde, kablo ile bağlanınca çalışıyor.

• Prokizya kullanıcısına yanıt
    Anladım. Teşekkür ederim hocam.

• Araçların liste fiyatları nedir?

Firmalar liste fiyatından fazlaya satıyor aradaki farka fatura kesmiyor. O yüzden elden istiyor.

• Dream mds yi liste fiyatından verdiyse çok şanslısınız. Proforma vermişler zaten sorun olmaz. Proformada yazan rakam nedir peki?

Ama elden aldığı kısım için fatura vermedikleri bir çok kişinin başına gelen bir olay maalesef. Ona fatura verecekler mi sorun isterseniz.

• Hocam bilmediğim için soruyorum. MDS düz ve dream farkı nedir acaba?

• nsy N kullanıcısına yanıt
    Hiçbir fikrim yok. O kadar vermişken 20 daha veriyim o olsun belki vir farkı vardır diye düşündüm.

• Aracınız proformada yazdığı gibi mds dır. Ama işte elden aldıklarını faturada ya gostermez yada aksesuar adı altında yazabilir.

Maalesef vw grup bu konuda çıtayı aştı.

• 
Sayfa: önceki 17371738173917401741
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.