Şimdi Ara

Toyota Corolla 2016 1.33 baskı balata değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımın baskı balatası değişmesi gerekiyor Eskişehirde 1200 İstanbul'da 2000 fiyat aldım. Orjinal parça ile değişimde fiyat ne olur veya nerden debriyaj seti fiyatı öğrenebilirim yardımcı olur musunuz?

• Parça fiyatı 600 TL gerisi işçilik siz hesap edin artık
  • hazır şanzıman açılmışken şanzıman yağınıda değiştirin hocam aklınızda olsun..
  • Yetkili serviste mi değiştireceksiniz. Ankara’da tanıdığım var.
  • byhackermstf kullanıcısına yanıt
    Orjinal fiyatı mı hocam orjinal parçayı nerden güvenip bulabilirim rulmanla beraber.
    İşçilik için 400 TL fiyat almıştım eskişehirde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximus Meridus -- 27 Temmuz 2019; 23:33:19 >
  • barca1899 B kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yetkili servis çok abartıyor fiyatlaro
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam değiştireyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanayide 1500-2000 liraya degistirecegime yeminediyorum yetkili serviste daha ucuza degistiririm.
  • Sanayide kolay kolay kimse orjinal Toyota baskı balatası takmaz, üzerinde AISIN yazanlar orjinal değil. 500-600 TL parçaya olacak iş değil.

Yağı,rulmanı,baskısı derken orjinali 2000-2500 TL'yi buluyor sanırım.
  • Yetkili servisin 3 4 bin liradan aşağı değiştireceğini sanmam
  • 1.33 aurisi olan bir arkadaşım orijinal set + işcilik 1500 liraya sanayide değiştirdi. 5 ay önce
  • Maximus Meridus kullanıcısına yanıt
    En azından başınız ağrımaz. Baskı gibi önemli bir parçada orijinalden şaşmamak lazım. Üzerinde Aisin yazan parçalar sizi yanıltmasın onlar sanayicilerin milleti kandırmak için kullandığı parçalar.
  • Toyota servis ve bakım maliyeti olarak biraz sıkıntılı bir marka. Sanayide yaptırmaya kalktiğında da orjinal parça bulmak problem, alayı korsan çıkıyor. Önümüzdeki günlerde 10 bin bakımına gidicem, hava filtresi bile değiştirmeden bin+ Tl bi fiyat cikarıyorlar.

Hanımın fiatta orjinalden daha iyi seçenekler var komik paralara. İşçilik ise 20 liraya 10 bin bakımını yaptırıyorum iki senedir. Baskı balata, bilya, triger, gergi rulmanı değişimi, boğaz kelebeği temizliği, ön fren balata değişimi ve disk tornalamayı 750’ye yaptırdım geçen sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancar10 -- 28 Temmuz 2019; 19:31:43 >
  • Toyota'nın daha doğrusu Japonların orjinal parçaları pahalı ama uzun süre gider. Parasını fazlası ile çıkartır. Yalnız hava filtresi hariç Corolla bakımı 1000 TL'de fazla, indirim isteyin, ek işleri eğer yaptırmak istemiyorsanız ( klima temizliği vs ) çıkarttırın. 600 TL gibi fiyata yetkili servis bakımı yapabilir istenirse.
  • 2016 model aracın baskı balatası neden bıttı yahu :) hor mu kullandınız
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Ben acemiyim biraz 55binde alıp ilk aracım olarak 67 yaptım ben harcamış olabilirim;)
  • sancar10 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bi kaza yaptım çamurluk tampon far değişti dışarda 5 6 lira tutacak hasar 14 çıktı
  • CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    Ben de ona yakın bş fiyat aldım ama parça orjinal mi değşl mi bilemiyorum o yüxden İstanbul'daki tanıdık önerisi ile değiştireceğim özel serviste
  • Maximus Meridus kullanıcısına yanıt
    Parça zaten minimum 1.000 lira gerisi işcilik. Ha miktar 100, 200 daha artabilir. Belki extra bişey çıkar..
  • CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    Orjinal parçayı nereden bulacağımı bilsem bir, Eskişehirde Toyota servisten çıkma usta 400 TL istedi işçilik için parça için parçacıya gönderip fiyat aldırdı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.