Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1737. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35.078
Cevap
329
Favori
2.244.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17351736173717381739
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2017 1.33 Corolla'da her araca binisimde tekrar tekrar Bluetooth eşleştirmesi yapmak zorunda kalıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı yada nasıl çözebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silent kullanıcısına yanıt

Aynı problemi ben de yaşıyorum. Sıfırlayarak tekrar telefona bağlamaktan sıkıldığım için de radyo ile idare ediyorum.

• Bu genel bir problem yani. Ben de bizim araçta sorun sanıyorum. Bu ne kadar basit bir sorun koca arabaya düzgün bir Bluetooth alıcı koymamışlar resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onay Oto Ekspertizyoutube
    Araçtaki ses problemi bakın nereden kaynaklanıyor
    https://www.youtube.com/watch?v=ko-I4l2_IxU
  • 2022 1.5 Corolla'lar tam otomatik mi yarı otomatik mi?

• Tork konvertörlü CVT.

• 2013 model 1.6 Corolla için hangi aküyü önerirsiniz?

Orijinal akü için servis 1650 tl+işçilik istedi.

• yedwave kullanıcısına yanıt
    Yarı otomatik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pinkfloyd1453 kullanıcısına yanıt

Yarı otomatik değil yanıltıcı olmasın. Tork konvertörlü CVT şanzımanlıdır.

• Manisa'da aracına lpg taktıranlar var mı.? hangi firmaya gittiler ne kadar memnunlar.?

• 2022 Dream var otomatik, sıkışık İstanbul trafiğinde manuele almak gerekli mi dostlar yoksa her zaman D mi?

Ayrıca yokuş aşağı yada yokuş yukarı P'ye mi çekelim park ederken yoksa manuellerdeki gibi D yada R mi pozisyona göre?

• yedwave kullanıcısına yanıt

Uzun süre (2-3 dakikadan fazla) bekleyecekseniz N konumuna alabilirsiniz, manuele almanıza gerek yok. Yokuşlarda park ettiğinizde de önce N'ye alıp frene basın, el frenini çekin, ardından vitesi park konumuna alın ve kontağı kapatın. Aracınızı terk ederken zaten D ve R konumunda bırakmanıza izin vermiyor araç.

• 2022 1.5 flame x aracımda ekrandaki yakıt seyahat ortalaması özellikle beklerken rölantide daha çok yaktığını gösteriyor. Bu durum normal mi araç rölantide daha mı çok yakıt tüketir?

Hayır. Orada yol bilgisayarında matematiksel bir hata mevcut. Normalde araçlar rölantide saatte ortalama yarım litre harcar.

• arkadaşlar merhaba,

toyota corolla dream otomatik almayı düşünüyoruz ancak internette gezinirken araçta bazı kronik sorunlar olduğunu okudum.

- balatalardan ıslık sesi gibi bir ses gelmesi

- direksiyondan gıcırtı sesi gelmesi

- havalandırmadan yine ıslık sesine benzer bir ses gelmesi

- yetersiz akü

- kapı cam çıtalarının solması

- ön konsolda göğüs ve torpidoda solma çizilme

- tavan döşemesinde leke

bu kronik sorunlar çözüldü mü hala devam ediyor mu? ilk defa bir toyota modeli ile ilgili bu kadar sorun duydum açıkçası.

• YGRAINMAN Y kullanıcısına yanıt
    Corolla kullanıcısı olarak cevap vereyim. Balatalardan ses gelme haricinde yazdığınız diğer sorunların hiçbirisini yaşamadım. Evet fren balatalarından çözemediğim bir ses geliyor ama bir sıkıntı oluşturmuyor.

• YGRAINMAN Y kullanıcısına yanıt

Hiçbiri yok bende. Aracım 2021

Teşekkürler matrahı bekliyoruz bakalım ne olacak?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halilowich kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler almayı düşünüyorum bakalım matrahtan sonra ne olacak?

• Dream gümüş gri multidrive haftaya alıyorum inşallah Araç opsiyonlandi. Sık sık muhabbete dahil olmak isterim. Skoda octavia 2015 tdi araçtan sonra corollaya geçiyorum.

• 
Sayfa: önceki 17351736173717381739
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.