Şimdi Ara

Toyota Corolla İç Mekan LED Aydınlatma Uygulaması (E160) - Video'lu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Corolla aracımın iç aydınlatmasını ne zamandır aklımda olan Beyaz LED'ler ile değiştirdim.
    Açıkçası beyaz beyaz ayrı bir güzel oluyor :) ve böyle bir değişiklik yapmak isteyenler için ise video'ya kaydetmiştim.
    Siz değerli arkadaşlar ile paylaşmak isterim.

Kullandığım LED'ler ise;

-Ön tavan aydınlatmaları için T10 Beyaz LED
    -Arka tavan aydınlatmaları için Festoon 31mm Beyaz LED
    -Makyaj aydınlatmaları için Festoon 36mm Beyaz LED
    -Bagaj aydınlatması için T10 Beyaz LED

Uygulamaya Ait Video

Edit: Ürünlere ait linkleri ekledim bilginize.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre2882 -- 13 Temmuz 2016; 8:51:51 >

• ellerinize sağlık çok güzel olmuş bendede auris mevcut aynı ampüllerin olacağı düşünüyorum sipariş ettiğiniz adresi pm olarak yollarsanız çok mutlu olurum şimdiden tşkler
  • Öncelikle güle güle kullanın. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir mevzu bu tür ürünlerin iyisini seçmektir. Arkadaşın biri benzer üründen kullandı. Aracı yanacaktı neredeyse. Sanıyorum soğutmayla ilgili dikkat edilmeli. Ben de bagaja şerit led döşedim görünmeyecek şekilde. Bir de düğme ekledim. Muazzam ışık veriyor.
  • Adil Bey A kullanıcısına yanıt
    Direk burdan yazmak herkes için faydali olur.
    Ben ledleri aliexpress uzerinden getirttim baya uyguna geliyor ama beklemek gerekiyor tabiki yurt ici sitekerindede var.
    Led tiplerini yazdim ona gore aratabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, kullanilan urunde led tipine dikkat edilmeli ışık gucu yüksek (power led) ledlerde sogutma ve akim sinirlayici devre yapisi olmasi onemli.
    Standart güçlü ledlerde isinma ile ilgili bir problem olacagini düşünmüyorum (yani en azindan arac icinde cok fazla calismiyor bu ledler)

• Bende bunları alıp aracıma eklemek isterim 2015 opel corsa aracım da bir soru sormal istiyorum benim aracıma olur mu ve arkadasın dediği gibi zararı olur mu arac falan yanmasın daha yeni aldık mazallah
  • coopp C kullanıcısına yanıt
    Standart ledlerde bir sıkıntı yaşatmaz (power led kullanilan urunleri alirken sogutucu ve surucu devre yapisina diklat edilmeli)
    Zaten arac icinde kapilar acikken yanacak ve gerektiğinde arada siz acacaksiniz bu gibi kisa sureli kullanimda standart ledli aydinlatma urunleri araca zarar verecek kadar isinma yapmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.