Bildirim
Toyota Corolla yol bilgisayarı...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gncl -
quote:
Orijinalden alıntı: yanik033
2010 model Toyota 1.6 comfort araç aldım.Yol bilgisayarında anlık tüketim değerinin ekranda devamlı görünür kalmasını istiyorum.Sol taraftaki tuşa bastığımda 4-5 saniye kadar bilgileri gösterip,tekrar boş ekrana geçiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
Boş ekran derken
Saat ve derece nin gösterildiği ekran mı?
Normalde;
İlk ekran
-saat ve derece
Soldaki tuşa bir kez basınca
-saat ve tarih
Tekrar basınca
-anlık tüketim
Ekranda kalır
Değiştirmek için tekrar düğmeye basmak gerekir
Bende böyle 2009 model benimki sanırım aynıdır...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Low full yazısı çıkıyor.soldaki düğmeye bastığımda saat ve derece 4-5 saniye kadar gözüküyor,tekrar low full yazan ekrana dönüyor.Düğmeye bastığımda tüm değerleri gösteriyor ama sabit kalmıyor. -
quote:
Low full yazısı çıkıyor.soldaki düğmeye bastığımda saat ve derece 4-5 saniye kadar gözüküyor,tekrar low full yazan ekrana dönüyor.Düğmeye bastığımda tüm değerleri gösteriyor ama sabit kalmıyor.
Ooo evet o öyle olur...
siz yeterli düzeyde yakıt alınca "Low Full" yazısı artık görünmeyecek ve istediğiniz ekran sürekli olarak görünecektir... :) -
Otomobil lpg li olduğu için 20 tl lik benzin bulunduruyorum sadece.Teşekkür ederim, o zaman biraz benzin alalım. -
quote:
Otomobil lpg li olduğu için 20 tl lik benzin bulunduruyorum sadece.Teşekkür ederim, o zaman biraz benzin alalım.
Rica ederim...
Küçük ama önemli bir öneri;
Aracınızın benzin pompasının bozulmaması için deponuzu en az çeyrek depo olacak şekilde dolu tutun...
Her ne kadar Lpg kullansakta aracımızın benzin pompası sürekli çalışıyor :) @yanik033
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X