Bildirim
toyota corolla sol
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kesinlikle tawsiye ederim!
periyodik bakimlarini aksatmadigin taktirde uzuuun yillar sana sorunsuz bi sekilde eslik edebilecek saglam, sorunsuz,guclu ve ekonomik bir arac!bence bu class da alinacak tek arabadir kendisialternatifini sorarsan civic derim ama o da kasa degistiriyor -
forumda bi '' arama '' yaptır,daha detaylı bilgileri bulursun,şimdi kim ne yazacak diye boşuna beklememiş olursun -
diger mesajini gordum biraz once, kia`dan sonra mukemmel bi secim olucaktir bence senin icin.
gerci senin araban da donanimli ama farki goruceksin corolla sorunsuz mukemmel bi arabadir sinifinda. -
ama kısaca sonucu sana özetliyim, araç fiyat marka yakında kasa değişecek söylentileri var -
bence bu fiyata farklı alternatiflerde bulabiirsin.zorlarsan yakışılık bir c4 -
fiyata göre iyii bi seçim ama diğer alternatifleride gözden geçir bu paraya alabileceğin biçok araba var -
ya dün bende gittim dolaştım toyota yı ve corolla hb nin içini dışınıda çok beğeendim.ama hiç indirim yapmıyorlar mesala terra 30.500 son fiyat diyor.niyeki acaba -
biraz daha koyup C4 al derim ama tabi bütcen önemli ama güzel arabadır toyata -
Bence o kasa değişir ama iyi arabadır corolla -
Abi beendisen ii de ..Araba buluruz kolay..Sen önce bi KIA nı sat -
Eskidi yakında yenilencek.. Bence C4 SXPK 1.6 bak donanım-kalite-güvenlik ne arasan var.. -
parasına göre iyi bir araba. ben araştırırken buna da bakmıştım neden bilmiyorum gidip focus aldım. Kullanmak daha çok zevk vermişti herhalde. Bu biraz daha küçük bir araba ama donanımı fiyatına göre iyi... -
Toyota'nın Ağustos 2005 kampanyasındaki fiyatlar Aralık 2004'teki fiyatlar ile aynı.
Corolla Sedan/HB Terra: 30500 YTL
Corollla Sedan/HB Sol: 33500 YTL
Şu anda dawww.toyotasa.com.tr 'de halen Ağustos 2005 fiyatları geçerli.
Benim gözlemlerimşu şekilde, Aralık 2004'te 500 milyon yapan indirim yapan bayiler Ağustos ayında indirime yanaşmıyorlardı. Araba stokları erimiş olmalı.
Corolla çok güzel bir otomobil, ben de beğeniyorum, klasik bir Japon otomobili. Yakıt tüketiminde sınıfının (C sınıfı) en iyisi, test verilerinde 100 km.de 8.1 lt. benzin yakıyor. Optitron göstergelere de bitiyorum.
HB'ler İngiltere'den geliyor, Sedan'lar ise Sakarya'daki fabrikada üretiliyor. HB'e siyah ve lacivert çok yakışıyor.
-
Corolla HB hakkında bir özellik daha:
Corolla HB sınıfının en küçük bagajna sahip: 290 litre. -
HB sinin sedanından cokdaha kaliteli olduğu bilindik birşeymiş ! -
2. elin nissan almera corolladan iyimidir -
arkadaşlar toyota her nekadar sık kasa değiştirse de şu bi ara çıkan patlak gözlüler hariç tüm kasaları ikinci elde prim yapan arabalar..hadi bunu geçtim..hepimiz arabalara bin ytl ler yatırıyoruz..beklentimiz verdiğimiz parayla kalmamız değil mi?yani bize sorun çıkarmasın..sorunsuzluk konusunda toyota nın tartışmasını yapmaya gerek bile yok..ben 96 yılında 0 corolla aldım..aradan 10 sene geçti..gerçi araba 60 binde ama hala üzerinde fabrikada takılan egzoz var..10 senedir arabaya periyodik bakım haricinde yaptığım tek masraf 4 tane lastik oldu..bunu verip yeni kasa corolla alacaktım ama kasa değiştireceğini duyunca biraz daha beklemeye karar verdim..belki yeni kasa daha güzel bişey olur diye..bu arada buradaki bayi benim arabayı 15 bin ytl ye sayıyor..96 da olsa değer kaybetmedi yani..bugün arabanın faturasına baktım da..96 da 1 milyar 033 milyona almışım 96 da..sonuçta eğer paranızı toyota ya veriyorsanız verin gitsin..biraz fazla da olsa verin..sonradan üzülmezsiniz en azından
-
kesinlikle corolla çok iyi bir tercih.bizde de 99 model corolla var.gerçekten sorunsuz.citroen bence alma.sonuçta servisi olsun kalitesi olsun sorunsuzluğu olsun toyota ile asla yarışamaz.millet o arabayı sadece tipi için seviyo.mesela autoshow dergisinde c4 için rijitliği az demişti.sonuçta buda içerde tıkırtılı seslere sebep oluyo.buda önemli değil aslında.asıl önemli olan toyota citroenden hatta diğer fransız otomobillerinin hepsinden daha kaliteli. -
sorduğun soruya bak....
göz yaşları içinde sana tavsiye ederim... çabuk al
ama hb olsun...
Benzer içerikler
- ford focus 1.6 tdci motor yağı tavsiyesi
- en iyi araç yazılım firmaları
- nissan qashqai 1.5 dci yakıt tüketimi yorumları
- manuelden otomatik geçiş fiyatı
- araç kiralama findeks notu kaç olmalı
- passat üretimi durdu mu
- dacia pikap
- araç fiyatları
- ford puma 2025
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X