Şimdi Ara

Toyota Corolla Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vergisi dahil 25 000 ytl ye sedan en fazla 50.000 km de kaç model corolla alınabilir.tşkler

• 2005-2006
  • geçen sene 2005 terrayı 25500e satmıştım bu sene piyasası ne bende merak ettim
  • Çevremde araba alacak birisi oldumu hele bütçesi sizin ki gibi oldumu direk avensis öneriyorum.

2. el fiyatları bukadar uygunken d sınıfı bir araca binmek bence çok daha mantıklı.

Piyasada ki bu açıktan faydalanın derim.

2003-2004 avensisler bu fiyata gidiyor

Toyota Corolla Yardım

http://www.sahibinden.com/85_000_km_de_avensis_confortWQQaXQQ10165912WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orjinalden alıntı: arifomer

Çevremde araba alacak birisi oldumu hele bütçesi sizin ki gibi oldumu direk avensis öneriyorum.

2. el fiyatları bukadar uygunken d sınıfı bir araca binmek bence çok daha mantıklı.

Piyasada ki bu açıktan faydalanın derim.

2003-2004 avensisler bu fiyata gidiyor

Toyota Corolla Yardım

http://www.sahibinden.com/85_000_km_de_avensis_confortWQQaXQQ10165912WQQpXQQdisplayitem

piyasada giden petrol fiyatlarındanda haberiniz vardır sanırım.1200kg aracı kaldırmakla 1500kg aracı kaldırmak için aynı benzini yakmıyoki bu araçlar.Birde unutmadan D sınıfı aracın keyfi uzun yolda çıkar kabul etmek lazım ama çoğumuzun senede birkaç defa ancak uzun yola çıktığını düşünürsek D sınıfı bir aracı şehiriçinde hem yakıt,hem park sorunu,hemde vergi problemi nedeniyle kullanmakta 25bin ytl parası olanın işi olmamalı bence.Devir ekonomi devri çünkü.Gerçi birde 1,6motor kullanmak zorunda kaldığımız için uzun yol zevki diye birşey kalmıyor heleki 1600cclik 110hp motor avensise bence az geliyor corollaya bile aynı motoru koymuşlar D sınıfla C sınıf bir aracın motoru aynıysa vites devirleriyle oynanarak kapatılamayacak kadar büyük performans farkı oluşur kanımca.Zaten D sınıfı aracın fiyatı C sınıfıyla aynı seviyelere düştüyse bence uzak durun derim millet zararını görünce elinden çıkması için uygun fiyatlara kapatıyor ne yapsınlar...saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 20 Ağustos 2008; 13:14:53 >

• antalya bakırcılar toyota plazaya geçen hafta takas için verdiğim 2003 1,6 corolla sedan terrayı tavsiye ederim. hatasız , ay mavisi renk, 58bin km, servis bakımlı. ben bu araç sayesinde toyotacı oldum ve şu an -0- corolla comfort a biniyorum. aracı 21 bin ytl takas bedeli ile verdim pazarlıkla aynı fiyata alabilirsiniz. kaçırmayın derim. üste paranız da kalır 2-3 sene (kullanıma göre) benzin parasıda vermezsiniz. bu arada araç şehir içi 0,24 kuruş yakıyordu, süper yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.